17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 24 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 24.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Se apropie nişte evenimente noi în viaţa ta şi nu le poţi gestiona de unul singur, deci ceri ajutorul celor din familie. Fiecare îşi aduce aportul la pregătiri, iar tu îţi vei putea atinge scopul mai uşor, sau cel puţin planul în cauză te va aduce mai aproape de el.

TAUR. Te-ai împotmolit într-un punct mai dificil al planurilor pe care ţi le-ai făcut. Tu visezi frumos şi eşti convins că poţi ajunge la ceea ce speri, totuşi, e cale lungă până ce dorinţa ţi se va îndeplini. Nu uita că nu e un vis oarecare, care să se ridice aşa, peste noapte.

GEMENI. Colegii tăi te consideră cea mai potrivită persoană pentru a le oferi un sfat într-o situaţie mai dificilă. Cunoştinţele acumulate şi vasta ta experienţă te ajută să observi mereu soluţia optimă, iar cei din jur, văzând că-i ajuţi cu drag, îţi cer mereu părerea.

RAC. Nu te grăbi să povesteşti la primul impuls tot ce-ţi trece prin minte, pentru că ideile tale pot aduce venituri consistente. Chiar dacă tu acum, pe moment nu realizezi cât de utile sunt ele, poate, la cineva îi pică fisa imediat şi ţi-ar putea fura acestă şansă de reuşită.

LEU. Fiecare membru al grupului din care faci parte are părere radical diferită despre aceeaşi situaţie, dar dacă sunteţi deschişi la dialog se poate găsi numitorul comun. Tu nu cauţi cu orice preţ să ai tu dreptate, dar îţi depistezi repede avantajele în ideile celorlalţi.

FECIOARĂ. Legile şi regulile impuse de alţii îţi pun piedici la tot pasul, parcă ar fi fost făcute doar să te încurce pe tine. Însă, dacă le respecţi de la bun început, planul pe care ţi-l faci va decurge foarte limpede şi nu va trebui să mai dai piept şi cu astfel de hopuri. 

BALANŢĂ. E destul de greu să te faci auzit astăzi, când se emit în jurul tău o mulţime de idei care merită ascultate. În astfel de situaţii e bine săţi ascuţi urechile şi să te afiliezi şi tu la acţiunea, sau la proiectul pe care îl consideri cel mai proifitabil pentru tine.

SCORPION. Nu te încăpăţâna să duci tu singur la bun sfârşit întreg proiectul pe care l-ai început, căci lucrurile vor evolua mult mai bine în echipă. Vei găsi pe cineva cu cine să colaborezi eficient în toate domeniile, iar comunicarea dintre voi merge de minune.

SĂGETĂTOR. Te simţi bine în compania oamenilor cu care ai multe lucruri de dezbătut. Simţul umorului se află la baza bunelor relaţii cu ceilalţi, iar tu eşti bine înzestrat în acest domeniu. Poţi spune orice, ce vrei tu, fiind că ştii să le spui într-o formă amuzantă.

CAPRICORN. Nu te angaja la o colaborare cu nişte colegi maliţioşi, despre care ştii bine, că nu fac altceva decât să-i critice pe alţii. Cu, sau fără ei, tu îţi vei putea realiza planul, deci mai bine făţi treaba de unul singur, decât să te tot enervezi de rea lor voinţă.

VĂRSĂTOR. Ieşi în lume, simte-te bine, îmbracă-te frumos, pentru că astăzi eşti favoritul zilei pentru a te afirma în societate. Printre oameni, şi mai ales printre cei veseli tu te simţi întotdeauna ca peştele în apă, deci profită de ceea ce-ţi oferă această zi minunată.

PEŞTI. Ai nişte colegi deosebit de optimişti, poate, din când în când, un pic cam visători, dar tu nu poţi privi viitorul cu aceeaşi atitudine idealistă ca şi ei. Tu eşti ceva mai realist, mai obiectiv şi observi din timp obstacolele care pot fi trecute doar cu multă trudă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.