17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 23 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 23.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Dacă nu eşti obligat, nu pleca la drum astăzi, pentru că ai o grămadă întreagă de treburi de rezolvat şi pe acasă. Totuşi dacă plecarea va fi inevitabilă, te vei întoarce frânt de oboseală, dar mulţumit, cu un sentiment plăut al muncii bine făcute.

TAUR. Colectivul din care faci parte nu este prea stimulativ pentru tine, deşi tu ai multe planuri în minte. Dacă totuşi te gândeşi să le pui în practică, ori va trebui să lucrezi singur, ori săţi alegi alţi colaboratori, mult mai dinamici şi mai dornici de realizări.

GEMENI. Atmosfera din casă este foarte animată datorită unor copii, care reuşesc să vă înveselească pe toţi. La şi tu pentru câteva ore deoparte preocupările cotidiene şi încearcă să te simţi bine alături de ei, pentru că rar puteţi fi aşa, cu toţii împreună.

RAC. A sosit momentul unor confruntări foarte serioase, care vor avea o influenţă puternică asupra viitorului tău. Fă tot ce-ţi stă în putinţă pentru a ieşi cât mai bine din această cursă, documentează-te amplu şi dovedeşte că tu eşti cel mai bun dintre toţi.

LEU. Primeşti un ajutor de la o persoană suspusă pentru a putea rezolva o problemă. Nu îţi place să apelezi la pile şi relaţii, dar de data aceasta susţinerea vine parcă de la sine, ca şi cum cel care-ţi oferă sprijin ar presimţi că intervenţia sa ar fi de folos.

FECIOARĂ. E timpul unor tranzacţii masive, a unor investiţii de lungă durată, de a pune bazele unor realizări financiare importante. Când este vorba de bani, fii cât se poate de atent la toate detaliile mărunte, pentru că orice afacere e plină de capcane ascunse. 

BALANŢĂ. Văzând că toată familia te susţine la realizarea proiectelor tale, prinzi parcă şi mai mult curaj să mergi mai departe. Atunci când, ceea ce doar ţi-ai imaginat că îl poţi avea vreodată devine o realitate, e absolut normal să te umple de optimism.

SCORPION. Când ai duşmani care încearcă să te oprească, este de fapt un semn că eşti un om de valoare pe care mediocrii caută să-l înlăture cumva. Aşa va fi şi astăzi, când apar nişte cârcotaşi, care comentează reuşitele tale, însă fac acest lucru doar din invidie.

SĂGETĂTOR. Ai ajuns într-un punct decisiv al vieţii tale, de parcă ai fii hotărât să dai, în sfârşit, un răspuns clar la o întrebare existenţială. Poate fii vorba de o călătorie de lungă durată, de schimbarea locului de muncă, sau poate, a te înscrie la o şcoală.

CAPRICORN. Deschide bine ochii înainte de a începe un proiect nou, pentru că ceea ce vrei să faci nu duce acolo unde doreşti. Analizează toate posibilităţile şi în loc de calea cea mai uşoară, alege-o mai bine pe cea care poate duce sigur la ţelul propus.

VĂRSĂTOR. Viaţa ta sentimentală înfloreşte, parcă iubirea ar fi renăscut în inima ta sau se manifestă într-o formă specială, mult mai dinamică. Dacă ţi-ai pus ochii pe o persoană care pare mai timidă, atunci ia tu iniţiativa, nu aştepta să facă el primul pas.   

PEŞTI. Veştile care vin de departe te cam pun pe gânduri, pentru că nu se anunţă tocmai ceea ce ai fi dorit. Nu este ceva neplăcut, ceva dezamăgitor, doar că toate planurile ţi le-ai construit pe o altă variantă, iar acum trebuie să schimbi radical tot demersul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.