Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 02.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 05.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Gaspar Gyorgy. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Gabriel Gorgan. Titlul emisiunii: Tineri în faţa provocărilor timpului actual. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură cu Laczo Ev,invitat: Muzsnai Arpad.Titlul emisiuni: Paskandi-Dsida- Jakobffz napok. 15.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.25 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Formaţia Clasic . 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii:Mosolyhaz – az orom oazisa(Casa Zânelor – oază de bucurii). 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Trebui să pleci la drum, dar ori starea vremii, oboseala, sau traficul îţi provoacă o stare neplăcută. De fapt, deplasarea de astăzi nici nu a fost planificată, deci ca să poţi pleca trebue să amâni alt ceva, asta fiind adevăratul motiv al neliniştii tale.

TAUR. Ispita cea rea se înfiripă cumva în viaţa ta sentimentală şi există riscul să răspunzi afirmativ la o aventură secretă. Totuşi, oricât de mult te-ar atrage persoana care îţi face ochi dulci, pune mai întâi în balanţă avantajele, dar şi eventualele consecinţe.

GEMENI. Atmosfera este echilibrată în mediul în care te afli, indiferent că este vorba de căminul sau de locul tău de muncă. Aveai mare nevoie de această armonie şi profiţi pe deplin de ea rezolvând toate problemele care pot fi făcute doar în deplină linişte.

RAC. Treci printr-o perioadă destul de dificilă, chiar foarte obositoare, dar energia investită nu este zadarnică. Ţi-ai făcut un plan, însă urcuşul spre culme este destul de abtupt, dar tu priveşte doar înainte, spre marele tău ţel şi sigur vei reuşi să ajungi acolo.

LEU. Viaţa de familie şi de cuplu este plăcută şi armonioasă, oferindu-ţi un motiv real de fericire. Eşti dedicat trup şi suflet celor dragi ţie şi tu vei fi şi acum actorul principal în buna desfăşurare a momentelor plăcute de care veţi putea avea parte împreună.

FECIOARĂ. Evaluezi corect situaţia în care te afli şi nu te laşi influenţat de cei care văd doar partea întunecată a lucrurilor. Ei privesc mereu numai răul şi caută să te convingă cumva că ei au dreptate, dar pe tine nu te copleşeşte deloc pesimismul lor. 

BALANŢĂ. Ai trecut cu bine peste un hop pentru care ţi-ai făcut destul de multe griji, cu toate că ştiai bine că nu ai de ce săţi fie teamă. Vei mai avea multe astfel de obstacole de trecut, poate şi mai grele dar dacă vrei să te afirmi, trebuie să le înfrunţi pe toate.

SCORPION. Abia te descurci cu banii pe care îi ai şi faci calcule peste calcule pentru a-ţi pregăti următoarele investiţii. Culmea este, că tocnai în această perioadă critică pentru bugetul tău apare acea şansa unică, de care trebuie să te foloseşti imediat, dar vei reuşi.

SĂGETĂTOR. Comunicarea este punctul tău forte, arma ta secretă cu care câştigi şi cele mai grele confruntări. E adevărat că nu te aventurezi la discuţii în care nu te simţi suficient de bine pregătit, dar astăzi va trebui să te foloseşti din plin de toate cunoştinţele tale.

CAPRICORN. Un moment neprevăzut ţi-ar putea tulbura liniştea în familie. Nu te gândi imediat la ceva rău, se pare că va fi mai degrabă un eveniment plăcut care va provoca agitaţie mare în jurul vostru, dar de data aceasta nu tu vei fii în centrul atenţiei.

VĂRSĂTOR. Altădată te înţelegeai bine cu echipa din care faci parte, dar astăzi parcă nu eşti în apele tale şi nimic nu îţi iese aşa cum at trebui. Ai noroc cu un colge care îţi readuce zâmbetul pe buze înainte de a-ţi face câţiva duşmani prin acestă atitudine.

PEŞTI. Când este vorba de diferenţe mari de vârstă, nu se ajunge prea uşor la un consens. Astăzi vei fi pus în situaţia să arbitrezi un conflict între generaţii, dar trebue să fii deosebit de prudent pentru a putea rămâne şi prieten cu ambele părţi, dar şi un bun justiţiar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.