17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Trebui să pleci la drum, dar ori starea vremii, oboseala, sau traficul îţi provoacă o stare neplăcută. De fapt, deplasarea de astăzi nici nu a fost planificată, deci ca să poţi pleca trebue să amâni alt ceva, asta fiind adevăratul motiv al neliniştii tale.

TAUR. Ispita cea rea se înfiripă cumva în viaţa ta sentimentală şi există riscul să răspunzi afirmativ la o aventură secretă. Totuşi, oricât de mult te-ar atrage persoana care îţi face ochi dulci, pune mai întâi în balanţă avantajele, dar şi eventualele consecinţe.

GEMENI. Atmosfera este echilibrată în mediul în care te afli, indiferent că este vorba de căminul sau de locul tău de muncă. Aveai mare nevoie de această armonie şi profiţi pe deplin de ea rezolvând toate problemele care pot fi făcute doar în deplină linişte.

RAC. Treci printr-o perioadă destul de dificilă, chiar foarte obositoare, dar energia investită nu este zadarnică. Ţi-ai făcut un plan, însă urcuşul spre culme este destul de abtupt, dar tu priveşte doar înainte, spre marele tău ţel şi sigur vei reuşi să ajungi acolo.

LEU. Viaţa de familie şi de cuplu este plăcută şi armonioasă, oferindu-ţi un motiv real de fericire. Eşti dedicat trup şi suflet celor dragi ţie şi tu vei fi şi acum actorul principal în buna desfăşurare a momentelor plăcute de care veţi putea avea parte împreună.

FECIOARĂ. Evaluezi corect situaţia în care te afli şi nu te laşi influenţat de cei care văd doar partea întunecată a lucrurilor. Ei privesc mereu numai răul şi caută să te convingă cumva că ei au dreptate, dar pe tine nu te copleşeşte deloc pesimismul lor. 

BALANŢĂ. Ai trecut cu bine peste un hop pentru care ţi-ai făcut destul de multe griji, cu toate că ştiai bine că nu ai de ce săţi fie teamă. Vei mai avea multe astfel de obstacole de trecut, poate şi mai grele dar dacă vrei să te afirmi, trebuie să le înfrunţi pe toate.

SCORPION. Abia te descurci cu banii pe care îi ai şi faci calcule peste calcule pentru a-ţi pregăti următoarele investiţii. Culmea este, că tocnai în această perioadă critică pentru bugetul tău apare acea şansa unică, de care trebuie să te foloseşti imediat, dar vei reuşi.

SĂGETĂTOR. Comunicarea este punctul tău forte, arma ta secretă cu care câştigi şi cele mai grele confruntări. E adevărat că nu te aventurezi la discuţii în care nu te simţi suficient de bine pregătit, dar astăzi va trebui să te foloseşti din plin de toate cunoştinţele tale.

CAPRICORN. Un moment neprevăzut ţi-ar putea tulbura liniştea în familie. Nu te gândi imediat la ceva rău, se pare că va fi mai degrabă un eveniment plăcut care va provoca agitaţie mare în jurul vostru, dar de data aceasta nu tu vei fii în centrul atenţiei.

VĂRSĂTOR. Altădată te înţelegeai bine cu echipa din care faci parte, dar astăzi parcă nu eşti în apele tale şi nimic nu îţi iese aşa cum at trebui. Ai noroc cu un colge care îţi readuce zâmbetul pe buze înainte de a-ţi face câţiva duşmani prin acestă atitudine.

PEŞTI. Când este vorba de diferenţe mari de vârstă, nu se ajunge prea uşor la un consens. Astăzi vei fi pus în situaţia să arbitrezi un conflict între generaţii, dar trebue să fii deosebit de prudent pentru a putea rămâne şi prieten cu ambele părţi, dar şi un bun justiţiar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.