Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă? 03.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamțu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plătește cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În pași de dans de la pasiune la performanță. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitați: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaționalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someșul inferior aduce oportunități inițiativelor de mediu. 15.15 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necșe. Titlul emisiunii: Organizații de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informația Zilei 22.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Trebui să pleci la drum, dar ori starea vremii, oboseala, sau traficul îți provoacă o stare neplăcută. De fapt, deplasarea de astăzi nici nu a fost planificată, deci ca să poți pleca trebue să amâni alt ceva, asta fiind adevăratul motiv al neliniștii tale.

TAUR. Ispita cea rea se înfiripă cumva în viața ta sentimentală și există riscul să răspunzi afirmativ la o aventură secretă. Totuși, oricât de mult te-ar atrage persoana care îți face ochi dulci, pune mai întâi în balanță avantajele, dar și eventualele consecințe.

GEMENI. Atmosfera este echilibrată în mediul în care te afli, indiferent că este vorba de căminul sau de locul tău de muncă. Aveai mare nevoie de această armonie și profiți pe deplin de ea rezolvând toate problemele care pot fi făcute doar în deplină liniște.

RAC. Treci printr-o perioadă destul de dificilă, chiar foarte obositoare, dar energia investită nu este zadarnică. Ți-ai făcut un plan, însă urcușul spre culme este destul de abtupt, dar tu privește doar înainte, spre marele tău țel și sigur vei reuși să ajungi acolo.

LEU. Viața de familie și de cuplu este plăcută și armonioasă, oferindu-ți un motiv real de fericire. Ești dedicat trup și suflet celor dragi ție și tu vei fi și acum actorul principal în buna desfășurare a momentelor plăcute de care veți putea avea parte împreună.

FECIOARĂ. Evaluezi corect situația în care te afli și nu te lași influențat de cei care văd doar partea întunecată a lucrurilor. Ei privesc mereu numai răul și caută să te convingă cumva că ei au dreptate, dar pe tine nu te copleșește deloc pesimismul lor. 

BALANȚĂ. Ai trecut cu bine peste un hop pentru care ți-ai făcut destul de multe griji, cu toate că știai bine că nu ai de ce săți fie teamă. Vei mai avea multe astfel de obstacole de trecut, poate și mai grele dar dacă vrei să te afirmi, trebuie să le înfrunți pe toate.

SCORPION. Abia te descurci cu banii pe care îi ai și faci calcule peste calcule pentru a-ți pregăti următoarele investiții. Culmea este, că tocnai în această perioadă critică pentru bugetul tău apare acea șansa unică, de care trebuie să te folosești imediat, dar vei reuși.

SĂGETĂTOR. Comunicarea este punctul tău forte, arma ta secretă cu care câștigi și cele mai grele confruntări. E adevărat că nu te aventurezi la discuții în care nu te simți suficient de bine pregătit, dar astăzi va trebui să te folosești din plin de toate cunoștințele tale.

CAPRICORN. Un moment neprevăzut ți-ar putea tulbura liniștea în familie. Nu te gândi imediat la ceva rău, se pare că va fi mai degrabă un eveniment plăcut care va provoca agitație mare în jurul vostru, dar de data aceasta nu tu vei fii în centrul atenției.

VĂRSĂTOR. Altădată te înțelegeai bine cu echipa din care faci parte, dar astăzi parcă nu ești în apele tale și nimic nu îți iese așa cum at trebui. Ai noroc cu un colge care îți readuce zâmbetul pe buze înainte de a-ți face câțiva dușmani prin acestă atitudine.

PEȘTI. Când este vorba de diferențe mari de vârstă, nu se ajunge prea ușor la un consens. Astăzi vei fi pus în situația să arbitrezi un conflict între generații, dar trebue să fii deosebit de prudent pentru a putea rămâne și prieten cu ambele părți, dar și un bun justițiar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.