18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 20 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Eşti implicat într-o competiţie şi trebuie să dovedeşti că eşti cel mai bun ditre toţi. Concurenţa este mare, rivalii sunt la fel de bine pregătiţi ca tine, dar tu ai totuşi ceva în plus faţă de ei, deci descpoerăţi acest avantaj şi profită de el.

TAUR. Îţi parvin nişte veşti interesante de la cei dragi şi îţi face plăcere să discuţi cu toată lumea despre cele aflate. Toţi cei din jur se dovedesc interesaţi de ceea ce se dezbate, iar în astfel de condiţii timpul trece foarte plăcut, dar şi foarte repede.

GEMENI. A venit vremea unei decizii importante pentru viitorul tău. Indiferent că va trebui să taduci o hotărâre în plan profesional, sentimental, sau financiar, fiind o persoană extrem de cumpătată, cu siguranţă vei şii să faci cea mai bună alegere.

RAC. Cu toate că ţi-ar plăcea mai mult să ieşi puţin în natură, la o plimbare în aer libe, sau la o petrecere cu prietenii, caută să nu te abaţi de la programul pe care ţi l-ai propus! Ţi-ai făcut un plan perfect, dar îţi vei atinge ţelul doar dacă îl respecţi.

LEU. Tot ce nu ai reuşit să le faci toată săptămâna, acum le poţi aduce pe toate la zi. Ai muncit mult şi ai fost foarte obosit şi astfel ai lăsat o mulţime de treburi în aşteptare, dar azi le vei finaliza pe toate şi îţi mai rămâne timp şi pentru distracţie.

FECIOARĂ. Vrei să atingi un anumit nivel profesional, iar pentru asta tragi tare chiar şi în weel-end. Nu faci pauză nici acum, îţi pui mâna pe carte şi în acest timp mai răsfoieşti manualele de specialitate şi mai afli lucruri noi de care ai tu nevoie. 

BALANŢĂ. Dedicăţi ziua unor lucruri, care crezi tu că vor putea aduce puţină fericire sufletului tău. Că te duci la un chef, la un film, sau ieşi în oraş cu prietenii, inima ta va fi din nou încărcată de emoţii pozitive, de care îţi era atât de tare dor.

SCORPION. Eşti fpreocupat de viitorul tău la serviciu, tocmai de aceea, cauţi noi căi de afirmare. Trebuie să fii mereu în pas cu noutăţile din domeniu şi să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a putea evolua cât mai mult în pregătirea ta profesională.

SĂGETĂTOR. Părerile sunt foarte împărţite în jurul tău, dar pentru că tu te afli la mijloc, va trebui săţi declari poziţia faţă de ei. Unul afirmă ceva, altul are părere opusă, iar tu vei fi nevoit să împaci cele două tabere, sau să ţii partea uneia din ele.

CAPRICORN. Detaşează-te puţin de grijile cotidiene şi dăţi un week-end liber, când te poţi deconecta. Monotonia instalată în jur, e adevărat că este comodă şi fără griji, dar poate deveni plictisitoare, poate chiar deprimantă la un momnet dat.

VĂRSĂTOR. Te-ai certat cândva cu un prieten şi ai tot stat pe gânduri, oare ce a stat la baza neînţelegerilor. Acum descoperi ce s-a întâmplat atunci şi nici nu-i mai porţi pică, deci tu eşti deschis la iniţiativa sa de a redresa relaţia şi de a vă împăca.

PEŞTI. Ai ajuns cu bine la finalul unui proiect de amploare şi a venit şi vremea să sărbătoreşti. Îţi aduni familia sau prietenii pentru a le povesti tuturor reuşita ta, fiind sigur că ei, de fiecare dată se bucură sincer de rezultatul pe care l-ai obţinut.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.