16.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Un nou scandal pe legile justiţiei. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.10 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 04.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Planul Spitalului Judeţean pentru îngrijirea pacienţilor. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Un nou scandal pe legile justiţiei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 15.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.40 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.01

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Te remarci prin atitudinea ta independentă şi hotărâtă de care dai dovadă. Te descurci de minune şi singur într-o situaţie în care alţii nici în echipă nu reuşesc săşi ducă sarcinile la capăt, iar astfel vei câştiga şi admiraţia celor din jur.

TAUR. O zi de-a dreptul ciudată, când ţi se pot întâmpla lucruri neobişnuite. Poţi trece prin nişte situaţii dintre cele mai interesante, sau poţi vedea ce nu ai mai văzut niciodată, iar despre acestă experienţă deosebită vei povesti şi nepoţilor tăi.

GEMENI. Norocul tău de astăzi are o orientare tocmai opusă aspiraţiilor tale. Dacă ai nevoie de bani, dragostea îţi va ieşi în cale, dacă ai dori să te afirmi într-un plan al vieţii, ori vei primi nişte bani de undeva, ori aprecieri, dar în total alt domeniu.

RAC. Dacă stai prea mult să pierzi vremea, ai putea rata un noroc de zile mari. O şansă excelentă ce ţi se oferă astăzi vine şi pleacă, iar dacă nu eşti pe fază, sau faci glume pe seama unor posibilităţi care ţi se par ireale, nu vei putea profita de ele.

LEU. Ţi se prevesteşte o zi veselă şi deosebit de relaxantă. Toate îţi ies cum nu se poate mai bine, fără niciun efort, orice ai începe iese la prima încercare, orice ai dori săţi cumperi îl găseşti la primul magazin, în concluzie, o astfel de zi să tot ai!

FECIOARĂ. Agenda ta de lucru este arhiplină, dar nu vrei să-i dezamăgeşti nici şefii şi nici clienţii tăi. Munceşti mai mult decât de obicei, cu o ambiţie de invidiat, dar merită efortul, pentru că această investiţie de energie îşi va aduce roadele. 

BALANŢĂ. De câteva zile te tot pregăteşti de acest week end, deci nu are cum să nu iasă perfect. Indiferent că vei participa la o petrecere, sau vei pleca într-o excursie, te vei simţi excelent, doar ai grijă să nu faci vreun exces pe plan sentimental.

SCORPION. Te afli într-un loc mai aglomerat, în care ai şanse să te întâlneşti cu multă lume. Aveţi ocazia de a discuta, de a vă descoperi afinităţi comune, de a vă distra împreună, ceea ce vă apropie şi mai mult şi puteţi lega chiar şi noi prietenii.

SĂGETĂTOR. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unui mare adevăr care nu se vede cu ochiul liber. Ceva te îndeamnă să nu te iei după aparenţe, pentru că undeva se ascunde o capcană, pe care, dacă eşti suficient de vigilent, o poţi evita foarte uşor.

CAPRICORN. Deplasările de astăzi durează mai mult decât era preconizat, deci ar trebui să iei nişte măsuri de siguranţă înainte de a porni la drum. Nu mai ai prea mult timp la dispoziţie, dar cel puţin interesează-te de condiţiile meteo şi de trafic.

VĂRSĂTOR. Eşti tentat să cheltuieşti mai mult decât ar fi nevoie, deci fii puţin mai cumpătat înainte de a-ţi deschide portofelul. Poate, ar fi mai bine să nici nu ieşi la cumpărături, sau dacă e inevitabil, du-ţi doar banii pentru strictul necesar.

PEŞTI. Eşti privit cu mult respect de lumea din jurul tău, pentru că părerile tale se bazează pe studii temeinice şi cunoştinţe solide. Poţi juca un rol de profesor sau de bun sfătuitor pentru colegii care nu ştiu ce trebuie să facă într-o problemă dificilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.