Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.01

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Eşti extrem de preocupat de sarcinile de serviciu, încât eşti în stare săţi petreci şi astăzi ziua liberă la locul de muncă pentru a te ocupa de ele. Se apropie un eveniment destul de important în cariera ta şi simţi că ar fi bine să fii pregătit.

TAUR. Nicăieri nu te simţi mai bine astăzi decât acasă, în sânul familiei, alături de cei dragi. Chiar dacă ai mult de lucru, sau ai de făcut ceva ce, altă dată nu ţi-ar fii convenit, acum îl faci cu drag şi zbori de fericire când vezi cât de mult se bucură ceilalţi.

GEMENI. Treci prin diverse stări emoţionale, dar nu vrei să observe şi alţii, parcă ţi-ar fi teamă să nu fie greşit interpretate sau nu cumva să trădeze vreo slăbiciune de a ta. Lasă-ţi temerile deoparte, fii tu însuţi şi râde sau plânge când simţi nevoia.

RAC. Iubirea este cel mai frumos lucru pentru tine astăzi, şi profiţi pe deplin de faptul că partenerul se află lângă tine. Faceţi totul împreună, vă ajutaţi reciproc, iar tu chiar aveai nevoie ca cineva să te ţină de mână, atât la propriu, cât şi la figurat.

LEU. Cineva caută săţi înfrumuseţeze ziua, să te binedispună şi te laudă, îţi face o serie de complimente, dar trebuie să recunoşti căţi place. Uneori e nevoie şi de puţină laudă, de linguşeli, pentru că ele te stimulează să dai tot ce ai mai bun în tine.

FECIOARĂ. Te simţi excelent în societate, printre prieteni dornici de distracţie, iar dacă se iveşte vreo ocazie de petrecere, vei spune imediat prezent, fără să stai pe gânduri. Veştile bune vin de pretutindeni, încât e o reală plăcere să socializezi. 

BALANŢĂ. Bucuria ta atrage după sine invidia unora, dar nu eşti persoana care să acorde atenţie bârfelor sau comentariilor maliţioase. Ştii să te bucuri de reuşită şi profiţi de orice succes, considerându-l întotdeauna un motiv real de a sărbători.

SCORPION. Eşti în faţa unei acţiuni noi, dar nu prea te simţi în apele tale pentru a-i da startul acum. Nu forţa nota, nimeni nu-ţi cere să te apuci de treabă imediat, mai relaxează-te puţin, cât mai ai timp şi dacă începi cu bine, totul va ieşi perfect.

SĂGETĂTOR. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu un prieten care vede lucrurile exact la fel ca tine. Colaborând, daţi randament maxim la tot ce faceţi, dar la fel se întâmplă şi când este vorba de discuţie, sau de petrecerea timpului liber în mod plăcut.

CAPRICORN. Să nu crezi că cei din jurul tău vor fi mai nefericiţi dacă nu va fi şters praful de pe mobilă, sau rămâne maşina nespălată. Nu îi mai stresa cu treburile gospodăreşti, lasă-i să se distreze şi fiindcă acum ai ocazia, distrează-te şi tu cu ei.

VĂRSĂTOR. Îţi parvine o veste, aparent neutră, dar care în timp, va pune capăt unei stări de lucruri. Să nu-ţi pară rău, pentru că se termină exact la momentul potrivit, când va putea atrage după sine o serie întreagă de momente plăcute pentru tine.

PEŞTI. Tot stând şi visând că norocul îţi va pica în braţe, în alte înprejurări nu ai ajunge departe. Însă astăzi, parcă Fortuna te-ar fi ales pe tine favoritul zilei, tot ce-ţi doreşti se îndeplineşte prompt, chiar şi fără să ceri, sau fără să mişti un deget.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.