Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.01

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Eşti extrem de preocupat de sarcinile de serviciu, încât eşti în stare săţi petreci şi astăzi ziua liberă la locul de muncă pentru a te ocupa de ele. Se apropie un eveniment destul de important în cariera ta şi simţi că ar fi bine să fii pregătit.

TAUR. Nicăieri nu te simţi mai bine astăzi decât acasă, în sânul familiei, alături de cei dragi. Chiar dacă ai mult de lucru, sau ai de făcut ceva ce, altă dată nu ţi-ar fii convenit, acum îl faci cu drag şi zbori de fericire când vezi cât de mult se bucură ceilalţi.

GEMENI. Treci prin diverse stări emoţionale, dar nu vrei să observe şi alţii, parcă ţi-ar fi teamă să nu fie greşit interpretate sau nu cumva să trădeze vreo slăbiciune de a ta. Lasă-ţi temerile deoparte, fii tu însuţi şi râde sau plânge când simţi nevoia.

RAC. Iubirea este cel mai frumos lucru pentru tine astăzi, şi profiţi pe deplin de faptul că partenerul se află lângă tine. Faceţi totul împreună, vă ajutaţi reciproc, iar tu chiar aveai nevoie ca cineva să te ţină de mână, atât la propriu, cât şi la figurat.

LEU. Cineva caută săţi înfrumuseţeze ziua, să te binedispună şi te laudă, îţi face o serie de complimente, dar trebuie să recunoşti căţi place. Uneori e nevoie şi de puţină laudă, de linguşeli, pentru că ele te stimulează să dai tot ce ai mai bun în tine.

FECIOARĂ. Te simţi excelent în societate, printre prieteni dornici de distracţie, iar dacă se iveşte vreo ocazie de petrecere, vei spune imediat prezent, fără să stai pe gânduri. Veştile bune vin de pretutindeni, încât e o reală plăcere să socializezi. 

BALANŢĂ. Bucuria ta atrage după sine invidia unora, dar nu eşti persoana care să acorde atenţie bârfelor sau comentariilor maliţioase. Ştii să te bucuri de reuşită şi profiţi de orice succes, considerându-l întotdeauna un motiv real de a sărbători.

SCORPION. Eşti în faţa unei acţiuni noi, dar nu prea te simţi în apele tale pentru a-i da startul acum. Nu forţa nota, nimeni nu-ţi cere să te apuci de treabă imediat, mai relaxează-te puţin, cât mai ai timp şi dacă începi cu bine, totul va ieşi perfect.

SĂGETĂTOR. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu un prieten care vede lucrurile exact la fel ca tine. Colaborând, daţi randament maxim la tot ce faceţi, dar la fel se întâmplă şi când este vorba de discuţie, sau de petrecerea timpului liber în mod plăcut.

CAPRICORN. Să nu crezi că cei din jurul tău vor fi mai nefericiţi dacă nu va fi şters praful de pe mobilă, sau rămâne maşina nespălată. Nu îi mai stresa cu treburile gospodăreşti, lasă-i să se distreze şi fiindcă acum ai ocazia, distrează-te şi tu cu ei.

VĂRSĂTOR. Îţi parvine o veste, aparent neutră, dar care în timp, va pune capăt unei stări de lucruri. Să nu-ţi pară rău, pentru că se termină exact la momentul potrivit, când va putea atrage după sine o serie întreagă de momente plăcute pentru tine.

PEŞTI. Tot stând şi visând că norocul îţi va pica în braţe, în alte înprejurări nu ai ajunge departe. Însă astăzi, parcă Fortuna te-ar fi ales pe tine favoritul zilei, tot ce-ţi doreşti se îndeplineşte prompt, chiar şi fără să ceri, sau fără să mişti un deget.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.