20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

HOROSCOP

Scris de I. Z., 22 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.12

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Eşti distrat şi nu ai niciun spor la nimic, orice faci. Nu-ţi stă mintea la lucruri serioase, la muncă, sau la administrarea banilor, cu toate că posibilităţile financiare sunt destul de limitate şi nu-ţi permiţi să arunci banii pe lucruri inutile.

TAUR. Mai este timp pentru câştiguri materiale< dacă ai o afacere, astăzi ai putea cunoaşte o dublare a încasărilor. Dar dacă este vorba de o ieşire la cumpărături, ai toate şansele să prinzi nişte promoţii de ultimă oră, la care nici nu te-ai fi gândit.

GEMENI. Priveşti cu mult optimism spre sărbătoarea care vine, deoarece presimţi că va aduce nişte evenimente plăcute pentru tine. Eşti implicat în organizarea unor momente festive şi depui tot interesul ca planurile pe care ţi le faci să iasă perfect.

RAC. Apare un aspect înşelător în planurile tale şi eşti gata-gata să-i pici în plasă. Poate te rătăceşti pe drum pentru că te-ai lăsat ghidat de cineva cine habar nu are unde se află destinaţia ta, sau forfota din jurul tău te va deruta pe itinerarul propus.

LEU. Nu se poate vorbi de un final de decembrie mai diferit decât în alţi ani. E la fel cu cel de anul trecut, cu exact aceleaşi preocupări arhi-cunoscute, dar cum tu iubeşti nespus de mult pregătirile, se pare că tot ce faci, ce pregăte e pe placul tău.

FECIOARĂ. Ideile tale sunt bine primite de cei din anturaj, pentru că vii cu nişte planuri originale, pline de viaţă, în care îi vei antrena şi pe prietenii tăi. Deşi ar fi o zi tocmai ideală pentru succese intelectuale, astăzi nici nu te gândeşti la aşa ceva. 

BALANŢĂ. Ţi-e destul de greu să fii tranşant când vine vorba de un răspuns ferm şi spontan, pentru că nu ai vrea să faci pe nimeni să sufere. Caută să ambalezi un posibil refuz într-o formă mai amabilă, mai diplomată, ca să nu superi pe cel vizat.

SCORPION. Nu prea eşti mulţumit de atmosferă, altfel ţi-ai imaginat acest week end, dar lucrurile nu se petrec aşa cum tu ţi-ai fi dorit să fie. Dacă ai face un efort fi mai deschis şi ai sta de vorbă şi cu ceilalţi v-aţi putea face planuri împreună.

SĂGETĂTOR. Nu te grăbi, chiar dacă tu eşti mai iute din fire, pentru că ceilalţi nu pot ţine pasul cu tine, iar pe urmă ar putea ieşi cu supărare. Încearcă să adopţi şi tu ritmul celorlaţi şi nu doar că veţi fanilza treaba la timp, dar vă veţi şi distra.

CAPRICORN. Se anunţă agitaţie mare de sărbători în jurul tău, dar acest lucru pe tine nu te deranjează deloc. Abia aştepţi să te întâlneşti cu acei oameni care şi-au anunţat prezenţa, fiind vorba de persoane dragi, pe care nu i-ai mai întâlnit demult.

VĂRSĂTOR. Dacă pleci la drum, aşteaptă-te la schimbări în program, fiind o zi în care nu merg toate conform planurilor. Întârzierile cauzate de traficul intens, contramandările de ultimă oră sunt la ordinea zilei, dar pe tine nu te vor deranja.

PEŞTI. Te întâlneşti cu oameni dragi care au efect puternic asupra psihicului tău. Este exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a uita de grijile cotidiene şi de probleme, iar atmosfera sărbătorilor ce se aprope, chiar dacă eşti cam obosit, te copleşeşte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.