Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 23 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 23.12

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ai vrea să faci o serie de cadouri cât mai frumoase, însă timpul tău este extrem de limitat. Chiar dacă banii nu te împiedică să le cumperi ceea ce ai vrea, nu ai cum să ajungi să le iei, deci va trebui să găseşti ceva ce ţi-e mai la îndemână.

TAUR. E agitaţie mare în jurul tău, toată lumea aleargă să îşi finalizeze la timp cumpărăturile. Doar tu eşti liniştit, de parcă ai trăi pe o altă planetă, iar cei din jur te invidiază, cum poţi fi atât de calm atunci când toţi mai au probleme nerezolvate.

GEMENI. O zi liberă ţi-ar fi cât se poate de binevenită, dar astăzi nici vorbă nu poate fi de aşa ceva. Mai ai o mulţime de lucruri de făcut şi la serviciu şi abia după ce le-ai terminat pe acelea vei putea începe şi tu săţi faci pregătirile de sărbători.

RAC. E aglomeraţie cam peste tot pe unde treci azi, iar tu eşti predispus să preiei neliniştea din anturaj. Rezervăţi câteva ore doar ţie, retrage-te într-un loc liniştit, unde lumea nu te deranjează şi citeşte o carte interesantă, sau fă ceva pe placul tău!

LEU. Îţi aminteşti cu mult drag de sărbătorile din copilărie, când nu aveai altceva de făcut, decât să aştepţi cadourile, sau eventual să cotrobăi prin casă, să vezi unde au fost ele ascunse. O poză veche de Crăcun îţi reînvie o serie de astfel de amintiri.

FECIOARĂ. Te simţi bine în pielea ta şi nu te deranjează nici faptul că alţii nu au timp nici să stea de vorbă cu tine. Tu îţi vezi de treburile tale, te distrezi cu o carte bună, sau vizionezi un film, eşti un model cum ar trebui să aşteptăm sărbătorile. 

BALANŢĂ. Aştepţi cu nerăbdare să răsune colindele şi la uşa casei tatale şi mai ales să auzi o anumită voce, foarte dragă sufletului tău. Linişteşte-te, nu mai este mult şi clipa aceea minunată va sosi aducându-ţi şi o surpriză deosebit de plăcută.

SCORPION. O nouă dragoste s-a aprins, sau probabil, s-a reaprins în sufletul tău, dar flacăra sa, parcă nu mai este la fel de puternică. Sufletul tău e plin de iubire, ai vrea să-i oferi cuiva, dar parcă simţi că nu aceasta este persoana cea mai potrivită.

SĂGETĂTOR. Partenerul de suflet ar dori săţi ofere un cadou special, dar nu ştie cu ce ţi-ar putea face o bucurie. Încercă să-l ajuţi cu apropouri, dar caută să vorbeşti despre lucruri care nu îi depăşesc bugetul, pentru a nu-i strica bucuria de a dărui.

CAPRICORN. Aveai impresia că bunăstarea materială e cel mai important lucru în viaţa ta. Acum ai de toate, ţi-ai putea lua tot ce vrei, dar aşa, în prag de sărbători îţi dai seama că în cursa după bani parcă ai început să uiţi că de fapt, de ce munceşti.

VĂRSĂTOR. Ţi se pregăteşte un cadou, o surpriză pe care nici nu vei ştii cum să o gestionezi. Te vei bucura mult, dar te gândeşti dacă ai să-i poţi oferi oare şi tu un astfel de dar persoanei în cauză, dar nu e cazul, căci el nu aşteaptă nimic în schimb.

PEŞTI. Demult nu ai mai avut atât de multe de făcut ca şi azi. A intervenit o situaţie nouă în viaţa ta, poate te-ai mutat în casă nouă, îţi petreci sărbătorile departe de casă, iar acest lucru impune pregătiri seioase, dar fii liniştit, le vei termina la timp.

Abonează-te acum Online!
  1. Stefan cel mic a spus: 30 decembrie 2017, ora 10:35

    cänd doriti sä actualizati aceastä paginä? din an in an?

    Se vede cä nu actualizati paginile pentru cä nu aveti interes. Cum doriti ca cineva de din afara tärii sä aboneze aceast ziar?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.