Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 21 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 21.12

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. O şansă de câştig suplimentar iese astăzi în calea ta, dar va fi nevoie şi de un pic de hazard, ca să poţi profita de ea. Chiar dacă tu eşti o fire cumpătată, de data aceasta îţi dai seama că acum, fără un dram de nebunie, nu vei putea câştiga.

TAUR. Începi ziua cu stângul fără niciun chef de lucru, dar când prietenii te invită să petreceţi sărbătorile împreună îţi revii imediat, ca prin minune. Îţi faci planuri frumoase şi aştepţi cu nerăbdare să puteţi sta puţin de vorbă şi să vă distraţi un pic.

GEMENI. Vei avea de lucru în gospodărie astăzi, poate îţi reamenajezi spaţiul de locuit, îţi cumperi ceva ce săţi aducă un plus de confort în casă. Însă, văzând rezultatele, nu ai să te poţi opri după primele îmbunătăţiri, o să vrei să faci şi mai mult.

RAC. Vei avea nişte zile libere şi nu ştii cum să profiţi mai eficient de ele. Ai vrea să pleci undeva, dar partenerul nu te poate însoţi, deci îţi faci treaba prin casă, sau mergi la un spectacol, iar când va avea şi el timp veţi pleca împreună la relaxare.

LEU. Dragostea se infiltrează pe furiş în sufletul tău şi începe să pună stăpânire pe întreaga ta fiinţă. Apare şansa unei noi iubiri, însă deocamdată va râmâne în stadiu incipient, totuşi, tu devii mai visător şi tresari când îl vezi pe cel care te-a cucerit.

FECIOARĂ. Pentru a putea finaliza cu bine un proiect pe care l-ai pregătit pentru sărbători, vei avea nevoie de ajutor extern. Este o zi favorabilă să găseşti persoana potrivită, dar nu te aventura la prima ofertă, căci nu e sigur că este cea mai ieftină. 

BALANŢĂ. Te pregăteşti de un party la care vei contribui şi cu idei şi cu mână de lucru. Pare să fie ceva de amploare şi o să te implici serios. Însă tu mai ai de lucru şi la serviciu, deci trebuie săţi împarţi energia, ca săţi mai rămână şi la petrecere.

SCORPION. Ai nevoie de nişte semnături pe anumite documente fără care nu îţi poţi procura un obiect. Ai câştigat ceva bani, sau ai de gând să iei un credit pentru a cumpăra un lucru mult dorit, dar fără iscălitura respectivă nu ţi se poate acorda.

SĂGETĂTOR. Îţi faci planuri împreună cu persoana iubită, iar proiectele voastre au toate şansele să devină realitate. Totul va merge excelent dacă vă uniţi forţele şi dacă amândoi sunteţi de acord să urmaţi aceleaşi demersuri vă veţi atinge scopul.

CAPRICORN. Ai multe de făcut, dar le feci cu plăcere, fiind vorba de pregătirile de sărbători, sau pentru o călătorie mult aşteptată. Poate, va fi şi un mare eveniment familial, sau tocmai pe acesta vrei să-l sărbătoreşti în concediu, sau în week-end.

VĂRSĂTOR. Ai finalizat o lucrare, dar îţi vin altele, căci aşa e la sfârşit de an, iar şefii tăi vor săţi pună pe umeri mai mult decât cât poţi duce. Învaţă să refuzi când simţi că eşti suprasolicitat, căci dacă acum accepţi, mâine ţi se va da şi mai mult de lucru.

PEŞTI. E rost de plimbare, de distracţie, pleci undeva în excursie, te duci la nişte prieteni, sau undeva la munte, sau cel puţin îţi pregăteşti câteva zile de destindere. Oricum, acasă nu ai de gând să rămâi, pentru că simţi nevoia de puţină relaxare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.