19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

HOROSCOP

Scris de I. Z., 20 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.08

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. E destul de greu să îmbini cariera şi familia, astfel încât niciuna dintre cele două planuri să nu aibă de suferit. Nu ştii cum să faci să nu-i defavorizezi pe cei dragi în avantajul serviciului, sau invers, dar în cele din urmă vei reuşi cumva.

TAUR. Eşti de mare ajutor acolo unde apari astăzi, deci să nu te mire că eşti solicitat peste tot. Te oboseşte deja că nu eşti lăsat în pace, dar atunci când cunoşti răspunsul la toate, nu le poţi ţine pentru tine, ştiind că altul are nevoie de sprijinul tău.

GEMENI. Tratează cu mai multă răbdare o acţiune care crezi că evoluează prea lent pentru ritmul tău. Rezultatele nu vor întârzia să apară, dar nu vor veni atunci când ai vrea tu, deci fii mai tolerant pentru a parcurge paşii normali până la final.

RAC. Trebuie să fii bine informat, foarte bine pregătit ca să poţi derula cu succes un dialog profesional la care eşti provocat astăzi. Dacă crezi că nu deţii suficiente cunoştinţe, evită aceste discuţii, dar dacă eşti bine pregătit, e şansa ta de afirmare.

LEU. Nimereşti într-un mediu cu oameni deosebite, printre care poţi întâlni şi o persoană, pe care o admiri mult. Din întâlnirile de astăzi se pot naşte noi prietenii, colaborări de succes, iubiri unice, deci ieşi în lume şi socializează cât mai mult.

FECIOARĂ. Nu eşti în cea mai bună formă pentru a te implica într-o competiţie mai dură. Când îţi priveşti contracandidaţii, te vezi într-o lumină nefavorabilă, dar e bine totuşi, că situaţia nu te obligă să faci ceea ce simţi că nu ar fi în favoarea ta. 

BALANŢĂ. Eşti cam pripit şi spui tot ce-ţi vine pe limbă, iar acest lucru ar putea oarecum tensiona discuţia. Ai noroc totuşi, că dai peste un interlocutor suficient de înţelegător şi de amabil care nu va considera agresivitatea ta verbală un semn ostil.

SCORPION. Se pare că eşti cam neatent când este vorba de deplasări, de călătorii, de parcă ţi-ar lipsi simţul orientării. Porneşti spre o destinaţie, dar te mai opreşti la o discuţie, la un magazin, îţi mai vine o idee nouă şi nu mai ajungi unde ai pornit.

SĂGETĂTOR. Nu eşti obişnuit cu evoluţia prea controlată a lucrurilor. De obicei ştii ce ai de făcut, nu ai nevoie de planificări şi chiar dacă îţi faci un program, rar se întâmplă să îl şi respecţi, deci, chiar dacă intervine ceva neprevăzut, rezolvi uşor.

CAPRICORN. Lasă faptele şi cifrele la o parte şi analizeasă situaţia în care te afli, doar prin prisma emoţiilor şi sentimentelor. Fă ce-ţi dictează intuiţia, ce simţi legat de ceea ce se întâmplă, pentru că tu nu prea poţi fi inclus într-un anumit şablon.

VĂRSĂTOR. Te afli în compania cuiva, cine are o influenţă specială asupra ta. Ai un exemplu în faţă şi vrei să ajungi ca el, dar pentru a-i călca pe urme ţi se cere şi ţie cu ceva mai mult curaj, poate, puţin mai multă implicare şi cât mai mult studiu!

PEŞTI. Efectele unei decizii vechi se resimt abia acum, cu toate că a trecut destul de mult timp de atunci. Credeai că lumea a şi uitat deja de ea, dar nu este aşa, iată că de sărbători a sosit momentul când toţi îşi aduc aminte şi-ţi sunt recunoscători.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.