Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ţi se arată o zi foarte aglomerată, cu multe treburi de rezolvat. Vei avea senzaţia că ziua nu se mai termină niciodată şi decizi că nu mai faci nimic, dar un telefon primit prin surprindere te scuteşte de toate treburile înainte să abandonezi.

TAUR. Ai avut o perioadă extrem de agitată, iar acum oboseala îşi spune cuvântul. Când începi săţi epuizezi resursele de energie eşti predispus să-i jigneşti pe cei din jur, deci încearcă să te abţii puţin, iar de Crăciun vei avea timp să te odihneşti.

GEMENI. Ziua începe cu veşti bune şi ai un plan mai vechi pe care te decizi să-l pui în aplicare. Ideea ta are şanse mari de reuşită dar poate, nu tocmai acum ar fi momentul potrivit să-i dai startul, căci mai ai una-alta de rezolvat până la Crăciun.

RAC. Ai senzaţia că e prea multă gălăgie în jurul tău, iar tu ţi-ai dori multă linişte. La câte ai de rezolvat astăzi, nu te ajută la nimic dacă te enervezi. Retrage-te într-un locşor liniştit şi ai să vezi cum gândurile ţi se aşează şi toate se rezolvă cu bine.

LEU. Te trezeşti plin de energie astăzi, simţi că ai putea muta chiar şi munţii din loc, numai că, spre surprinderea ta, lucrurile se complică exact cum nu te aşteptai. Totuşi ziua se va încheia cu bine, căci această energie nu se poate irosi degeaba.

FECIOARĂ. Lumea te admiră, ai succes peste tot, dar tu ştii< cine are admiratori are şi invidioşi, deci să nu te surprindă dacă cineva caută săţi bage beţe în roate. Însă fii liniştit< cei care nu puteau călca pe urmele tale nu vor putea nici să te învingă. 

BALANŢĂ. Vei reuşi să descâlceşti iţele unei probleme care te frământă de ceva timp. Eşti singurul care vede un detaliu pe care ceilalţi l-au omis, căci nimănui nu-i mai stă acum mintea la muncă, dar tu, când ai ceva de lucru, vrei să fie făcut bine.

SCORPION. Ţi se aduce la cunoştinţă că după sărbători ai de făcut o călătorie, dar nu-ţi convine, pentru că ai fi avut cu totul alte planuri. Pentru nimic în lume să nu amâni această deplasare, căci vei face o nouă cunoştinţă extrem de utilă pe viitor.

SĂGETĂTOR. Rezolvi o situaţie pe care nimeni nu credea că o poţi soluţiona. Se pare că ai avut dreptate într-o problemă în care ai gândit şi ai acţionat exact invers faţă de toţi ceilalţi. Aceştia te vor privi cu admiraţie şi îţi vor recunoaşte calităţile.

CAPRICORN. Toţi ceilalţi ar fi stresaţi de modul în care se tot schimbă programul tău de astăzi. Însă pe tine este destul de greu să te ia prin surprindere, pentru că tu ai mereu un plan de rezervă, deci schimbi macazul din mers şi mergi mai departe.

VĂRSĂTOR. Melancolia pluteşte în aer, dar nu te lăsa stăpânit de această stare. Cei din jur se bazează pe firea ta veselă şi pe pofta ta de viaţă şi vei vedea că dacă tu nu vrei să le dovedeşti contrariul, veţi pregăti împreună o sărbătoare minunată.

PEŞTI. Astăzi îţi propui să te ocupi doar de treburi serioase, dar vei constata că cei din jur nu reacţionează aşa cum te-ai fi aşteptat. Poate ar fi mai bine săţi acorzi şi tu o mică pauză, sărbătoarea nu vine cu bota şi tu eşti aproape gata cu pregătirile. 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.