20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Te preocupă mult de o confruntare profesională care se apropie şi nu te simţi prea bine pregătit. Decât săţi plângi de milă, mai bine foloseşte-te de timpul ce-ţi stă la dispoziţie pentru a mai învăţa sau a finaliza proiectul şi totul va fi bine.

TAUR. Dacă ai avut impresia că până acum viaţa nu ţi-a oferit prea multe daruri, astăzi lucrurile se schimbă radical. Primeşti un cadou de la o persoană dragă, însă, nu valoarea darului primit te va bucura atât de mult, ci persoana care ţi-l dăruieşte.

GEMENI. Ceva intervine în atmosfera calmă de acasă şi dă toată liniştea peste cap. Poate nici nu era prea bine să petreci aceste zile frumoase în linişte perfectă, pentru că agitaţia care se va instala, va fi pentru pregătire de o distracţie, de petrecere.

RAC. Situaţia în care te afli nu este una deloc invidiabilă. Eşti disperat, nu ştii ce să faci, cui să-i ceri un ajutor, dar tocmai faptul că nu găseşti cine să te ajute te va scoate impas. Îţi pui tu singur mintea la treabă şi totul se rezolvă, ca prin minune.

LEU. Viaţa sentimentală se află la cote maxime, nu trebuie săţi faci griji de nimic, ai cine săţi rezolve toate problemele. Cea mai importantă sarcină ce-ţi revine este să stai alături de partenerul de suflet, să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine împreună.

FECIOARĂ. Te impresionează mult locurile pe unde treci şi poveştile pe care le auzi. Totul degajă doar romantism şi sensibilitate. Te întâlneşti cu câteva persoane de care ţi-a fost dor, sau treci prin locuri de care te leagă nişte amintiri frumoase. 

BALANŢĂ. Parcă ţi-ar fi frică de ceva şi nu poţi exprima prin cuvinte ceea ce te supără. Presimţi că se apropie un moment pe care nu vei şti să-l gestionezi, dar de data chiar aceasta nu ai niciun motiv săţi faci vreo grijă din cauza presimţirilor.

SCORPION. Dacă tot ai câteva ore libere, ajută-i pe cei din familie la pregătirile de sărbători. Nu te poţi eschiva nici tu întotdeauna de treburile gospodăreşti, pentru că eşti unul dintre cei mai pretenţioşi din casă, deci pune-ţi şi tu umărul la treabă.

SĂGETĂTOR. Firea ta veselă şi optimistă face bine celor care caută să scape de griji în preajma ta. Tu le ridici moralul şi reuşeşti să-i determini să descopere chiar şi în această situaţie grea punctul care le dă speranţa că în curând totul va fi bine.

CAPRICORN. Ceva te reţine să participi mai departe la realizarea unui proiect, la care ţi-ai adus contribuţia. Ori nu-ţi place ce se conturează, ori, şi mai probabil, ţi-ai găsit ceva mai bun de făcut, care îţi aduce şi un profit însemnat, nu doar muncă.

VĂRSĂTOR. Pierzi timp preţios cu munci pe care alţii din anturaj ar fi putut să le rezolve demult. Însă, după ce le vei termina, îţi vei da seama că nu avea rost să te grăbeşti, căci, chiar dacă erau gata mai repede, acum tot ar fi trebuit să le refaci.

PEŞTI. Te pregăteşti să pleci la prieteni sau rude pe care nu i-ai mai văzut demult sau aştepţi musafiri care sosesc de departe. Oricare dintre variante ţi se oferă, tu te vei simţi minunat cu ei şi te vei bucura de revedere şi de orele petrecute împreună.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.