Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Te preocupă mult de o confruntare profesională care se apropie şi nu te simţi prea bine pregătit. Decât săţi plângi de milă, mai bine foloseşte-te de timpul ce-ţi stă la dispoziţie pentru a mai învăţa sau a finaliza proiectul şi totul va fi bine.

TAUR. Dacă ai avut impresia că până acum viaţa nu ţi-a oferit prea multe daruri, astăzi lucrurile se schimbă radical. Primeşti un cadou de la o persoană dragă, însă, nu valoarea darului primit te va bucura atât de mult, ci persoana care ţi-l dăruieşte.

GEMENI. Ceva intervine în atmosfera calmă de acasă şi dă toată liniştea peste cap. Poate nici nu era prea bine să petreci aceste zile frumoase în linişte perfectă, pentru că agitaţia care se va instala, va fi pentru pregătire de o distracţie, de petrecere.

RAC. Situaţia în care te afli nu este una deloc invidiabilă. Eşti disperat, nu ştii ce să faci, cui să-i ceri un ajutor, dar tocmai faptul că nu găseşti cine să te ajute te va scoate impas. Îţi pui tu singur mintea la treabă şi totul se rezolvă, ca prin minune.

LEU. Viaţa sentimentală se află la cote maxime, nu trebuie săţi faci griji de nimic, ai cine săţi rezolve toate problemele. Cea mai importantă sarcină ce-ţi revine este să stai alături de partenerul de suflet, să vă relaxaţi şi să vă simţiţi bine împreună.

FECIOARĂ. Te impresionează mult locurile pe unde treci şi poveştile pe care le auzi. Totul degajă doar romantism şi sensibilitate. Te întâlneşti cu câteva persoane de care ţi-a fost dor, sau treci prin locuri de care te leagă nişte amintiri frumoase. 

BALANŢĂ. Parcă ţi-ar fi frică de ceva şi nu poţi exprima prin cuvinte ceea ce te supără. Presimţi că se apropie un moment pe care nu vei şti să-l gestionezi, dar de data chiar aceasta nu ai niciun motiv săţi faci vreo grijă din cauza presimţirilor.

SCORPION. Dacă tot ai câteva ore libere, ajută-i pe cei din familie la pregătirile de sărbători. Nu te poţi eschiva nici tu întotdeauna de treburile gospodăreşti, pentru că eşti unul dintre cei mai pretenţioşi din casă, deci pune-ţi şi tu umărul la treabă.

SĂGETĂTOR. Firea ta veselă şi optimistă face bine celor care caută să scape de griji în preajma ta. Tu le ridici moralul şi reuşeşti să-i determini să descopere chiar şi în această situaţie grea punctul care le dă speranţa că în curând totul va fi bine.

CAPRICORN. Ceva te reţine să participi mai departe la realizarea unui proiect, la care ţi-ai adus contribuţia. Ori nu-ţi place ce se conturează, ori, şi mai probabil, ţi-ai găsit ceva mai bun de făcut, care îţi aduce şi un profit însemnat, nu doar muncă.

VĂRSĂTOR. Pierzi timp preţios cu munci pe care alţii din anturaj ar fi putut să le rezolve demult. Însă, după ce le vei termina, îţi vei da seama că nu avea rost să te grăbeşti, căci, chiar dacă erau gata mai repede, acum tot ar fi trebuit să le refaci.

PEŞTI. Te pregăteşti să pleci la prieteni sau rude pe care nu i-ai mai văzut demult sau aştepţi musafiri care sosesc de departe. Oricare dintre variante ţi se oferă, tu te vei simţi minunat cu ei şi te vei bucura de revedere şi de orele petrecute împreună.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.