20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Crăciun, Emil Șuhani, Radu Crețu. Titlul emisiunii: Ședință de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Anițaș, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creșterea cailor de rasa și relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumusețe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Ciprian Crăciun, Emil Șuhani, Radu Crețu. Titlul emisiunii: Ședință de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perșa. Titlul emisiunii: Asociația ACT4U, implicată în diverse activități ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Ședință de Consiliu 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Știri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenților?(reluare) 23.00 Ședință de Consiliu

HOROSCOP

Scris de I. Z., 16 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 16.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ai sperat să ai parte de o zi tihnită astăzi, dar nici vorbă de așa ceva. Ai multe de făcut, însă, chiar dacă nu așa ți-ai fi planificat ziua, deloc nu te supără, pentru că ceea ce va trebui să faci va scoate în evidență talentul tău și creativitatea.

TAUR. Atmosfera de sărbătoare a început să se resimtă deja atât în casa, cât și în sufletul tău. Însă, dacă ai știi ce surpriză te așteaptă, nici nu ai putea avea somn de nerăbdare. Cineva drag, sau ceva mult așteptat îți va umple Crăciunul de bucurie.

GEMENI. Apare cineva în calea ta, o persoană interesantă, simpatică, care ți s-ar putea înfiripa în suflet, însă, amândoi aveți partener, deci nu rămâne prea mult loc de o nouă relație. Totuși, un pic de flirt, o mică aventură, v-ar plăcea amândurora.

RAC. Te trezești de dimineață bună și ieși la cumpărături penrtu a aproviziona tot ce-ți mai lipsește de pe listă. Cutreieri magazinele în lung și-n lat și găsești ceva, ce nu ți-ai planificat să iei, dar este atât de ieftin sau de bun, încât nu poți renunța.

LEU. Ți-ai găsi și ceva mai bun de făcut decât treburile gospodărești, dar nu ai de ales. Iar dacă tot nu te poți eschiva, faci cumva să le finalizezi cât mai repede, iar apoi te poți odihni și tu liniștit, sau te poți distra puțin, te poți relaxa cu prietenii.

FECIOARĂ. Abia aștepți să ai și tu o zi liberă, dar ca să poți sărbători liniștit, mai ai câteva lucruri de finalizat. Nu ai nimic greu de făcut, nu sunt lucruri complicate, sunt doar sarcinile tale de rutină, dar nu ca de Crăciun vrei să rămână neterminate. 

BALANȚĂ. Te pregătești de o călătorie, dar ceva mai trebuie rezolvat. Ori nu ți-ai cerut încă zilele de concediu, nu ți-ai rezervat loc de cazare, sau nu ți-ai cumpărat bilete, deci un mic detaliu mai ai de pus la punct și poți începe săți faci bagajele.

SCORPION. Ai vrut să faci lucruri mari, dar parcă totuși, nu e tocmai momentul cel mai potrivit. Ești cam distrat astăzi, nu-ți stă mintea la lucruri serioase, ori cine știe, poate dragostea a pus stăpânire pe tine și numai la acel cineva îți stă mintea.

SĂGETĂTOR. Nimic nu te poate face mai fericit în aceste zile, decât atmosfera de sărbătoare ce începe să se așterne peste tot. Însă nici aceasta nu-ți alină dorul de acel cineva, cine fizic este departe, totuși, e câte se poate de aproape de sufletul tău.

CAPRICORN. A intervenit, nu prea demult o schimbare majoră în viața ta, pe care la început ai considerat-o nedorită, dar cum trece timpul, îți dai seama că a fost în favoarea ta. Acum te bucuri că ai acceptat atunci, chiar cu riscul că nu o săți placă.

VĂRSĂTOR. O persoană puțin mai în vârstă ca tine, un frate, un prieten, un coleg drag te invită undeva, departe de casă. Călătoria în sine e tocmai pe placul tău, dar parcă ai vrea să schimbi destinația, iar ceilalți vor fi de acord cu ceea ce le propui.

PEȘTI. Chiar dacă nu ar fi o zi cu soare, cerul tău este senin, iar viața ta e plină de lumină și căldură sufletească. Persoana iubită este alături de tine în tot ce vrei să faci, iar la ora actuală cu susținerea sa ești în stare să muți chiar și munții din loc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.