19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 16 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ai sperat să ai parte de o zi tihnită astăzi, dar nici vorbă de aşa ceva. Ai multe de făcut, însă, chiar dacă nu aşa ţi-ai fi planificat ziua, deloc nu te supără, pentru că ceea ce va trebui să faci va scoate în evidenţă talentul tău şi creativitatea.

TAUR. Atmosfera de sărbătoare a început să se resimtă deja atât în casa, cât şi în sufletul tău. Însă, dacă ai ştii ce surpriză te aşteaptă, nici nu ai putea avea somn de nerăbdare. Cineva drag, sau ceva mult aşteptat îţi va umple Crăciunul de bucurie.

GEMENI. Apare cineva în calea ta, o persoană interesantă, simpatică, care ţi s-ar putea înfiripa în suflet, însă, amândoi aveţi partener, deci nu rămâne prea mult loc de o nouă relaţie. Totuşi, un pic de flirt, o mică aventură, v-ar plăcea amândurora.

RAC. Te trezeşti de dimineaţă bună şi ieşi la cumpărături penrtu a aproviziona tot ce-ţi mai lipseşte de pe listă. Cutreieri magazinele în lung şi-n lat şi găseşti ceva, ce nu ţi-ai planificat să iei, dar este atât de ieftin sau de bun, încât nu poţi renunţa.

LEU. Ţi-ai găsi şi ceva mai bun de făcut decât treburile gospodăreşti, dar nu ai de ales. Iar dacă tot nu te poţi eschiva, faci cumva să le finalizezi cât mai repede, iar apoi te poţi odihni şi tu liniştit, sau te poţi distra puţin, te poţi relaxa cu prietenii.

FECIOARĂ. Abia aştepţi să ai şi tu o zi liberă, dar ca să poţi sărbători liniştit, mai ai câteva lucruri de finalizat. Nu ai nimic greu de făcut, nu sunt lucruri complicate, sunt doar sarcinile tale de rutină, dar nu ca de Crăciun vrei să rămână neterminate. 

BALANŢĂ. Te pregăteşti de o călătorie, dar ceva mai trebuie rezolvat. Ori nu ţi-ai cerut încă zilele de concediu, nu ţi-ai rezervat loc de cazare, sau nu ţi-ai cumpărat bilete, deci un mic detaliu mai ai de pus la punct şi poţi începe săţi faci bagajele.

SCORPION. Ai vrut să faci lucruri mari, dar parcă totuşi, nu e tocmai momentul cel mai potrivit. Eşti cam distrat astăzi, nu-ţi stă mintea la lucruri serioase, ori cine ştie, poate dragostea a pus stăpânire pe tine şi numai la acel cineva îţi stă mintea.

SĂGETĂTOR. Nimic nu te poate face mai fericit în aceste zile, decât atmosfera de sărbătoare ce începe să se aşterne peste tot. Însă nici aceasta nu-ţi alină dorul de acel cineva, cine fizic este departe, totuşi, e câte se poate de aproape de sufletul tău.

CAPRICORN. A intervenit, nu prea demult o schimbare majoră în viaţa ta, pe care la început ai considerat-o nedorită, dar cum trece timpul, îţi dai seama că a fost în favoarea ta. Acum te bucuri că ai acceptat atunci, chiar cu riscul că nu o săţi placă.

VĂRSĂTOR. O persoană puţin mai în vârstă ca tine, un frate, un prieten, un coleg drag te invită undeva, departe de casă. Călătoria în sine e tocmai pe placul tău, dar parcă ai vrea să schimbi destinaţia, iar ceilalţi vor fi de acord cu ceea ce le propui.

PEŞTI. Chiar dacă nu ar fi o zi cu soare, cerul tău este senin, iar viaţa ta e plină de lumină şi căldură sufletească. Persoana iubită este alături de tine în tot ce vrei să faci, iar la ora actuală cu susţinerea sa eşti în stare să muţi chiar şi munţii din loc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.