10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Fondurile financiare de care dispui se termină destul de repede, deci nu te duce la cumpărături înainte de a face calcule şi o listă cu cele necesare. Dacă nu-ţi iei tot ce-ţi fură privirea, nu vei întâmpina probleme, căci nu stai prost cu banii.

TAUR. Ispita cea rea se arată la tot colţul şi caută să se înfiripe în relaţia voastră. Nu se ştie încă, dacă de data aceasta tu eşti cel predispus să calci strâmb, sau poate partenerul, dar e bine să stai cu ochii în patru, să nu se strice ceea ce aţi construit.

GEMENI. Eşti implicat în activităţi care scot în evidenţă calităţile tale artistice şi sensibilitatea ta faţă de frumos. Faci cu drag tot ce ai de făcut, căci fiecare etapă finaţizată îţi aduce laude şi îţi dă un elan şi mai mare pentru a merge mai departe.

RAC. Trebuie să fii foarte hotărât, pentru că decizia pe care o vei lua astăzi va fi deosebit de importantă pentru proiectul pe care îl derulezi. Dacă te laşi influenţat nu vei mai şti în ce direcţie să porneşti, iar dilema te poate trimite pe cale greşită!

LEU. Ţi-ar face mare plăcere să socializezi şi-ţi cauţi un partener plăcut de dialog, dar nu găseşti interlocutori cu care să ai subiecte comune. Deci rămâi în compania celor de acasă şi te vei simţi cu ei foarte plăcut, poate  chiar mai bine decât cu alţii.

FECIOARĂ. Ai multe treburi de terminat astăzi, dar îţi lipseşte energia necesară să te concentrezi la toate. Te plictiseşti repede, căci mintea ta e undeva în altă parte, probabil că deja te gândeşti la sărbători şi la toate bucuriile pe care ţi le aduc ele. 

BALANŢĂ. Dacă ieşi din casă nu pleca cu portofelul gol, căci peste tot vei găsi ceva de care ai nevoie, sau tocmai se vinde la preţ promoţional. Totuşi, fii atent pe ce dai banii, căci nu tot ce este ieftin e şi bun, sau nu tot ce-ţi place este şi necesar.

SCORPION. Un noroc aparte te aduce astăzi în centrul atenţiei tuturor, mai ales a rivalilor tăi, care mor de invidie când văd cât de bine îţi ies planurile. Nu te speria, oricât ar vrea, nu pot săţi distrugă succesul, deci bucurăte şi nu le acorda atenţie.

SĂGETĂTOR. Verificăţi toate lucrările care au termen până la sfârşitul anului, căci se pare că ai scăpat din vedere un lucru important. Încă nimic nu este pierdut, te incadrezi bine în timpul disponibil, doar trebuie să găseşti acel ceva ce ai uitat.

CAPRICORN. Eşti predispus săţi povesteşti ideile la oricine, cu toate că, de data aceasta un pic de discreţie ţi-ar fi de mare folos. Nici nu-ţi trece prin cap că cineva ţi le-ar putea fura, iar pe când vrei să le pui în practică, el deja va culege roadele.

VĂRSĂTOR. Atmosfera de acasă este cât se poate de armonioasă, încât nici nu-ţi vine să ieşi din casă. Vă înţelegeţi perfect, nu există discuţii inutile sau contradicţii între voi, iar într-un astfel de anturaj ideile constructive se nasc parcă de la sine.

PEŞTI. Ai început un proiect de amploare şi ai avea nevoie de un sfat, de un ajutor din partea unei persoane cu experienţă, dar nu ştii cui să te adresezi. Apelează cu încredere la colegii tăi mai în vârstă, căci cele mai utile indicaţii le vei primi de la ei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.