Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Fondurile financiare de care dispui se termină destul de repede, deci nu te duce la cumpărături înainte de a face calcule şi o listă cu cele necesare. Dacă nu-ţi iei tot ce-ţi fură privirea, nu vei întâmpina probleme, căci nu stai prost cu banii.

TAUR. Ispita cea rea se arată la tot colţul şi caută să se înfiripe în relaţia voastră. Nu se ştie încă, dacă de data aceasta tu eşti cel predispus să calci strâmb, sau poate partenerul, dar e bine să stai cu ochii în patru, să nu se strice ceea ce aţi construit.

GEMENI. Eşti implicat în activităţi care scot în evidenţă calităţile tale artistice şi sensibilitatea ta faţă de frumos. Faci cu drag tot ce ai de făcut, căci fiecare etapă finaţizată îţi aduce laude şi îţi dă un elan şi mai mare pentru a merge mai departe.

RAC. Trebuie să fii foarte hotărât, pentru că decizia pe care o vei lua astăzi va fi deosebit de importantă pentru proiectul pe care îl derulezi. Dacă te laşi influenţat nu vei mai şti în ce direcţie să porneşti, iar dilema te poate trimite pe cale greşită!

LEU. Ţi-ar face mare plăcere să socializezi şi-ţi cauţi un partener plăcut de dialog, dar nu găseşti interlocutori cu care să ai subiecte comune. Deci rămâi în compania celor de acasă şi te vei simţi cu ei foarte plăcut, poate  chiar mai bine decât cu alţii.

FECIOARĂ. Ai multe treburi de terminat astăzi, dar îţi lipseşte energia necesară să te concentrezi la toate. Te plictiseşti repede, căci mintea ta e undeva în altă parte, probabil că deja te gândeşti la sărbători şi la toate bucuriile pe care ţi le aduc ele. 

BALANŢĂ. Dacă ieşi din casă nu pleca cu portofelul gol, căci peste tot vei găsi ceva de care ai nevoie, sau tocmai se vinde la preţ promoţional. Totuşi, fii atent pe ce dai banii, căci nu tot ce este ieftin e şi bun, sau nu tot ce-ţi place este şi necesar.

SCORPION. Un noroc aparte te aduce astăzi în centrul atenţiei tuturor, mai ales a rivalilor tăi, care mor de invidie când văd cât de bine îţi ies planurile. Nu te speria, oricât ar vrea, nu pot săţi distrugă succesul, deci bucurăte şi nu le acorda atenţie.

SĂGETĂTOR. Verificăţi toate lucrările care au termen până la sfârşitul anului, căci se pare că ai scăpat din vedere un lucru important. Încă nimic nu este pierdut, te incadrezi bine în timpul disponibil, doar trebuie să găseşti acel ceva ce ai uitat.

CAPRICORN. Eşti predispus săţi povesteşti ideile la oricine, cu toate că, de data aceasta un pic de discreţie ţi-ar fi de mare folos. Nici nu-ţi trece prin cap că cineva ţi le-ar putea fura, iar pe când vrei să le pui în practică, el deja va culege roadele.

VĂRSĂTOR. Atmosfera de acasă este cât se poate de armonioasă, încât nici nu-ţi vine să ieşi din casă. Vă înţelegeţi perfect, nu există discuţii inutile sau contradicţii între voi, iar într-un astfel de anturaj ideile constructive se nasc parcă de la sine.

PEŞTI. Ai început un proiect de amploare şi ai avea nevoie de un sfat, de un ajutor din partea unei persoane cu experienţă, dar nu ştii cui să te adresezi. Apelează cu încredere la colegii tăi mai în vârstă, căci cele mai utile indicaţii le vei primi de la ei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.