20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

HOROSCOP

Scris de I. Z., 13 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Discuţi despre visele tale cu o persoană dragă, care te încurajează săţi duci planurile mai departe. Când ai susţinători şi lumea din jurul tău nu critică ceea ce ai de gând să faci, îţi dă încredere că eşti capabil să realizezi tot ce ţi-ai propus.

TAUR. Ţi s-a atribuit o sarcină pe care nu ai cum să o gestionezi aşa cum ai vrea tu, dar orgoliul tău specific nu te lasă să spui deschis acest lucru. Depui un efort serios să arăţi lumii că faci faţă provocării şi vei şi reuşi, dar nu-ţi va fi deloc uşor.

GEMENI. Călătoriile nu-ţi prea sunt recomandate astăzi, pentru că ar putea apărea situaţii neplăcute. Aglomeraţia, starea vremii sau a drumurilor, torte te îndeamnă să nu pleci prea departe de casă, pentru că norocul te pândeşte pe aici pe undeva.

RAC. Eşti dispus oricând săţi asumi orice sarcină pentru cei dragi, chiar dacă eşti obosit, sau ai alte planuri imortante pentru tine. Ori de câte ori o soră, un frate sau un prieten îţi cere ajutorul, tu eşti alături de el şi îi oferi sprijinul de care are nevoie.

LEU. Te simţi minunat în compania persoanei iubite, care te răsfaţă cu gesturi de afecţiune, parcă aţi retrăi primele clipe ale dragostei voastre. Cu toate că aţi avea ce să vă reproşaţi reciproc, niciunul dintre voi nu vreţi să stricaţi această armonie.

FECIOARĂ. Demult nu ai avut o perioadă atât de plină de noutăţi şi de energie pozitivă, încât te ajută să te manifeşti cu mult curaj. Apar şanse deosebite de a te remarca, deciziile tale sunt ascultate şi lumea te vede într-o lumină mai favorabilă

BALANŢĂ. Răspunsul pe care îl primeşti de la un specialişt dintr-un domeniu în care tu nu deţii suficiente informaţii te cam dezamăgeşte un pic. Nu dispera, nu e cazul, nimic nu este pierdut, doar trebuie săţi alegi un alt mod în care săţi atingi scopul.

SCORPION. Nicăieri nu te simţi mai bine decât printre cei dragi, ori în familie, ori cu prietenii cu care întreţii relaţii armonioase. Schimbul de idei, de sfaturi sau de sprijin este la ordinea zilei, şi ai pe cine să te bazezi orcând, când este nevoie.

SĂGETĂTOR. Viaţa de cuplu tinde spre normalizare, pentru că se pare că aţi găsit soluţia la problema care a dezechilibrat puţin relaţia voastră. Nu lăsaţi ca lipsurile materiale, sau problemele de seviciu să vă influenţeze viaţaşi în planul sentimental!

CAPRICORN. Discuţiile purtate la serviciu se vor dovedi a fi benefice, pentru că deschid calea spre un nivel mai înalt al proiectelor începute. De data aceasta ai nevoie să te remarci, să te faci auzit pentru a-ţi putea duce proiectul la bun sfârşit.

VĂRSĂTOR. Eşti în faţa unei decizii importante, cu mai multe alternative. Nu te grăbi la prima variantă posibilă, evită cumva să spui chiar pe loc ultimul cuvânt, pentru că, pe parcurs, mai pot apărea detalii noi, care ţi-ar putea modifica decizia.

PEŞTI. Apropierea unui eveniment cu o importanţă aparte pentru tine te face să te comporţi destul de ciudat. Pe de o parte abia aştepţi să se întâmple, pe de altă parte parcă l-ai amâna, iar contradicţia creşte mereu, încât nici tu nu mai ştii ce ai vrea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.