Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Comunici destul de greoi cu cei tăcuţi care nu au chef să coopereze şi abia aşteţi să scapi de o astfel de companie. Cum îţi termini traba pe care o ai de făcut pe acolo, îţi iei lucrurile şi pleci, să nu fii nevoit să te enervezi pe seama lor.

TAUR. Nu te simţi bine într-un mediu tensionat în care toată lumea ridică tonul fără niciun motiv. Dacă ei au cam uitat de spiritul Crăciunului, lasă-le să se certe în voie şi dacă se iveşte o posibilitate, ieşi cât mai repede din acest anturaj apăsător.

GEMENI. Ai câştig de cauză într-o confruntare de idei susţinută cu fermitate, dar fără jigniri şi fără un ton ridicat. Fiecare ştie ce este de făcut, dar ideile tale se bazează pe nişte cunoştinţe mult mai ample şi se vor dovedi a fi mai uşor realizabile.

RAC. Eşti chemat urgent în altă localitate pentru a soluţiona o problemă care nu suferă amânare. Dacă nu trebue să pleci la drum, e posibil să primeşti de departe un mesaj neaşteptat, care îţi modifică planurile, dar oricum, va fi unul de bun augur.

LEU. Ai mare grijă la tentaţia de a apela la nişte mijloace incorecte, chiar dacă ai impresia că sunt inofensive şi nu fac niciun rău nimănui. Dacă micul giumbuşluc care te atrage ar putea ieşi la iveală, imaginea ta ar avea de suferit, deci renunţă!

FECIOARĂ. Deşi eşti o fire mai comunicativă, acum te retragi, pentru că te afli într-un anturaj ostil. Mai bine nu te bagi în discuţiile lor, cu toate că nu-ţi place să-i priveşti cu indiferenţă, dar dacă imaginea ta se află în joc, nu torni şi tu gaz pe foc. 

BALANŢĂ. Viaţa de familie e animată datorită unui proiect comun care vă uneşte într-o acţiune. Nu e exclus ca tocmai tu să fii cel care-i adună pe toţi, cu un anumit scop, din care fiecare va avea ceva de câştigat, dar cineva trebuie să-i şi îndrume.

SCORPION. Afli detalii excepţionale despre nişte evenimente care vor avea loc în perioada imediat următoare. Se pare că va fi ceva legat de viaţa ta personală sau de cariera profesională, dar nu e o reuşită individuală, ci probabil, un succes colectiv.

SĂGETĂTOR. Norocul are astăzi în vizor inima ta, pentru că îţi oferă pe tavă un eveniment care te poate face extrem de fericit. Că e vorba de o întâlnire romantică sau de o veste de zile mari, sentimentul de împlinire pe care îl resimţi este acelaşi.

CAPRICORN. Nu-ţi găseşti locul, eşti îngândurat şi nici nu dai peste interlocutor înţelegător. În astfel de situaţii, cea mai eficientă soluţie este săţi găseşti de lucru ceva interesant, ce va putea aduce nişte rezultate îmbucurătoare pentru sufletul tău.

VĂRSĂTOR. Reuşeşti să scoţi adevărul la iveală într-o situaţie în care cineva, se pare că umblă cu cioara vopsită. Găseşti uşor detaliile necesare pentru a-i demasca relele intenţii şi nu te dai înapoi nici de la a-i face vreo mustrare, atunci când e cazul.

PEŞTI. Ţi-e dor de locuri îndepărtate, unde ţi-ar plăcea foarte mult să fii acum, dar poate dorinţa ţi se va îndeplini foarte curând. Iei legătura cu persoane dragi care se află undeva departe de tine şi pregătiţi nişte sărbători minunate pentru toată lumea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.