19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Te afli undeva, departe de casă, într-un loc unde te simţi excelent şi ai vrea să mai rămâi puţin acolo. Poate fii doar o călătorie imaginară, citind o carte, sau urmărind un film, dar te transpui într-o lume din care nu ai mai vrea să revii.

TAUR. În acest week-end se pare că iese soarele şi pe strada ta. Tu vrei să obţii un succes colectiv, dar reuşita va fi predominant a ta personală, iar prin acest gest vei reuşi să câştigi admiraţia unei persoane, pe care până acum o simpatizai în secret.

GEMENI. Scapi de o emoţie negativă care te-a ţinut captiv câteva zile, ceea ce te face să te simţi mult mai relaxat. E ca şi cum ai fi stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui răspuns la o problemă sau a unei persoane şi când apare, te eliberezi de stres.

RAC. Ai ocazia să stai de vorbă astăzi cu multe persoane interesante. Cu fiecare ai altceva de discutat, pe diverse planuri de activitate, aşadar, va trebui săţi adaptezi modul de comunicare la stilul fiecăruia, însă, pentru tine asta nu este o problemă.

LEU. E agitaţie mare în jurul tău astăzi, dar veştile bune vor de departe, stând de vorbă cu persoane dragi de pe alte meleaguri. Poate pregăteşti o călătorie pentru perioada ce vine şi pui tot sufletul în fiecare detaliu legat de momentul revederii.

FECIOARĂ. Ieşi învingător dintr-o situaţie conflictuală în care fiecare încearcă săşi susţină poziţia. Nici tu nu te laşi mai prejos şi devii deosebit de convingător, dar tu niciodată te laşi intimidat de o exprimare mai dură sau de un ton mai ridicat. 

BALANŢĂ. Priveşti spre perioada următoare cu mult interes şi emoţii cât încape, pentru că pregăteşti nişte evenimente care te vor face să te simţi în al nouălea cer. Poate ai stabilit deja programul de sărbători, iar acum faci tot ce poţi să iasă bine.

SCORPION. Vei munci mai mult ca oricând, dar nu vei simţi deloc oboseala. La sfârşitul zilei vei mai avea şi chef de distracţie, căci vei reuşi să finalizezi tot ce ţi-ai propus pentru astăzi, chiar dacă nici tu nu ai crezut că vei reuşi să-i dai de capăt.

SĂGETĂTOR. Se naşte în mintea ta un nou vis şi, dăcă te-ai şi apuca de treabă, ţi-ai atinge foarte repede ţelul propus. Prinzi un val ascendent care te ridică, dar totul ţine de spontaneitate, pentru că dacă stai prea mult pe gânduri, alţii ţi-o ieu înainte.

CAPRICORN. Nu-ţi ies treburile aşa cum ai vrea, pentru că se pare că eşti excesiv de critic cu tine însuţi. Nimic nu-ţi place din ceea ce realizezi, cu toate că ceilalţi sunt încântaţi, dar dacă ai fi puţin mai maleabil, e foarte sigur că ţi-ar plăcea şi ţie.

VĂRSĂTOR. O zi de week-end este tocmai binevenită pentru a te detaşa un pic de miezul unor evenimente şi să poţi înţelege ce se petrece. Îţi poţi face puţin timp să stai pe gânduri, să te consulţi şi cu alte persoane, să cauţi informaţiile necesare.

PEŞTI. Ai suficienţi bani şi poţi face acte de caritate, pentru că te cuprinde spiritul generos al Crăciunului. Eşti de părere că dacă ţie ţi-a mers relativ bine în acest an, prin acest gest ai putea săţi exprimi recunoştinta pentru ceea ce ţi-a oferit soarta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.