Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Te afli undeva, departe de casă, într-un loc unde te simţi excelent şi ai vrea să mai rămâi puţin acolo. Poate fii doar o călătorie imaginară, citind o carte, sau urmărind un film, dar te transpui într-o lume din care nu ai mai vrea să revii.

TAUR. În acest week-end se pare că iese soarele şi pe strada ta. Tu vrei să obţii un succes colectiv, dar reuşita va fi predominant a ta personală, iar prin acest gest vei reuşi să câştigi admiraţia unei persoane, pe care până acum o simpatizai în secret.

GEMENI. Scapi de o emoţie negativă care te-a ţinut captiv câteva zile, ceea ce te face să te simţi mult mai relaxat. E ca şi cum ai fi stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui răspuns la o problemă sau a unei persoane şi când apare, te eliberezi de stres.

RAC. Ai ocazia să stai de vorbă astăzi cu multe persoane interesante. Cu fiecare ai altceva de discutat, pe diverse planuri de activitate, aşadar, va trebui săţi adaptezi modul de comunicare la stilul fiecăruia, însă, pentru tine asta nu este o problemă.

LEU. E agitaţie mare în jurul tău astăzi, dar veştile bune vor de departe, stând de vorbă cu persoane dragi de pe alte meleaguri. Poate pregăteşti o călătorie pentru perioada ce vine şi pui tot sufletul în fiecare detaliu legat de momentul revederii.

FECIOARĂ. Ieşi învingător dintr-o situaţie conflictuală în care fiecare încearcă săşi susţină poziţia. Nici tu nu te laşi mai prejos şi devii deosebit de convingător, dar tu niciodată te laşi intimidat de o exprimare mai dură sau de un ton mai ridicat. 

BALANŢĂ. Priveşti spre perioada următoare cu mult interes şi emoţii cât încape, pentru că pregăteşti nişte evenimente care te vor face să te simţi în al nouălea cer. Poate ai stabilit deja programul de sărbători, iar acum faci tot ce poţi să iasă bine.

SCORPION. Vei munci mai mult ca oricând, dar nu vei simţi deloc oboseala. La sfârşitul zilei vei mai avea şi chef de distracţie, căci vei reuşi să finalizezi tot ce ţi-ai propus pentru astăzi, chiar dacă nici tu nu ai crezut că vei reuşi să-i dai de capăt.

SĂGETĂTOR. Se naşte în mintea ta un nou vis şi, dăcă te-ai şi apuca de treabă, ţi-ai atinge foarte repede ţelul propus. Prinzi un val ascendent care te ridică, dar totul ţine de spontaneitate, pentru că dacă stai prea mult pe gânduri, alţii ţi-o ieu înainte.

CAPRICORN. Nu-ţi ies treburile aşa cum ai vrea, pentru că se pare că eşti excesiv de critic cu tine însuţi. Nimic nu-ţi place din ceea ce realizezi, cu toate că ceilalţi sunt încântaţi, dar dacă ai fi puţin mai maleabil, e foarte sigur că ţi-ar plăcea şi ţie.

VĂRSĂTOR. O zi de week-end este tocmai binevenită pentru a te detaşa un pic de miezul unor evenimente şi să poţi înţelege ce se petrece. Îţi poţi face puţin timp să stai pe gânduri, să te consulţi şi cu alte persoane, să cauţi informaţiile necesare.

PEŞTI. Ai suficienţi bani şi poţi face acte de caritate, pentru că te cuprinde spiritul generos al Crăciunului. Eşti de părere că dacă ţie ţi-a mers relativ bine în acest an, prin acest gest ai putea săţi exprimi recunoştinta pentru ceea ce ţi-a oferit soarta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.