19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Nu te poţi bucura pe deplin de veştile bune ce-ţi parvin astăzi, pentru că ai o problemă, pe care deocamdată nu ştii cum să o gestionezi. Dacă acum încă nu vezi soluţia, lasă totul pe mâine, căci ştii şi tu că noaptea e cel mai bun sfătuitor.

TAUR. Numeri zilele până la sărbători, pentru că abia aştepţi să petreci câteva zile împreună cu cei dragi. Chiar dacă încă habar nu ai unde şi ce vei face, dar ştii, fără nicio îndoială, că vei fii cu persoanele care sunt extrem de importante pentru tine.

GEMENI. Eşti antrenat într-o acţiune care îţi ia tot timpul, dar nu îţi aduce niciun folos, nici material, nici sentimental. Pierzi prea mult timp cu ceea ce faci şi scapi din vedere că cineva drag ar dori ca acest timp să-l petreci mai bine alături de el.

RAC. Nu te hazarda să dai astăzi răspunsul la întrebarea care ţi se pune, pentru că eşti predispus ssă iei decizii pripite. Chiar dacă ţi s-ar solicita un răspuns imediat, fă tot posibilul să mai amâni puţin decizia până când vei înţelege clar ce se petrece.

LEU. Eşti răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie, ceea ce te face să te vezi şi tu, pe tine însuţi, într-o lumină mai bună. Când toată lumea te apreciază, este şi firesc că ţi se umple sufletul de bucurie şi să ai mai multă încredere în ceea ce faci.

FECIOARĂ. Reuşeşti să te achiţi de o serie de datorii, fie financiare, fie morale şi te vei simţi eliberat de o povară. De acum încolo, banii, timpul sau energia ce ţi-au mai rămas le poţi consuma în scopuri proprii, sau dacă aşa vrei, în favoarea altora. 

BALANŢĂ. Vroiai să faci lucruri mari astăzi, dar parcă totuşi, nu e momentul cel mai potrivit pentru aşa ceva. Te simţi blocat într-o zonă în care nimic nu se mai mişcă şi nimic nou nu se mai întâmplă, deci profită de liniştea zilei şi odihneşte-te. 

SCORPION. Este o plăcere să cunoşti cât mai multă lume, să conversezi cu nişte persoane din alte ţinuturi. Tu pui mare accent pe comunicare şi informare, iar tot ce ajunge astăzi la urechile tale îţi satisface nevoia de cunoaştere, de a afla noutăţi.

SĂGETĂTOR. Ţi se conturează o zi relaxantă, când ai parte numai de veşti bune. Un zâmbet pe faţă şi o glumă bună te pun în lumină favorabilă, deci lasă laoparte orice gest negativ şi bucură-te de relaţia pozitivă pe care o astăzi ai cu toată lumea.

CAPRICORN. Toate merg strună azi, găseşti soluţii la orice şi când vezi ce bine-ţi ies toate socotelile, ai curajul să începi să-ţi faci planuri noi. Îţi demonstrezi uşor valoarea, iar cu această atitudine de învingător îţi vei putea atinge toate scopurile.

VĂRSĂTOR. E agitaţie mare în jur, dar aşa este cam peste tot astăzi, şi nu numai aşezarea stelelor face ca toată lumea să aibă nespus de multe de făcut. Însă, dacă le termini acum, din timp, de sărbători vei putea sta liniştit, fără grija serviciului.

PEŞTI. Ai idei curajoase la serviciu şi le prezinţi cu fermitate în faţa tuturor. Nu ai dubii în privinţa posibilităţii de a le realiza, pentru că te bazezi pe nişte informaţii pe care le stăpâneşti foarte bine şi pe experienţa ta acumulată în decursul anilor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.