13.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 01.30 Cultură, Samfest jazz. 03.35 Ne cheamă Natura 04.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 05.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Cristina Bala, Marria Ban . Titlul emisiunii: Tot mai mulţi voluntari la asociaţia Stea.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fericirea cea care a crezut. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, Vacanţe de vis 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 17.00 Cultură, Judeţul Satu Mare 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad, la al doilea start consecutiv în Liga 3. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Eugenia Sabău. Titlul emisiunii: Tot ce trebuie să ştim despre noua lege a pensiilor. (reluare) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Fondurile financiare pe care le ai se termină repede. Te-ai bazat pe o anumită sumă iar aceasta nu mai este disponibilă. O clipă ţi se pare că cerul cade peste tine, dar în momentul respectiv apar imediat şi soluţii care rezolvă problema.

TAUR. Fii atent la relaţia de cuplu, căci azi se poate ivi posibilitatea unei aventuri riscante. Că tu eşti cel tentat să calci strâmb, sau persoana iubită, nu ai de unde să ştii, dar fii mai bine cu ochii în patru, nu lăsa ca ispita cea rea să vă creeze neplăceri.

GEMENI. Te implici serios în nişte activităţi care scot în evidenţă calităţile tale de lider, ajutându-te astfel să te remarci. Există şi alţii înzestraţi cu aceleaşi calităţi ca tine, dar se pare că tu găseşti mult mai uşor momentul în care te poţi face observat.

RAC. Ai ajuns într-un punct important al proiectului aflat în derulare, dar de care nu poţi trece fără săţi defineşti o direcţie pe care să o urmezi. Trebuie să fii foarte hotărât acum, pentru că decizia pe care o vei lua astăzi este extrem de importantă.

LEU. Eşti dornic de socializare şi îţi cauţi un partener plăcut de dialog, dar nu dai de interlocutori după chipul şi asemănarea ta. În acest caz rămâi şi tu mai bine în compania celor de acasă şi te vei simţi cu ei mai plăcut decât oriunde în societate.

FECIOARĂ. Ai multe treburi de terminat astăzi, dar nu dispui de energia necesară să te concentrezi la toate. Când vezi că ai nevoie de un sprijin apelează la prietenii tăi, ei te vor ajuta cu multă plăcere, însă dacă tu nu le ceri, ei nu au de unde să ştie. 

BALANŢĂ. Scapi de o grijă cu tentă financiară care te apăsa cu mare greutate. O duceai după tine de o vreme, dar abia astăzi a venit vremea să te poţi elibera de ea, reuşind să achiţi o datorie sau să plăteşti o rată, o factură, sau cine ştie ce alt ceva.

SCORPION. Atmosfera din cămin se echilibrează, căci din discuţiile purtate cu ceilalţi, ies la iveală soluţiile optime. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns, nicio solicitare fără efect, căci colaborarea între voi este totdeauna cât se poate de bună.

SĂGETĂTOR. Este o zi perfectă să onorezi toate datoriile restante, să scapi de ele şi să te poţi concentra la treburile care sunt de actualitate. Ca atare, verifică tot ce ai lucrat în ultima vreme, toate facturile şi pomisiunile făcute şi rezolvă-le acum!

CAPRICORN. Nu povesti oricui ceea ce ştii, pentru că discreţia ar putea influenţa reputaţia ta profesională. Datele pe care le deţii sunt utile doar ţie, dar dacă le spui şi la alţii, nu vor mai avea nicio valoare, căci va putea rezolva oricine problema.

VĂRSĂTOR. Un noroc aparte te scoate în evidenţă şi te trimite direct la ţinta pe care ţi-ai visat-o. Îţi vei atinge scopul propusaproape dintr-o întâmplare, cu toate că nu eşti persoana care lasă lucrurile la voia hazardului, tu faci mereu totul pentru reuşită.

PEŞTI. Ai nevoie de un sfat, un ajutor din partea unei persoane cu experienţă, însă privind în jur, nu descoperi niciun prieten care săţi inspire suficientă încredere. Sună-i pe cei dragi de acasă, deoarece, cele mai utile indicaţii le poţi primi de la ei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.