13.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Eugen Kovacs, Vasile Fernea, Silviu Zetea. Titlul emisiunii: Războiul Dragnea – Iohanis, la o nouă valiză. (reluare) 01.30 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 02.05 Cultură – 10x10 Născut în România 03.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 04.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989. 05.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Dan Brulea. Titlul emisiunii: De ce ajung angajaţii să dea în judecată instituţiile în care lucreaz? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii:Pomenirea morţilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Eugen Kovacs, Vasile Fernea, Silviu Zetea. Titlul emisiunii: Războiul Dragnea – Iohanis, la o nouă valiză. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratamente medicale în strainătate. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 16.15 Cultură 16.30 Inaugurare bibliotecă 17.15 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 17.45 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Ciprian Prodan, Tiberiu Csik . Titlul emisiunii: În memoriamDaniel Prodan . 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Cei care se cred mai puternici decât tine, se vor uita ciudat la atitudinea ta prin care dovedeşti ce bine te poţi descurca şi singur. Arăţi că tu nu ai nevoie de cineva să te îndrume, pentru că deţii şi tu toate resursele pentru a ajunge la succes.

TAUR. Datorită spontaneităţii de care dai dovadă, dar mai ales cumpătării cu care intervii salvator într-o situaţie, vei scăpa nevătămat de o primejdie. Poate, altădată ai fi fost mult mai panicat, dar de data aceasta vei reuşi să-ţi învingi toate temerile.

GEMENI. Tu ştii că acţiunea la care îţi aduci contribuţia are şi o faţă nevăzută, dar preferi so păstrezi doar pentru tine, ca nu cumva să taie elanul colaboratorilor tăi. Fii discret în privinţa aspectelor negative, iar astfel, probabil că ai să le poţi evita.

RAC. Tu poţi fi azi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Se vede cât de multă pasiune investeşti în acest proiect şi vei primi şi din partea celorlalţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere.

LEU. Eşti o persoană foarte corectă care se ţine mereu de cuvânt, dar acum nu va fi prea uşor să duci la capăt ce ai promis. Totuşi, pentru că vrei să ajuţi pe cineva, laşi la o parte activităţile tale şi vei pune umărul la rezolvarea problemei celuilalt.

FECIOARĂ. Ceilalţi îşi cam pierd cumpătul şi ridică tonul când nu le mai convine agitaţia, numai tu rămâi calm, dar nu reuşeşti să-i calmezi şi pe ei. Ceva lipseşte pentru a avea o discuţie constructivă în care fiecare săşi expună punctul de vedere. 

BALANŢĂ. Fii deschis la propunerile care ţi se fac astăzi, pentru că au multe de oferit. Apare şansa de a încheia afaceri rentabile, de a te implica în tranzacţii care merită atenţie, sau primeşti propuneri de colaborare ce vor aduce venituri bunicele.

SCORPION. Dacă toate merg pe dos şi nimic nu înaintează aşa cum ai fi vrut tu, nu dispera, nu este cazul. E doar un impas de moment şi ai noroc că nu ai de făcut lucruri mai importante, deci nu ai nimic de pierdut dacă nu iese aşa cum ţi-ai dorit.

SĂGETĂTOR. Nimereşti într-un grup vesel şi pus pe glume, care îţi distrage uşor şi ţie atenţia de la probleme. Este exact atmosfera de care ai avut nevoie în aceste zile reci şi profiţi din plin de relaţiile de prietenie foarte bune cu cei din jurul tău.

CAPRICORN. Eşti un exemplu de energie şi de implicare şi dacă vei reuşi să atragi şi pe alţii la fel de dinamici şi de pasionaţi ca tine, totul va evolua spre un succes de zile mari. Foloseşte-te de spiritul tău de lider şi vei reuşi să-i dinamizezi uşor.

VĂRSĂTOR. Încrederea în forţele tale proprii e cheia succesului, chiar şi în cele mai dificile planuri pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi. Deci lasă deoparte modestia sau teama de a greşi, pentru că numai dacă eşti stăpân pe tine îţi poţi atinge ţelul.

PEŞTI. Cineva s-a furişat în sufletul tău, iar tu când eşti îndrăgostit visezi frumos, la poveşti de amor, la floricele şi inimioare rozulii. Te simţi bine când iubeşti, iar vorbele dulci care vin de la cel drag te determină să-ţi construieşti castele de nisip.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.