17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 04 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 04.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Eşti cam pesimist astăzi, dar noroc că acest lucru nu te caracterizează. Ai impresia că nu ai niciun succes, dar dacă pui în balanţă reuşitele şi eşecurile ai să vezi că lista realizărilor e mult mai lungă şi apreciabilă decât cea a insucceselor.

TAUR. Eşti conştient că numai de implicarea ta depind rezultatele unei acţiuni, de aceea depui interes maxim la realizarea unui proiect. Eşti mulţumit de evoluţia sa, dar ar fi şi mai bine dacă şi ceilalţi implicaţi ar privi lucrurile la fel de serios ca tine.

GEMENI. Nu dai niciun randament făcând lucruri obligatorii, în care libertatea de mişcare şi de decizie se reduce la zero. Dacă vezi că aşa chiar nu merge, tu singur trebuie săţi soliciţi independenţa, căci nimeni nu-şi va ridica cuvântul în locul tău.

RAC. Orice ai faci azi totul va merge strună, găseşti soluţii la orice şi când vezi ce bine îţi ies toate eşti bine dispus şi apreciezi pozitiv şi munca celorlalţi. Acsta va ajuta mult colaborarea voastră şi devii un fel de lider al proiectului vostru comun.

LEU. Lucrurile bune nu apar din prima încercare, uneori chiar ai impresia că te-ai rătăciti pe câi nepotrivite, dar în curând orizonturile vor începe să se clarifice. Nu abandona ce ai pornit, nici chiar dacă deocamdată nu se arată perspectivele visate.

FECIOARĂ. Sunt oameni care nu pot fi schimbaţi, nici tu nu te poţi schimba, deci caută să-i accepţi şi pe ei aşa cum sunt. Singurul lucru pe care-l poţi faci când intri în contact cu nişte caractere urâte, e să le ocoleşti, să nu le permiţi să te afecteze. 

BALANŢĂ. Eşti cam debusolat la serviciu, pentru că nu ştii încotro săţi dirijezi planurile. Nu apare nimic care săţi indice direţia cea bună, care te va duce cât mai repede la ţelul propus, dar nu este cazul să disperi, o vei găsi şi singur, fără ajutor.

SCORPION. Merită să asculţi părerile celor cu care intri în contact azi, deoarece pot avea un efect stimulativ asupra planurilor tale. Nu ai nici tu de unde să le ştii pe toate, deci dacă cineva îţi propune ceva, îţi dă o idee utilă, foloseşte-te de ea!

SĂGETĂTOR. Lucrezi mai bine când ştii că ai pe cine te baza la nevoie, pentru că ai alături de tine persoane care deţin cheia la problemele care te frământă. Nu sunt doar vorbe că te vor sprijini, ci ei sunt acolo şi te ajută să rezolvi ce ţi-ai propus.

CAPRICORN. Eşti tentat să judeci greşit o situaţie şi să cataloghezi într-un mod injust o persoană care nu se face vinovată de acuzele ce i se aduc. Îţi vei da seama şi tu că intenţiile sale sunt chiar bune şi merită să ai încredere în ceea ce-ţi spune.

VĂRSĂTOR. Te simţi cu un cap deasupra tuturor, căci realizarea unui eveniment deosebit te scoate în evidenţă. Lumea va auzi de tine în termeni elogioşi pentru că de data aceasta vei realiza ceva special, ce alţii din anturajul tău nu au mai reuşit. 

PEŞTI. Chiar dacă în anturajul tău acum totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, cu discernământ vei reuşi să alegi dintre ele şi să iei decizia corectă. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, lasăţi mereu timp pentru a cântări.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.