21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 30 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 30.11

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Nu subestima niciodată anumite situaţii, afirmând că ar fi banale sau că sunt depăşite deja. Tocmai în locurile pe care le cunoşti cât se poate de bine sau de la oamenii pe care îi ştii de-o viaţă poţi avea parte de cele mai interesante surprize.

TAUR. Te cuprinde un fel de reţinere, ca atunci când trebuie să apari în faţă unui juriu care urmează săţi estimeze cunoştinţele. Tu eşti mai emotiv, dar trebuie să te calmezi să nu te apuce plânsul tocmai când ar trebui să fii cel mai stăpân pe tine.

GEMENI. Eşti invitat să participi la un proiect nou, care îţi trezeşte interesul şi te atrage. Este ceva pe placul tău, incitant, interesant, aventuros, de aceea nu te mai poţi gândi la chestiunile de rutină, ci eşti preocupat de direcţia spre care te îndrepţi.

RAC. Eşti apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru talentul cu care eşti înzestrat, deci e şi normal să te simţi bine acolo, unde toată lumea te priveşte cu simpatie şi respect. Unde apari azi, chiar şi animozităţile se aplanează, iar apele se liniştesc.

LEU. Chiar dacă ceilalţi sunt puşi pe harţă, tu reuşeşti săţi păstrezi calmul şi să-i tratezi pe toţi cu atâta toleranţă, încât îi vei dezarma cu uşurinţă. Nimic nu te irită, ci dai nişte replici paşnice, încât se miră toţi cum reuşeşti săţi păstrezi cumpătul.

FECIOARĂ. Nu insista să te descurci singur într-o situaţie destul de dificilă, căci de unde nici nu te aştepţi ai putea primi azi cele mai eficiente sfaturi. Apelează cu încredere la colegi, cere-le ajutorul, căci nu ştii cine-ţi va întinde o mână de ajutor.  

BALANŢĂ. Pe tine nu te sperie nici de cărţile groase, nici de cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat, căci ai o capacitate de învăţare demnă de invidiat. Astfel, într-o competiţie menită să-i elimine pe cei incompetenţi, tu vei rămâne în cursă.

SCORPION. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori săţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe. Nu e sigur că ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai făcut cuiva o bucurie prin sacrificiile tale.

SĂGETĂTOR. Îţi vine o idee grozavă şi te gândeşti să te apuci s-o pui în practică, sau s-o laşi baltă. Eşti încurajat de persoane care te determina să nu mai aştepţi. Ei îţi spun că acum este momentul cel mai bun, dar intuiţia ta spune cu totul altceva.

CAPRICORN. Norocul îţi iese în cale exact când nici nu te aştepţi. Vei depăşi cu succes un impas major deşi tu ai fi fost deja tentat săţi accepţi eşecul. Nu eşti un ghinionist, deci nu dezaprecia propria ta capacitate de a depăşi momentele critice.

VĂRSĂTOR. Îţi mai lipseşte o hârtie, ceva document pentru a trece la următoarea etapă a unei afaceri. Nu te aştepta ca toate să meargă strună, dar sacrificând puţin timp şi energie, vei obţine relativ uşor actul necesar ca să poţi merge mai departe.

PEŞTI. Dacă ai reuşit să aduni nişte bani în cont, ai toate şansele să obţii ceea ce-ţi doreşti. Indiferent că e vorba de un obiect mult dorit, sau de o poziţie superioară într-un grup, te simţi mai sigur pe tine atunci când ştii că ai ceva bani în buzunar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.