Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Nicoale Dumuţa, Ioan Aniţaş, Ioan Urda, titlul emisiunii: Judeţul Satu Mare a scăpat oficial de pericolul pestei porcine africane (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Adelin Ghiarfaş, Ciprian Crăciun, titlul emisiunii: Primăria Satu Mare vrea să majoreze impozitele cu 20% (reluare) 02.25 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 03.10 Danţu la Şură din Soconzel, tradiţie şi autenticitate 03.50 Festivalul Secerişului la Moftinu Mare 04.23 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Modalităţi de preparare în fitoterapie 05.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Ovidiu T Pop, Aurel Pop, titlul emisiunii: Un dascăl ilustru Gheorghe Cozma 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Nicoale Dumuţa, Ioan Aniţaş, Ioan Urda, titlul emisiunii: Judeţul Satu Mare a scăpat oficial de pericolul pestei porcine africane (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 10.02 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Mark Nagy Janos, titlul emisiunii: Aria protejată râul Tur şi limitele ei 10.42Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Adelin Ghiarfaş, Ciprian Crăciun, titlul emisiunii: Primăria Satu Mare vrea să majoreze impozitele cu 20% (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 14.37 Teleshopping 14.47 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 15.46 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 17.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Ioana Cheregi 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 14.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Trebuie să iei o decizie și nu o mai poţi tergiversa, așa cum tot faci de o bucată de vreme. Însă, înainte de a spune ce ai ales, ar trebui să discuți un pic cu tine însuţi, pentru că numai acolo, în adâncul inimii tale, vei găsi răspunsul optim.

TAUR. Deţii soluţiile cele mai bune, informaţiile cele mai solide şi, de asupra de toate, şi bucuria de a te ocupa de un proiect care ți-a trezit interesul. Parcă cineva îţi suflă în ureche ce ai de făcut, treaba ta este doar să execuți ceea ce ți se insuflă.

GEMENI. Te simţi neplăcut într-un mediu în care se discută doar de probleme şi necazuri. Cei din jurul tău nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene ci monopolizează discuţia, deci ar fi bine să-i asculţi, dar nu pune la suflet ceea ce auzi.

RAC. Succesul nu întârzie să apară atunci când te implici într-o activitate nouă cu încredere deplină în rezultatele finale. Veştile bune apar de peste tot, încât se poate vorbi de o zi de vârf, indiferent de planul în care folosești aceste auspicii minunate.

LEU. Simți nevoia să impărtășești cuiva, măcar ceva din secretele tale cele mai ascunse, pentru că nu mai poți ține în tine. Nu povesti oricui ce ai pe suflet, alege-ți cu multă grijă confidentul, pentru că puțini sunt cu adevărat demni de încredere.

FECIOARĂ. Visul tău de acum nu este simplu, e nevoie de multă voinţă şi muncă, de energie și de timp, dar tu le deţii pe toate aceste valori. Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucură mai mult timp de rezultatul eforturilor tale. 

BALANȚĂ. Eşti în faţă unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii în planurile tale. Aduni un grup mai mare de colaboratori cu care veţi ști să vâsliți în aceeaşi direcție.

SCORPION. Eşti pus în faţă unei situaţii cu două fețe, dar reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe înşelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Vei trece ca prin urechile acului de o situaţie cu grad mare de risc.

SĂGETĂTOR. Dacă ai copii, te gândeşti la viitorul lor, ce şcoală vrei să urmeze, ce meserie ţi-ar plăcea să aibă. Dacă încă nu ai copilași, visezi la clipa când îţi vei petrece sărbătorile în compania lor, iar visele tale au mari şanse să devină realitate.

CAPRICORN. Găsești portița de ieșire dintr-o situație ciudată, prin care să ajungi la etapa următoare a planurilor tale. Atunci când intuiția îți spune că ai un preț de plătit pentru acest succes, procedezi foarte corect căutând să scapi cât mai ieftin.

VĂRSĂTOR. Se vorbește despre meritele tale într-o companie care te stimulează să arăţi ce ai mai bun în tine. E o satisfacţie aparte să ţi se compare cunoştinţele și calitățile în raport cu niște oameni de top și să se afirme că tu te afli mai presus.

PEȘTI. Când intervii tu într-o dispută, se face liniște și pace, pentru că ai un talent parcă înnăscut, de a aplana până și cele mai aprinse conflicte. Știi cum să calmezi spiritele și să așezezi la masa tratativelor chiar și pe cei mai înverșunați adversari.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.