00.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 03.35 Cultură 05.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 06.00 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zaltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Cina a fost Sfântul Ioan Botezătorul? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 14.35 Teleshopping 14.55 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Marina Georgiana. 17.00 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 17.30 Panoramic sportiv, cu Blejan Ionuţ, invitaţi: Sebastian Coţ, Marian Halas. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte în premieră campionatul naţional de judo U13. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură, Concurs Samus Guit Art – Poesis,ediţia VIII 22.30 Talk Show cu Carol Erdos 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Trebuie să iei o decizie şi nu o mai poţi tergiversa, aşa cum tot faci de o bucată de vreme. Însă, înainte de a spune ce ai ales, ar trebui să discuţi un pic cu tine însuţi, pentru că numai acolo, în adâncul inimii tale, vei găsi răspunsul optim.

TAUR. Deţii soluţiile cele mai bune, informaţiile cele mai solide şi, de asupra de toate, şi bucuria de a te ocupa de un proiect care ţi-a trezit interesul. Parcă cineva îţi suflă în ureche ce ai de făcut, treaba ta este doar să execuţi ceea ce ţi se insuflă.

GEMENI. Te simţi neplăcut într-un mediu în care se discută doar de probleme şi necazuri. Cei din jurul tău nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene ci monopolizează discuţia, deci ar fi bine să-i asculţi, dar nu pune la suflet ceea ce auzi.

RAC. Succesul nu întârzie să apară atunci când te implici într-o activitate nouă cu încredere deplină în rezultatele finale. Veştile bune apar de peste tot, încât se poate vorbi de o zi de vârf, indiferent de planul în care foloseşti aceste auspicii minunate.

LEU. Simţi nevoia să impărtăşeşti cuiva, măcar ceva din secretele tale cele mai ascunse, pentru că nu mai poţi ţine în tine. Nu povesti oricui ce ai pe suflet, alege-ţi cu multă grijă confidentul, pentru că puţini sunt cu adevărat demni de încredere.

FECIOARĂ. Visul tău de acum nu este simplu, e nevoie de multă voinţă şi muncă, de energie şi de timp, dar tu le deţii pe toate aceste valori. Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucură mai mult timp de rezultatul eforturilor tale. 

BALANŢĂ. Eşti în faţă unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii în planurile tale. Aduni un grup mai mare de colaboratori cu care veţi şti să vâsliţi în aceeaşi direcţie.

SCORPION. Eşti pus în faţă unei situaţii cu două feţe, dar reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe înşelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Vei trece ca prin urechile acului de o situaţie cu grad mare de risc.

SĂGETĂTOR. Dacă ai copii, te gândeşti la viitorul lor, ce şcoală vrei să urmeze, ce meserie ţi-ar plăcea să aibă. Dacă încă nu ai copilaşi, visezi la clipa când îţi vei petrece sărbătorile în compania lor, iar visele tale au mari şanse să devină realitate.

CAPRICORN. Găseşti portiţa de ieşire dintr-o situaţie ciudată, prin care să ajungi la etapa următoare a planurilor tale. Atunci când intuiţia îţi spune că ai un preţ de plătit pentru acest succes, procedezi foarte corect căutând să scapi cât mai ieftin.

VĂRSĂTOR. Se vorbeşte despre meritele tale într-o companie care te stimulează să arăţi ce ai mai bun în tine. E o satisfacţie aparte să ţi se compare cunoştinţele şi calităţile în raport cu nişte oameni de top şi să se afirme că tu te afli mai presus.

PEŞTI. Când intervii tu într-o dispută, se face linişte şi pace, pentru că ai un talent parcă înnăscut, de a aplana până şi cele mai aprinse conflicte. Ştii cum să calmezi spiritele şi să aşezezi la masa tratativelor chiar şi pe cei mai înverşunaţi adversari.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.