16.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Continuă dezbaterile pe marginea raportului MCV şi a rezoluţiei. (reluare) 01.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.30 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 03.40 Cultură – 10x10 Născut în România 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Boca Ştefania. Titlul emisiuni: De ce este nevoie de Ziua Naţională Fără Tutun? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Reformacio cask rola szol. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Continuă dezbaterile pe marginea raportului MCV şi a rezoluţiei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Lansare de carte „Flăcări” de Dariu Pop la Casa Ferenţiu 14.40 Teleshopping 15.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratamente medicale în strainătate. 15.20 Cultură, Hoinar prin Satu Mare 16.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 17.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 18.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Dan Brulea. Titlul emisiunii: De ce ajung angajaţii să dea în judecată instituţiile în care lucreaz? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Ciprian Prodan, Tiberiu Csik . Titlul emisiunii: În memoriamDaniel Prodan .

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Cu cât te apropii mai mult de ţelul pe care ţi l-ai propus, cu atât mai mult creşte şi nerăbdarea ta. Eşti la un pas de împlinirea unui vis şi eşti mulţumit de drumul pe care l-ai parcurs şi vei mai bifa un punct pe lista ta cu dorinţe împlinite.

TAUR. Te pricepi bine la afaceri, la manevrarea sumelor mai mari şi deciziile cu iz financiar pe care le iei astăzi sunt foarte valoroase. Parcă le aşezi pe toate acolo unde trebuie, fie că e vorba de investiţii sau de primirea anumitor drepturi băneşti.

GEMENI. Undeva acolo sus lucrurile sunt planificate altfel decât cum ţi-ai propus tu şi oricât te-ai strădui să sari peste etape sau termene, tot aşa se întâmplă cum ţi-e scris. Accep ritmul firesc al lucrurilor şi nu te revolta că nu este cum tu ai vrut.

RAC. Chiar dacă un calcul sumar al resurselor tale financiare nu dă o cifră tocmai promiţătoare, nu ai niciun motiv de disperare. Ai încredere că în scurt timp toate se vor aranja perfect şi vei scăpa şi de grija banilor, şi de datoriile care te macină.

LEU. Mult aşteptatul week-end a sosit, dar cineva din familie ar vrea să te pună şi azi la treabă. Înainte de masă fă-i puţin pe plac, termină repede treaba, iar partea a doua a zilei şi aşa este a ta şi vei avea prilejul să te simţi bine, aşa cum îţi doreşte.

FECIOARĂ. Nu e genul tău să te plângi întruna, aşa cum fac cei din anturajul tău, deci încearcă să ieşi din acel mediu cât mai repede, căci degajă o energia puternic negativă. Tu eşti bine dispus, deci nu lăsa ca alţii săţi strice această stare de spirit. 

BALANŢĂ. Cariera ta face paşi lenţi dar siguri, spre un ţel în care îţi pui speranţă. E drum lung până la împlinirea acestei dorinţe, dar atitudinea ta cooperantă faţă de toată lumea atrage colaboratori de nădejde, care te vor ajuta mult săţi atngi scopul.

SCORPION. Tu ştii să te descurci de unul singur, iar impasul prin care treci astăzi este chiar punctul în care poţi săţi descoperi această calitate. Nu te baza doar pe alţii, căci momentele dificile scot la iveală puteri pe care nici tu nu credeai că le ai.

SĂGETĂTOR. Discuţiile pe care le porţi astăzi cu rudele au rolul de a aduce un plus de linişte în familia ta. Poate, e nevoie de unele explicaţii sau de destăinuiri pe care doar tu le poţi oferi, daor tu cunoşti secretul deci fă să aibă cu toţii o zi bună.

CAPRICORN. Te comporţi ca un adolescent care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii. Cel care ţi-a furat inima are o influenţă asupra ta, încât scoate la lumină o, cu totul altă latură a personalităţii tale, una pe care nici tu nu ştiai că o ascunzi.

VĂRSĂTOR. Nu vrei să te întâlneşti cu o anumită persoană, dar fă un compromis şi deschide-ţi uşa spre o discuţie. Este posibil că a fost o interpretare greşită a unor aspecte între voi, dar astăzi există şanse reale pentru restabilirea unei relaţii bune.

PEŞTI. Ai de rezolvat o serie întreagă de sarcini mărunţele care-ţi solicită atenţia, încât ajungi epuizat acasă. Nici nu sunt nişte sarcini prea dificile, ca să ai măcar o scuză că ai tras tare, dar sunt multe şi mărunte şi nu poţi ignoră pe niciuna din ele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.