Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Cu cât te apropii mai mult de ţelul pe care ţi l-ai propus, cu atât mai mult creşte şi nerăbdarea ta. Eşti la un pas de împlinirea unui vis şi eşti mulţumit de drumul pe care l-ai parcurs şi vei mai bifa un punct pe lista ta cu dorinţe împlinite.

TAUR. Te pricepi bine la afaceri, la manevrarea sumelor mai mari şi deciziile cu iz financiar pe care le iei astăzi sunt foarte valoroase. Parcă le aşezi pe toate acolo unde trebuie, fie că e vorba de investiţii sau de primirea anumitor drepturi băneşti.

GEMENI. Undeva acolo sus lucrurile sunt planificate altfel decât cum ţi-ai propus tu şi oricât te-ai strădui să sari peste etape sau termene, tot aşa se întâmplă cum ţi-e scris. Accep ritmul firesc al lucrurilor şi nu te revolta că nu este cum tu ai vrut.

RAC. Chiar dacă un calcul sumar al resurselor tale financiare nu dă o cifră tocmai promiţătoare, nu ai niciun motiv de disperare. Ai încredere că în scurt timp toate se vor aranja perfect şi vei scăpa şi de grija banilor, şi de datoriile care te macină.

LEU. Mult aşteptatul week-end a sosit, dar cineva din familie ar vrea să te pună şi azi la treabă. Înainte de masă fă-i puţin pe plac, termină repede treaba, iar partea a doua a zilei şi aşa este a ta şi vei avea prilejul să te simţi bine, aşa cum îţi doreşte.

FECIOARĂ. Nu e genul tău să te plângi întruna, aşa cum fac cei din anturajul tău, deci încearcă să ieşi din acel mediu cât mai repede, căci degajă o energia puternic negativă. Tu eşti bine dispus, deci nu lăsa ca alţii săţi strice această stare de spirit. 

BALANŢĂ. Cariera ta face paşi lenţi dar siguri, spre un ţel în care îţi pui speranţă. E drum lung până la împlinirea acestei dorinţe, dar atitudinea ta cooperantă faţă de toată lumea atrage colaboratori de nădejde, care te vor ajuta mult săţi atngi scopul.

SCORPION. Tu ştii să te descurci de unul singur, iar impasul prin care treci astăzi este chiar punctul în care poţi săţi descoperi această calitate. Nu te baza doar pe alţii, căci momentele dificile scot la iveală puteri pe care nici tu nu credeai că le ai.

SĂGETĂTOR. Discuţiile pe care le porţi astăzi cu rudele au rolul de a aduce un plus de linişte în familia ta. Poate, e nevoie de unele explicaţii sau de destăinuiri pe care doar tu le poţi oferi, daor tu cunoşti secretul deci fă să aibă cu toţii o zi bună.

CAPRICORN. Te comporţi ca un adolescent care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii. Cel care ţi-a furat inima are o influenţă asupra ta, încât scoate la lumină o, cu totul altă latură a personalităţii tale, una pe care nici tu nu ştiai că o ascunzi.

VĂRSĂTOR. Nu vrei să te întâlneşti cu o anumită persoană, dar fă un compromis şi deschide-ţi uşa spre o discuţie. Este posibil că a fost o interpretare greşită a unor aspecte între voi, dar astăzi există şanse reale pentru restabilirea unei relaţii bune.

PEŞTI. Ai de rezolvat o serie întreagă de sarcini mărunţele care-ţi solicită atenţia, încât ajungi epuizat acasă. Nici nu sunt nişte sarcini prea dificile, ca să ai măcar o scuză că ai tras tare, dar sunt multe şi mărunte şi nu poţi ignoră pe niciuna din ele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.