18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 10 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Fii corect în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, ca să nu te trezeşti mai târziu în faţa unui impas. Dacă porneşti într-o nouă direcţie ar trebui să pui în balanţă lucrurile, să îţi dai seama ce ştii, ce poţi şi ce ai.

TAUR. Ai motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar nu lăsa să cazi în extrema cealaltă şi să-ţi strici cheful. Stările tale extreme pot oscila şi invers, să începi ziua prost şi să se întoarcă spre bine, daci dacă începe bine, caută să-ţi menţii echilibrul.

GEMENI. Ai o idee despre felul în care se va încheia o problemă pentru care ţi se solicită părerea, dar tu nu te pronunţi, preferi să mai aştepţi. Dacă te gândeşti bine, descoperi că situaţia aceasta are totuşi, două direcţii diferite deci teoria ta e bună.

RAC. Nu stai prea bine cu banii astăzi, dar eşti compensat din belşug pe celălalte planuri ale vieţii. Partenerul te răsfaţă, cei din jurul tău sunt bine dispuşi, afli veşti bune de peste tot şi parcă se conturează şi o călătorie care te face extrem de fericit.

LEU. Te bate gândul să începi o nouă afacere, să îţi schimbi serviciul, să te apuci de studiat un nou domeniu. Momentul estre perfect, deci ia decizia cu optimism şi apoi ţine-te de drumul ales şi fii convins că la final te aşteaptă exact ceea ce visezi.

FECIOARĂ. Dai numai de oameni trişti, împovăraţi de tot felul de probleme, care ţi-ar putea strica buna dispoziţie. Nu te lăsa influenţat de factorii negativi ce apar, căci dacă te gândeşti bine, tu nici nu ai griji care ar merita să le acorzi mare atenţie. 

BALANŢĂ. Dacă vezi că un plan nu mai evoluează de la o vreme, e semn că ce a fost de făcut pe acel nivel e deja încheiat şi ar trebui să mergi mai departe. Asta trebuie să faci şi tu azi şi de mâine să te apuci de nivelul următor, cu altă energie.

SCORPION. După ce te eliberezi de un plan care s-a împotmolit undeva, vei avea curajul de a alege o altă direcţie spre care săţi canalizezi energia. Trebuie săţi iei inima în dinţi şi dacă vezi că nu funcţionează, să spui ferm< punct şi de la capăt!

SĂGETĂTOR. Emani un aer de înţelept, de bun cunoscător al lumii, deoarece ai o experienţă bogată şi acum eşti în poziţia de a da altora lecţii. Lumea te priveşte cu un respect şi a venit vremea să-ţi transmiţi cunoştinţele celor care vor să te asculte.

CAPRICORN. Nu te lasă învins de cei cu mai mult tupeu sau cu mai multă putere. Nimic nu le dă dreptul să te domine, să-ţi ia ceea ce îţi aparţine ţie, deci dacă vezi că ai fost tratat eronat sau injust, ia atitudine imediat pentru a recupera ce e al tău.

VĂRSĂTOR. Nu e prima oară când treci prin hopuri similare cu cea de astăzi, aşa că adu-ţi aminte ce frumos le-ai depăşit atunci şi repetă reţeta de succes din acele vremuri. Nu te îngrijora, nu e cazul, ştii şi tu că la urmă toate se vor rezolva cu bine.

PEŞTI. Mintea ta merge brici astăzi şi te concentrezi foarte eficient la tot ce ai de făcut, încât dai randament maxim în activităţi intelectuale dintre cele mai dificile. Orice confruntare de acest gen îţi este favorabilă şi îţi scoate în evidenţă calităţile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.