Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Şedinţă a consiliului local Satu Mare 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Nu ajunge doar să te concentrezi la ceea ce ai de făcut, ci trebuie să fii atent şi la instrucţiuni, la îndrumările benefice care vin de pe margine. Efortul e al tău, al tău va fi şi rezultatul, însă informaţiile de care ai nevoie pot veni de la alţii.

TAUR. Nu sta blocat într-o stare de lucruri care nu mai evoluează de ceva vreme, ci acceptă invitaţia celor care vor să te scoată din impas. Poate au propuneri ce vor fi chiar mai bune decât planul tău iniţial şi dacă nu e aşa tot nu ai nimic de pierdut.

GEMENI. Ziua de astăzi este una extrem de contradictorie, pentru că ai parte şi de soare şi de nori şi de cald şi de rece. Fă un efort să te menţii sus, în zona optimistă, căci, dacă reuşeşti săţi păstrezi acest tonus pozitiv, vei trage şi pe alţii la lumină.

RAC. Eşti în faţă unui nou început, faţă de care nu demult, aveai ceva rezerve sau temeri, dar între timp ai mai acumulat experienţă. Porneşte acum cu încredere, nu trebuie să ai toată planificarea în faţă, căci totul se va contura în timp, pas cu pas.

LEU. Lasă lumea să spună ce vrea, ai tot dreptul să fii altfel decât alţii, să fii mai original, unic în felul tău. Ceea ce te diferenţiază astăzi de restul lumii e propria ta spiritualitate. De unde ştiu ei cum e mai bine pentru tine, deci urmeazăţi calea ta!

FECIOARĂ. Numai de tine depinde cum repari problema care te-a stresat mult în ultima perioadă. Totuşi, fii atent la cantitatea de energie pe care o canalizezi spre soluţionarea ei, deoarece mai ai şi alte lucruri de făcut, iar spre seară vei fi epuizat. 

BALANŢĂ. Eşti pe drumul cel bun care duce la prosperitate, dar în acest moment te afli la unul din acele hopuri care te pot face săţi pierzi încrederea în succes. Ai răbdare, căci şi piedica are un rol< acela de a-ţi dovedi că eşti capabil s-o învingi.

SCORPION. Este o zi plină de veşti excelente şi de rezultate care îţi inspiră mai multă încredere în propriile tale capacităţi. Eşti echilibrat şi lucrurile tale merg bine, cât reuşeşti săţi păstrezi tonusul viu, buna dispoziţie şi optimismul tău specific.

SĂGETĂTOR. Dacă ceva nu-ţi iese aşa cum ai fi vrut, nu te impacienta, caută să găseşti alternative pentru a-ţi atingie scopul. Dacă pleci la drum, ceva se schimbă pe parcurs< ora de plecare, sau compania dar ţi se oferă ceva, poate chiar mai bun.

CAPRICORN. Tu eşti o fire puternică, o persoană care spune lucrurilor pe nume, iar cei cu care intri azi în contact au un efect negativ asupra ta. Sunt însă oameni de care depinde evoluţia unei preobleme importante, deci încearcă să te moderezi.

VĂRSĂTOR. Cineva cu o reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi vrea să se folosească de bunăvoinţa ta. Tu ai un simţ aparte la aşa ceva şi îţi dai seama imediat că ar putea avea ceva de ascuns.

PEŞTI. Trebuie să lucrezi mai mult la înfăţişarea ta exterioară, căci nu eşti tocmai mulţumit de ceea ce vezi în oglindă. Nu parcă ar fi vreo problemă cu imaginea ta, dimpotrivă, dar când nu te simţi bine în pielea ta, acest lucru te poate demoraliza.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.