20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Nu ajunge doar să te concentrezi la ceea ce ai de făcut, ci trebuie să fii atent şi la instrucţiuni, la îndrumările benefice care vin de pe margine. Efortul e al tău, al tău va fi şi rezultatul, însă informaţiile de care ai nevoie pot veni de la alţii.

TAUR. Nu sta blocat într-o stare de lucruri care nu mai evoluează de ceva vreme, ci acceptă invitaţia celor care vor să te scoată din impas. Poate au propuneri ce vor fi chiar mai bune decât planul tău iniţial şi dacă nu e aşa tot nu ai nimic de pierdut.

GEMENI. Ziua de astăzi este una extrem de contradictorie, pentru că ai parte şi de soare şi de nori şi de cald şi de rece. Fă un efort să te menţii sus, în zona optimistă, căci, dacă reuşeşti săţi păstrezi acest tonus pozitiv, vei trage şi pe alţii la lumină.

RAC. Eşti în faţă unui nou început, faţă de care nu demult, aveai ceva rezerve sau temeri, dar între timp ai mai acumulat experienţă. Porneşte acum cu încredere, nu trebuie să ai toată planificarea în faţă, căci totul se va contura în timp, pas cu pas.

LEU. Lasă lumea să spună ce vrea, ai tot dreptul să fii altfel decât alţii, să fii mai original, unic în felul tău. Ceea ce te diferenţiază astăzi de restul lumii e propria ta spiritualitate. De unde ştiu ei cum e mai bine pentru tine, deci urmeazăţi calea ta!

FECIOARĂ. Numai de tine depinde cum repari problema care te-a stresat mult în ultima perioadă. Totuşi, fii atent la cantitatea de energie pe care o canalizezi spre soluţionarea ei, deoarece mai ai şi alte lucruri de făcut, iar spre seară vei fi epuizat. 

BALANŢĂ. Eşti pe drumul cel bun care duce la prosperitate, dar în acest moment te afli la unul din acele hopuri care te pot face săţi pierzi încrederea în succes. Ai răbdare, căci şi piedica are un rol< acela de a-ţi dovedi că eşti capabil s-o învingi.

SCORPION. Este o zi plină de veşti excelente şi de rezultate care îţi inspiră mai multă încredere în propriile tale capacităţi. Eşti echilibrat şi lucrurile tale merg bine, cât reuşeşti săţi păstrezi tonusul viu, buna dispoziţie şi optimismul tău specific.

SĂGETĂTOR. Dacă ceva nu-ţi iese aşa cum ai fi vrut, nu te impacienta, caută să găseşti alternative pentru a-ţi atingie scopul. Dacă pleci la drum, ceva se schimbă pe parcurs< ora de plecare, sau compania dar ţi se oferă ceva, poate chiar mai bun.

CAPRICORN. Tu eşti o fire puternică, o persoană care spune lucrurilor pe nume, iar cei cu care intri azi în contact au un efect negativ asupra ta. Sunt însă oameni de care depinde evoluţia unei preobleme importante, deci încearcă să te moderezi.

VĂRSĂTOR. Cineva cu o reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi vrea să se folosească de bunăvoinţa ta. Tu ai un simţ aparte la aşa ceva şi îţi dai seama imediat că ar putea avea ceva de ascuns.

PEŞTI. Trebuie să lucrezi mai mult la înfăţişarea ta exterioară, căci nu eşti tocmai mulţumit de ceea ce vezi în oglindă. Nu parcă ar fi vreo problemă cu imaginea ta, dimpotrivă, dar când nu te simţi bine în pielea ta, acest lucru te poate demoraliza.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.