Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Felicia Hrihorișan, Alina Perșa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureșan, un veteran al festivalului Oțeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanță 05.10 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viață pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitați Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii și Raza Speranței de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă 10.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetățenii chemați să se implice în săptămâna mobilității europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Știri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relația dintre medicul de familie și pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuț Blăjean, invitați Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociației Județene de Atletism Satu Mare 15.25 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creștere la Medieșu Aurit 16.25 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea școlară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuț Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveți curajul să circulați cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaș 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 09.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Nu ajunge doar să te concentrezi la ceea ce ai de făcut, ci trebuie să fii atent şi la instrucţiuni, la îndrumările benefice care vin de pe margine. Efortul e al tău, al tău va fi și rezultatul, însă informaţiile de care ai nevoie pot veni de la alţii.

TAUR. Nu sta blocat într-o stare de lucruri care nu mai evoluează de ceva vreme, ci acceptă invitaţia celor care vor să te scoată din impas. Poate au propuneri ce vor fi chiar mai bune decât planul tău inițial și dacă nu e așa tot nu ai nimic de pierdut.

GEMENI. Ziua de astăzi este una extrem de contradictorie, pentru că ai parte şi de soare şi de nori și de cald și de rece. Fă un efort să te menţii sus, în zona optimistă, căci, dacă reuşeşti săţi păstrezi acest tonus pozitiv, vei trage şi pe alţii la lumină.

RAC. Eşti în faţă unui nou început, faţă de care nu demult, aveai ceva rezerve sau temeri, dar între timp ai mai acumulat experienţă. Porneşte acum cu încredere, nu trebuie să ai toată planificarea în faţă, căci totul se va contura în timp, pas cu pas.

LEU. Lasă lumea să spună ce vrea, ai tot dreptul să fii altfel decât alții, să fii mai original, unic în felul tău. Ceea ce te diferenţiază astăzi de restul lumii e propria ta spiritualitate. De unde ştiu ei cum e mai bine pentru tine, deci urmeazăţi calea ta!

FECIOARĂ. Numai de tine depinde cum repari problema care te-a stresat mult în ultima perioadă. Totuși, fii atent la cantitatea de energie pe care o canalizezi spre soluționarea ei, deoarece mai ai și alte lucruri de făcut, iar spre seară vei fi epuizat. 

BALANȚĂ. Eşti pe drumul cel bun care duce la prosperitate, dar în acest moment te afli la unul din acele hopuri care te pot face săţi pierzi încrederea în succes. Ai răbdare, căci și piedica are un rol< acela de a-ți dovedi că ești capabil s-o învingi.

SCORPION. Este o zi plină de vești excelente și de rezultate care îți inspiră mai multă încredere în propriile tale capacități. Ești echilibrat și lucrurile tale merg bine, cât reușești săți păstrezi tonusul viu, buna dispoziție și optimismul tău specific.

SĂGETĂTOR. Dacă ceva nu-ți iese așa cum ai fi vrut, nu te impacienta, caută să găsești alternative pentru a-ţi atingie scopul. Dacă pleci la drum, ceva se schimbă pe parcurs< ora de plecare, sau compania dar ți se oferă ceva, poate chiar mai bun.

CAPRICORN. Tu eşti o fire puternică, o persoană care spune lucrurilor pe nume, iar cei cu care intri azi în contact au un efect negativ asupra ta. Sunt însă oameni de care depinde evoluția unei preobleme importante, deci încearcă să te moderezi.

VĂRSĂTOR. Cineva cu o reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi vrea să se folosească de bunăvoința ta. Tu ai un simț aparte la așa ceva și îți dai seama imediat că ar putea avea ceva de ascuns.

PEȘTI. Trebuie să lucrezi mai mult la înfățișarea ta exterioară, căci nu ești tocmai mulțumit de ceea ce vezi în oglindă. Nu parcă ar fi vreo problemă cu imaginea ta, dimpotrivă, dar când nu te simți bine în pielea ta, acest lucru te poate demoraliza.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.