Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 08.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Poate din orgoliu, sau din încăpăţânare, ai tendinţa de a respinge toate gesturile de prietenie care vin de la ceilalţi, susţinând că poţi şi singur. Parcă nu ai vrea să te îndatorezi faţă de nimeni şi de aceea vrei să te descurci pe cont propriu.

TAUR. Înainte de a te supăra pe cei care nu te ajută așa cum ai fi vrut, pune-te puțin în pielea lor şi gândeşte-te ce ai făcut tu, la rândui tău, pentru ei în situația dată. Mulţumeşte-te cu cât primeşti și dacă ți se pare prea puțin, altădată fă și tu mai mult.

GEMENI. Chiar dacă tu, pe moment, vrei să abandonezi orice luptă şi să spui că nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplul unui colaborator mult mai energic, cât de multe soluţii mai există. Ascultă-l, urmează-l, molipseşte-te de la el!

RAC. Studiul e foarte important pentru tine astăzi şi îți merge mintea de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua aceasta unor activităţi intelectuale mai complexe, de care poare depinde viitorul tău.

LEU. Astăzi toată lumea aşteaptă părerea și decizia ta, ți se recunoaşte valoarea, superioritatea și experienţa în diverse domenii. Simţi greutatea hotărârilor pe care le iei, îţi dai seama de responsabilitatea asumată şi nu vrei să faci alegeri greşite.

FECIOARĂ. Găseşti noi idei profitabile care îţi vor asigura un venit în creştere și îți vor revigora afacerile. Clienţii vor aprecia ceea ce le oferi, vei primi felicitări şi laude sincere și asta devine motivant să te implici şi mai mult în ceea ce ai de făcut.  

BALANȚĂ. Simți o mare satisfacție văzând roadele muncii tale. Ești apreciat de toată lumea, iar dacă mai iei și niște bani de pe urma acestui efort, e normal să fii încântat și să lucrezi cu sârg când munca ta este mereu lăudată și bine remunerată.

SCORPION. Dacă te simți împovărat de griji şi gânduri negative, caută ajutor din afară, deoarece ai alături de tine un grup care poate contribui salvator pentru a te ajuta să depăşeşti impasul. Nu numai că îţi va ridica moralul, ci te va și ajuta mult.

SĂGETĂTOR. Veștile care îți parvin azi vor avea urmări deosebite în cariera ta, de parcă ar deschide perspective noi în relația profesională. Poate vei decide să te înscrii la un curs, ori primești un sfat pe care îl poți valorifica bine la un examen.

CAPRICORN. Îți dai seama imediat când cineva caută să te ducă de nas. Intuiția ta nu greșește niciodată, observi imediat dacă cineva are intenții rele, deci nimeni nu te poate păcăli, oricât ar încerca și în cele din urmă va cădea în propria sa plasă.

VĂRSĂTOR. Dacă ai sta modest şi ai trece cu vederea peste lucrurile care nu-ţi convin, nu ai face altceva decât să laşi nepriceputii să te depăşească. Trebuie să ari că nu ai să faci compromisuri, ci ai nişte principii solide de la care nu te abaţi.

PEȘTI. Ceva îţi șoptește că nu este momentul potrivit să porneşti o acţiune nouă, să mai aştepţi o vreme, să mai aduni niște informaţii. Urmează să se mai întâmple unele evenimente de care depinde succesul deplin al proiectului, deci nu te grăbi!.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.