Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Toţi cei din preajma ta îşi revendică adevărul, dar nu te lăsa doborât de ei pentru că planul pe care ai de gând să-l propui este cel mai bun. Argumenteazăţi opiniile şi nu te lasă influenţat de ceilalţi care cred că numai ei pot avea dreptate.

TAUR. Ai un respect fără margini şi sentimente profunde faţă de persoana dragă, pentru că prin ea ai cunoscut iubirea adevărată. Dacă încă nu ai pe cineva la suflet, poţi descoperi chiar azi pe cineva, cine corespunde perfect nevoilor tale afective.

GEMENI. Un fost coleg îţi dă un sfat amical ce te pune serios pe gânduri, pentru că recomandările persoanei în cauză îţi pot fi deosebit de folositoare. Îţi atrag atenţia asupra unor îmbunătăţiri materiale, pe care doar tu singur le poţi face în viaţa ta.

RAC. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuza mereu, fără săţi explici reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Poţi încerca să repari o veche greşeală de care ţi-ai dat seama între timp, chiar şi fără săţi torni cenuşă în cap în faţa unui public larg.

LEU. Greu te urneşti să te apuci de treabă, pentru că eşti influenţat negativ de griji care nu te lasă să te manifeşti în voie. E posibil ca anturajul săţi provoace o stare emoţională neplăcută, dar când vei ieşi din acel mediu, parcă te vei simţi eliberat.

FECIOARĂ. Parcă ai renăscut, parcă eşti alt om, parcă nimic nu te mai poate ţine pe loc, pentru că toate merg ca pe roate. Păstrează acest tonus entuziast şi optimist cât mai mult timp, căci asta te va duce repede la apogeul scopurilor tale actuale. 

BALANŢĂ. Priveşti în jur şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, deci bazează-te mai mult pe cei cu care ai mai lucrat şi ştii că vor şi face ceea ce promit.

SCORPION. Ţi se iveşte ocazia de a te remarca în faţa persoanei pe care ţi-ai pus ochii. Ai parcă, mai mult curaj de a-i arăta simpatia, sau poate, împrejurările ce se ivesc acum vor fi favorabile, iar gesturile tale îndrăzneţe vor avea efectul scontat.

SĂGETĂTOR. În inima ta s-a infiltrat o speranţă nouă, dar ţi-e teamă să vorbeşti de ea. Ştii că o mărturisire de acest fel ar putea scoate la iveală latura ta sensibilă, iar în situaţia de faţă nu e tocmai în avantajul tău să arăţi că ai şi tu slăbiciunile tale.

CAPRICORN. Ai de ales între două lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar nu poţi duce mai departe decât pe unul dintre ele. Îţi dai seama şi tu din timp că dacă ai încerca să te ocupi de amândouă în acelaşi timp, roadele nu ar fi la fel de bune.

VĂRSĂTOR. Lipsa fondurilor financiare te determină să mai reduci măcar puţin ritmul în goana spre un anumit scop, însă acest lucru e chiar binevenit. Fă o pauză, căci dacă ai continua să lucrezi ca şi în zilele trecute, în scurt timp te-ai îmbolnăvi.

PEŞTI. Nu toate merg ca unse astăzi, dar probabil, tocmai acest ritm încetinit e de fapt cel potrivit, cel mai eficient în care trebuie să evolueze lucrurile. E chiar mai bine aşa, căci rezultatele vor fi mult mai bune când ai suficient timp la dispoziţie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.