19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Toţi cei din preajma ta îşi revendică adevărul, dar nu te lăsa doborât de ei pentru că planul pe care ai de gând să-l propui este cel mai bun. Argumenteazăţi opiniile şi nu te lasă influenţat de ceilalţi care cred că numai ei pot avea dreptate.

TAUR. Ai un respect fără margini şi sentimente profunde faţă de persoana dragă, pentru că prin ea ai cunoscut iubirea adevărată. Dacă încă nu ai pe cineva la suflet, poţi descoperi chiar azi pe cineva, cine corespunde perfect nevoilor tale afective.

GEMENI. Un fost coleg îţi dă un sfat amical ce te pune serios pe gânduri, pentru că recomandările persoanei în cauză îţi pot fi deosebit de folositoare. Îţi atrag atenţia asupra unor îmbunătăţiri materiale, pe care doar tu singur le poţi face în viaţa ta.

RAC. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuza mereu, fără săţi explici reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Poţi încerca să repari o veche greşeală de care ţi-ai dat seama între timp, chiar şi fără săţi torni cenuşă în cap în faţa unui public larg.

LEU. Greu te urneşti să te apuci de treabă, pentru că eşti influenţat negativ de griji care nu te lasă să te manifeşti în voie. E posibil ca anturajul săţi provoace o stare emoţională neplăcută, dar când vei ieşi din acel mediu, parcă te vei simţi eliberat.

FECIOARĂ. Parcă ai renăscut, parcă eşti alt om, parcă nimic nu te mai poate ţine pe loc, pentru că toate merg ca pe roate. Păstrează acest tonus entuziast şi optimist cât mai mult timp, căci asta te va duce repede la apogeul scopurilor tale actuale. 

BALANŢĂ. Priveşti în jur şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, deci bazează-te mai mult pe cei cu care ai mai lucrat şi ştii că vor şi face ceea ce promit.

SCORPION. Ţi se iveşte ocazia de a te remarca în faţa persoanei pe care ţi-ai pus ochii. Ai parcă, mai mult curaj de a-i arăta simpatia, sau poate, împrejurările ce se ivesc acum vor fi favorabile, iar gesturile tale îndrăzneţe vor avea efectul scontat.

SĂGETĂTOR. În inima ta s-a infiltrat o speranţă nouă, dar ţi-e teamă să vorbeşti de ea. Ştii că o mărturisire de acest fel ar putea scoate la iveală latura ta sensibilă, iar în situaţia de faţă nu e tocmai în avantajul tău să arăţi că ai şi tu slăbiciunile tale.

CAPRICORN. Ai de ales între două lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar nu poţi duce mai departe decât pe unul dintre ele. Îţi dai seama şi tu din timp că dacă ai încerca să te ocupi de amândouă în acelaşi timp, roadele nu ar fi la fel de bune.

VĂRSĂTOR. Lipsa fondurilor financiare te determină să mai reduci măcar puţin ritmul în goana spre un anumit scop, însă acest lucru e chiar binevenit. Fă o pauză, căci dacă ai continua să lucrezi ca şi în zilele trecute, în scurt timp te-ai îmbolnăvi.

PEŞTI. Nu toate merg ca unse astăzi, dar probabil, tocmai acest ritm încetinit e de fapt cel potrivit, cel mai eficient în care trebuie să evolueze lucrurile. E chiar mai bine aşa, căci rezultatele vor fi mult mai bune când ai suficient timp la dispoziţie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.