21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.11
Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Banii îţi dau cea mai multă bătaie de cap astăzi. Însă, de data aceasta nu pentru că nu ar fi suficienţi, ci dimpotrivă, pentru că trebuie să-i investeşti într-un mod cât mai profitabil, iar asta este o responsabilitate destul de mare pentru tine.

TAUR. Eşti predispus să faci tot felul de năzdrăvănii astăzi, dar nu ai nimerit chiar momentul cel mai potrivit. Unii dintre colegii tăi ori nu au timp, ori nu au chef, iar dacă vezi că sunt mai morocănoşi sau trişti, lasă-i în pace, să-şi vadă de treburile lor.

GEMENI. Demult nu ai mai avut parte de o zi atât de plăcută şi de incitantă ca şi aztăzi. Buna dispozitie ţi se citeşte pe faţă şi nu-ţi pasă de problemele ce se ivesc în jur. Tu vezi acum doar partea luminoasă a lucrurilor şi profiţi de clipele plăcute.

RAC. O problemă neprevăzută ţi-ar putea strica planurile astăzi, deci ar fi bine să ai şi unul de rezervă pentru astfel de situaţii. O  vizită neanunţată îţi dă programul peste cap, sau poate tocmai tu va trebui să pleci undeva şi să-ţi pui planul deoparte.

LEU. Bani, dragoste, sau profesie, una dintre aceste planuri va fi astăzi favorizată de astre. Totuşi, dacă ai parte de ceva mult dorit, să nu mai vrei şi alt ceva, pentru că dacă primeşti prea multe deodată, nu ai să te mai poţi bucura pe deplin de niciuna.

FECIOARĂ. Te simţi foarte bine în compania familiei şi a celor dragi sufletului tău, care îţi acordă mai multă atenţie ca oricând. Conflictele din trecut se aplanează, sunteţi cu toţii mai calmi, aţi clarificat neînţelegerile şi nimic nu vă strică liniştea. 

BALANŢĂ. Nu eşti prea vesel de un timp, însă fără vreun motiv bine întemeiat. Eşti cam prea dependent psihic de starea materială, iar îngrijorarea ta persistă, cu toate că acum te afli la un nivel financiar indiscutabil mai bun decât cei din jurul tău.

SCORPION. Ai aşteptat mult o discuţie cu o persoană pe care până acuma nu ai cunocut-o, sau o ştiai doar aşa, din vedere. Momentul a sosit, dar nu într-atâta ceea ce vorbiţi, pe cât această persoană în sine ar putea juca rol însemnat în viitorul tău.

SĂGETĂTOR. Ceva din ceea ce ţi se oferă nu e tocmai pe placul tău, deci preferi să nu te implici. Consideri că dacă nu ai nimic de câştigat, nici material şi nici emoţional din ceea ce se petrece în preajma ta, nu merită să-ţi consumi inutil energia.

CAPRICORN. Nu stai prea bine cu banii în aceste zile, dar acum, acest lucru nu-ţi crează mari probleme. Tu eşti foarte tolerant, capabil să treci uşor cu vederea peste micile impedimente şi te concentrezi doar asupra problemelor cu adevărat importante.

VĂRSĂTOR. Norocul bate la uşa ta astăzi, pentru că evenimentele deosebite care au loc acum, sunt în mod direct legate de cariera ta. O reuşită la locul de muncă, o victorie într-o competiţie, o notă excelenţă la o lucrare, te au pe tine astăzi în prim plan.

PEŞTI. Dacă ai de studiat ceva important, fereşte-te de mediile aglomerate, pentru că zarva din jur nu-ţi permite să te concentrezi. Mereu apare cineva cine să ceară ceva de la tine sau să-ţi povestească vreo bârfă proaspătă, deci nu vei da randament.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.