Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Vasile Ciocan, Ștefan Ressler, Adelin Ghiarfaș. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulțime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă Mesager educaționa, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învățământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurență cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Știri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumusețe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Vasile Ciocan, Ștefan Ressler, Adelin Ghiarfaș. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulțime. (reluare) 13.00 Știri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Ședință a consiliului local Satu Mare 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 01 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 01.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Ca să poți duce la îndeplinire acel plan pe care îl dezvolți, depinzi și de ajutorul altora. Bate la ușa lor cu încredere, solicită-le sprijinul, pentru că nimeni nu va interveni în treburile tale dacă nu le spui clar de ce anume ai nevoie de la ei.

TAUR. Cei dragi vin la tine și au multe de povestit despre evenimentele din viaţa lor care pe ei îi fac acum fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le gânduri bune, pentru că îi va ajuta susţinerea ta.

GEMENI. Cineva din anturajul tău s-a aventurat spre un scop pe care nu îl poate atinge și își ia angajamente pe care nu le poate respecta. Decât să depinzi de el şi săţi încurce planurile, mai bine făți tu treaba singur și nu-i asculta promitsiunile.

RAC. Te bucuri când poți fi de folos unde trebuie, de aceea te dedici celor aflați la nevoie, celor care au probleme. Sprijinul acordat semenilor este una din trăsăturile tale de bază, totuși, nu-ți sacrifica tot timpul pentru a rezolva neajunsurile altora.

LEU. Te poţi aştepta ca mulţi să te critice, să te atace pentru ceea ce vrei să faci, dar tu știi că țelul tău este corect și nu ai de gând să te iei la harță pentru ceva ce ei nu au de unde să știe. Fă un efort să poți rămâne amabil, așa cum ești tu de obicei.

FECIOARĂ. Iubești și te simți iubit, iar acest lucru te face să visezi frumos, din ce în ce mai convins de un viitor sigur şi solid, alături de persoană iubita. Dacă încă nu ai pe cineva azi ai toate șansele să cunoști un om care se gândește serios la tine. 

BALANȚĂ. Nu vrei să renunţi la ceea ce te leagă de trecut, la amintiri și la obiecte care-ți amintesc de clipele frumoase, dar te atrage totodată şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

SCORPION. Cu cât eşti mai economicos şi mai precaut acum, cu atât mai bine vei gestiona la un moment dat o criză pentru bugetul tău. Nu te gândi la ceea ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează și la investițiile care îți vor cere mulți bani.

SĂGETĂTOR. Dacă ai dreptate, luptă să te faci auzit de cei care au alte păreri sau vor să pornească în alte direcții, care nu duc la rezultatul scontat. Adevărul nu se acceptă prea ușor, trebuie să te zbați pentru el, dar cu ambiție și tupeu, va fi al tău.

CAPRICORN. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmplă cu tine astăzi, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale. E ca şi cum ai trece prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii.

VĂRSĂTOR. Te afli în faţa unui eveniment care generează o stare psihică destul de greu de controlat. Însă, calmul tău proverbial te poate ajuta să treci ușor și peste aceste momente dificile, iar ceilalți te vor invidia pentru că ție totul îți iese mai ușor.

PEȘTI. Proiectul pe care tocmai l-ai demarat va lua mult din timpul tău, vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Te vei lupta cu tot ce te împiedică și îi vei învinge.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.