21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 01 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Ca să poţi duce la îndeplinire acel plan pe care îl dezvolţi, depinzi şi de ajutorul altora. Bate la uşa lor cu încredere, solicită-le sprijinul, pentru că nimeni nu va interveni în treburile tale dacă nu le spui clar de ce anume ai nevoie de la ei.

TAUR. Cei dragi vin la tine şi au multe de povestit despre evenimentele din viaţa lor care pe ei îi fac acum fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le gânduri bune, pentru că îi va ajuta susţinerea ta.

GEMENI. Cineva din anturajul tău s-a aventurat spre un scop pe care nu îl poate atinge şi îşi ia angajamente pe care nu le poate respecta. Decât să depinzi de el şi săţi încurce planurile, mai bine făţi tu treaba singur şi nu-i asculta promitsiunile.

RAC. Te bucuri când poţi fi de folos unde trebuie, de aceea te dedici celor aflaţi la nevoie, celor care au probleme. Sprijinul acordat semenilor este una din trăsăturile tale de bază, totuşi, nu-ţi sacrifica tot timpul pentru a rezolva neajunsurile altora.

LEU. Te poţi aştepta ca mulţi să te critice, să te atace pentru ceea ce vrei să faci, dar tu ştii că ţelul tău este corect şi nu ai de gând să te iei la harţă pentru ceva ce ei nu au de unde să ştie. Fă un efort să poţi rămâne amabil, aşa cum eşti tu de obicei.

FECIOARĂ. Iubeşti şi te simţi iubit, iar acest lucru te face să visezi frumos, din ce în ce mai convins de un viitor sigur şi solid, alături de persoană iubita. Dacă încă nu ai pe cineva azi ai toate şansele să cunoşti un om care se gândeşte serios la tine. 

BALANŢĂ. Nu vrei să renunţi la ceea ce te leagă de trecut, la amintiri şi la obiecte care-ţi amintesc de clipele frumoase, dar te atrage totodată şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

SCORPION. Cu cât eşti mai economicos şi mai precaut acum, cu atât mai bine vei gestiona la un moment dat o criză pentru bugetul tău. Nu te gândi la ceea ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează şi la investiţiile care îţi vor cere mulţi bani.

SĂGETĂTOR. Dacă ai dreptate, luptă să te faci auzit de cei care au alte păreri sau vor să pornească în alte direcţii, care nu duc la rezultatul scontat. Adevărul nu se acceptă prea uşor, trebuie să te zbaţi pentru el, dar cu ambiţie şi tupeu, va fi al tău.

CAPRICORN. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmplă cu tine astăzi, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale. E ca şi cum ai trece prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii.

VĂRSĂTOR. Te afli în faţa unui eveniment care generează o stare psihică destul de greu de controlat. Însă, calmul tău proverbial te poate ajuta să treci uşor şi peste aceste momente dificile, iar ceilalţi te vor invidia pentru că ţie totul îţi iese mai uşor.

PEŞTI. Proiectul pe care tocmai l-ai demarat va lua mult din timpul tău, vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Te vei lupta cu tot ce te împiedică şi îi vei învinge.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.