Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 01 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Ca să poţi duce la îndeplinire acel plan pe care îl dezvolţi, depinzi şi de ajutorul altora. Bate la uşa lor cu încredere, solicită-le sprijinul, pentru că nimeni nu va interveni în treburile tale dacă nu le spui clar de ce anume ai nevoie de la ei.

TAUR. Cei dragi vin la tine şi au multe de povestit despre evenimentele din viaţa lor care pe ei îi fac acum fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le gânduri bune, pentru că îi va ajuta susţinerea ta.

GEMENI. Cineva din anturajul tău s-a aventurat spre un scop pe care nu îl poate atinge şi îşi ia angajamente pe care nu le poate respecta. Decât să depinzi de el şi săţi încurce planurile, mai bine făţi tu treaba singur şi nu-i asculta promitsiunile.

RAC. Te bucuri când poţi fi de folos unde trebuie, de aceea te dedici celor aflaţi la nevoie, celor care au probleme. Sprijinul acordat semenilor este una din trăsăturile tale de bază, totuşi, nu-ţi sacrifica tot timpul pentru a rezolva neajunsurile altora.

LEU. Te poţi aştepta ca mulţi să te critice, să te atace pentru ceea ce vrei să faci, dar tu ştii că ţelul tău este corect şi nu ai de gând să te iei la harţă pentru ceva ce ei nu au de unde să ştie. Fă un efort să poţi rămâne amabil, aşa cum eşti tu de obicei.

FECIOARĂ. Iubeşti şi te simţi iubit, iar acest lucru te face să visezi frumos, din ce în ce mai convins de un viitor sigur şi solid, alături de persoană iubita. Dacă încă nu ai pe cineva azi ai toate şansele să cunoşti un om care se gândeşte serios la tine. 

BALANŢĂ. Nu vrei să renunţi la ceea ce te leagă de trecut, la amintiri şi la obiecte care-ţi amintesc de clipele frumoase, dar te atrage totodată şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

SCORPION. Cu cât eşti mai economicos şi mai precaut acum, cu atât mai bine vei gestiona la un moment dat o criză pentru bugetul tău. Nu te gândi la ceea ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează şi la investiţiile care îţi vor cere mulţi bani.

SĂGETĂTOR. Dacă ai dreptate, luptă să te faci auzit de cei care au alte păreri sau vor să pornească în alte direcţii, care nu duc la rezultatul scontat. Adevărul nu se acceptă prea uşor, trebuie să te zbaţi pentru el, dar cu ambiţie şi tupeu, va fi al tău.

CAPRICORN. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmplă cu tine astăzi, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale. E ca şi cum ai trece prin locul potrivit la momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii.

VĂRSĂTOR. Te afli în faţa unui eveniment care generează o stare psihică destul de greu de controlat. Însă, calmul tău proverbial te poate ajuta să treci uşor şi peste aceste momente dificile, iar ceilalţi te vor invidia pentru că ţie totul îţi iese mai uşor.

PEŞTI. Proiectul pe care tocmai l-ai demarat va lua mult din timpul tău, vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Te vei lupta cu tot ce te împiedică şi îi vei învinge.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.