00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuţi. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Naţional Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitaţi: Formaţia Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internaţional. (în direct) 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 31 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 31.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Eşti mulţumit de felul în care te poţi înţelege cu colectivul din care faci parte. Joci un fel de rol central în această echipă, ceea ce-ţi oferă multă satisfacţie. Ai talent de lider şi dacă eşti lăsat să te manifeşti în voie, toţi au numai de câştigat.

TAUR. Nu ai nicio tragere de inimă spre muncă, de parcă nu te-ar interesa nimic din ceea ce se petrece în jurul tău. Dacă ai putea rămâne acasă şi ai putea dormi, ai fi extrem de bucuros, dar nu se poate, deci adunăţi forţele şi depăşeşte momentul.

GEMENI. Ajungi destul de greoi la visul tău cel mare, dar nu renunţa, chiar dacă vezi că drumul e lung şi anevoios. Cele mai importante scopuri în viaţă nu se ating cât ai bate din palme, deci înarmează-te cu răbdare şi energie şi fă ce ai de făcut.

RAC. Victoria ta se naşte prin nereuşita altuia, iar acum tu nu mai ştii dacă poţi să te bucuri sau mai bine nu te manifeşti. Nu-ţi face mustrări de conştiinţă, nu trebuie să-ţi fie jenă, căci într-o competiţie unde cineva e învingător, vor exista şi învinşi.

LEU. Te simţi în societate ca la tine acasă, deci vei profita de orice ocazie de a sta de vorbă, de a-ţi face noi amici, de a te distra cât mai mult. Prietenii mai apropiaţi, însă, s-ar putea simţi oarecum neglijaţi, pentru că nu le acorzi prea multă atenţie.

FECIOARĂ. Eşti mult mai suspicios decât de obicei şi ai impresia că în spatele aparenţelor frumoase se ascunde ceva ce-ţi poate crea neplăceri. Intuiţia ta e bună şi vei reuşi să descoperi buba la timp ca să nu te bagi în ceva periculos pentru tine. 

BALANŢĂ. Şefii te trimit în delegaţie, deci trebuie să laşi deoparte orice şi să stai la dispoziţia lor. Concentrează-te asupra sarcinilor care ţi-au fost atribuite, pentru a nu-l dezamăgi. Acest drum poate avea o influenţă şi asupra carierei tale pe viitor.

SCORPION. Eşti prea cheltuitor astăzi şi destul de neatent la preţuri. Gândeşte-te bine înainte de a-ţi arunca banii în vânt, pentru că eşti predispus să cumperi lucruri inutile, dar dacă vei economisi ceva bănuţi, vei avea din ce lua un lucru de folos.

SĂGETĂTOR. Ţi-e dor de depărtări, de locuri, sau de oameni dragi aflaţi undeva, la distanţă. Ai vrea să pleci, dar ai multe făcut şi nici concediu nu mai ai, deci nu este momentul tocmai prielnic pentru o călătorie care necesită ceva mai mult timp.

CAPRICORN. O amintire din trecut revine mereu în sufletul tău. Acum nu te mai ajută la nimic, dar îţi face mare plăcere săţi reaminteşti acele clipe frumoase. Nu poţi trăi mereu din amintiri, lasă trecutul, revin-o în prezent şi priveşte spre viitor.

VĂRSĂTOR. Cineva, din glumă, îţi prevesteşte un moment de viitor, dar care în curând se va înfăptui. Fiind vorba de un lucru mult prea bun, e normal că vei râde de el, dar peste puţin timp îl vei privi ca pe un prezicător, cu toate că el doar a glumit.

PEŞTI. Nu te aventura în investiţii majore, deoarece banii nu-ţi vor ajunge pentru a le duce până la capăt. Chiar dacă sumele disponibile par suficiente, dacă nu eşti destul de cumpătat, te vei trezi că te-ai băgat în cheltuieli ce-ţi depăşesc resursele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.