Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 31 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 31.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Ești mulțumit de felul în care te poți înțelege cu colectivul din care faci parte. Joci un fel de rol central în această echipă, ceea ce-ți oferă multă satisfacție. Ai talent de lider și dacă ești lăsat să te manifești în voie, toți au numai de câștigat.

TAUR. Nu ai nicio tragere de inimă spre muncă, de parcă nu te-ar interesa nimic din ceea ce se petrece în jurul tău. Dacă ai putea rămâne acasă și ai putea dormi, ai fi extrem de bucuros, dar nu se poate, deci adunăți forțele și depășește momentul.

GEMENI. Ajungi destul de greoi la visul tău cel mare, dar nu renunța, chiar dacă vezi că drumul e lung și anevoios. Cele mai importante scopuri în viață nu se ating cât ai bate din palme, deci înarmează-te cu răbdare și energie și fă ce ai de făcut.

RAC. Victoria ta se naște prin nereușita altuia, iar acum tu nu mai știi dacă poți să te bucuri sau mai bine nu te manifești. Nu-ți face mustrări de conștiință, nu trebuie să-ți fie jenă, căci într-o competiție unde cineva e învingător, vor exista și învinși.

LEU. Te simți în societate ca la tine acasă, deci vei profita de orice ocazie de a sta de vorbă, de a-ți face noi amici, de a te distra cât mai mult. Prietenii mai apropiați, însă, s-ar putea simți oarecum neglijați, pentru că nu le acorzi prea multă atenție.

FECIOARĂ. Eşti mult mai suspicios decât de obicei şi ai impresia că în spatele aparenţelor frumoase se ascunde ceva ce-ţi poate crea neplăceri. Intuiţia ta e bună şi vei reuşi să descoperi buba la timp ca să nu te bagi în ceva periculos pentru tine. 

BALANȚĂ. Șefii te trimit în delegație, deci trebuie să lași deoparte orice și să stai la dispoziția lor. Concentrează-te asupra sarcinilor care ți-au fost atribuite, pentru a nu-l dezamăgi. Acest drum poate avea o influență și asupra carierei tale pe viitor.

SCORPION. Ești prea cheltuitor astăzi și destul de neatent la prețuri. Gândește-te bine înainte de a-ți arunca banii în vânt, pentru că ești predispus să cumperi lucruri inutile, dar dacă vei economisi ceva bănuți, vei avea din ce lua un lucru de folos.

SĂGETĂTOR. Ți-e dor de depărtări, de locuri, sau de oameni dragi aflați undeva, la distanță. Ai vrea să pleci, dar ai multe făcut și nici concediu nu mai ai, deci nu este momentul tocmai prielnic pentru o călătorie care necesită ceva mai mult timp.

CAPRICORN. O amintire din trecut revine mereu în sufletul tău. Acum nu te mai ajută la nimic, dar îți face mare plăcere săți reamintești acele clipe frumoase. Nu poți trăi mereu din amintiri, lasă trecutul, revin-o în prezent și privește spre viitor.

VĂRSĂTOR. Cineva, din glumă, îți prevestește un moment de viitor, dar care în curând se va înfăptui. Fiind vorba de un lucru mult prea bun, e normal că vei râde de el, dar peste puțin timp îl vei privi ca pe un prezicător, cu toate că el doar a glumit.

PEȘTI. Nu te aventura în investiții majore, deoarece banii nu-ți vor ajunge pentru a le duce până la capăt. Chiar dacă sumele disponibile par suficiente, dacă nu ești destul de cumpătat, te vei trezi că te-ai băgat în cheltuieli ce-ți depășesc resursele.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.