Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 30.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Uiţi uneori ce ai de făcut şi, concentrat la alte sarcini, ai putea scăpa din vedere treburile mai vechi, puse deoparte. Gândeşte-te puţin şi adu-ţi aminte ce ai uitat să finalizezi, să nu te trezeşti în ultima clipă cu o treabă importantă nefăcută.

TAUR. Apare o anumită situaţie, faţă de care, altadătă te-ai fi arătat mai implicat. Ori ai învăţat să nu te mai avânţi prea devreme, ori ai un motiv bine întemeiat să mai reduci puţin din patima, învrşunarea cu care abordezi de obicei astfel de situaţii.

GEMENI. Eşti mândru de tine pentru că îţi poţi arăta valoarea incontestabilă într-o confruntare profesională. Eşti mult mai bine pregatit decât adversarul tău, tu ai o stăpânire de sine care te avantajează şi ai încredere absolută în forţele tale proprii.

RAC. Ai o atitudine contradictorie în faţa unei acţiuni care va începe în curând. Pe de o parte te atrage subiectul şi ţi-ai dori să te implici trup şi suflet, dar pe de altă parte prudenţa ta caracteristică te face să mai aştepţi, să vezi încotro bate vântul.

LEU. Toată viaţa ta levitează în jurul carierei şi se pare că norocul acum ţi-a surâs, oferitu-ţi şanse mari, fără să depui efort pentru a progresa pe scara ierarhică. Însă, dacă nu ştii unde să te opreşti ai putea aspira la funcţii în care nu ai mai face faţă.

FECIOARĂ. Tu nu ţii cont de obicei de caracterul omului cu care stai de vorbă, ci te comporţi la fel de amabil cu toată lumea. Totuşi, alege-ţi cu mai multă exigenţă atitudinea cu care tratezi oamenii, căci nu tocmai toată lumea îţi merită respectul. 

BALANŢĂ. Urăşti când vezi că cineva vrea să se afirme în dezavantajul colegilor săi, iar astăzi vei da piept tocmai cu o astfel de situaţie. Nu eşti direct implicat în acest conflict, însă tu eşti singurul dintre toţi, care îl poţi ajuta pe cel defavorizat.

SCORPION. Persoana care îţi iese în cale are să-ţi transmită o informaţie de zile mari. Ai impresia că el e marele tău noroc, salvatorul unei situaţii pe care nu ai fi ştiut cum să o gestionezi fără sfatul său, dar e vorba doar de o simpatie reciprocă.

SĂGETĂTOR. Ţi se oferă două opţiuni şi, deşi ambele au ceva bun de oferit, eşti nevoit să alegi. Nu te opri, totuşi, la prima variantă fără să o analizezi şi pe cea de a doua, pentru că aceasta poate fi chiar mai rentabilă, mai simplă, sau mai plăcută.

CAPRICORN. Lucrurile au rămas oarecum în coadă de peşte într-o situaţie, însă acum a venit momentul când trebuie să spui ce vrei să faci. E adevărat că pe tine nu te prea interesează subiectul, dar verdictul tău va fi foarte important pentru alţii.

VĂRSĂTOR. Te-ai îndrăgostit, dar nu poţi vorbi nimănui despre acest sentiment, pentru că iubirea ta este oarecum un mister. E posibil să iubeşti pe cineva în taină şi nu poţi recunoaşte în mod deschis ce simţi, căci în viaţa ta există un alt partener.

PEŞTI. Succesul tău va naşte sigur multe invidii, dar nu este cazul să te îngrijorezi de criticile răutăcioase ale celor care îţi pun reuşita la îndoială. Mergi mai departe, fii mândru de realizările tale şi arată-le tuturor că orice ar zice, tu eşti cel mai bun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.