19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

HOROSCOP

Scris de I. Z., 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 30.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Uiţi uneori ce ai de făcut şi, concentrat la alte sarcini, ai putea scăpa din vedere treburile mai vechi, puse deoparte. Gândeşte-te puţin şi adu-ţi aminte ce ai uitat să finalizezi, să nu te trezeşti în ultima clipă cu o treabă importantă nefăcută.

TAUR. Apare o anumită situaţie, faţă de care, altadătă te-ai fi arătat mai implicat. Ori ai învăţat să nu te mai avânţi prea devreme, ori ai un motiv bine întemeiat să mai reduci puţin din patima, învrşunarea cu care abordezi de obicei astfel de situaţii.

GEMENI. Eşti mândru de tine pentru că îţi poţi arăta valoarea incontestabilă într-o confruntare profesională. Eşti mult mai bine pregatit decât adversarul tău, tu ai o stăpânire de sine care te avantajează şi ai încredere absolută în forţele tale proprii.

RAC. Ai o atitudine contradictorie în faţa unei acţiuni care va începe în curând. Pe de o parte te atrage subiectul şi ţi-ai dori să te implici trup şi suflet, dar pe de altă parte prudenţa ta caracteristică te face să mai aştepţi, să vezi încotro bate vântul.

LEU. Toată viaţa ta levitează în jurul carierei şi se pare că norocul acum ţi-a surâs, oferitu-ţi şanse mari, fără să depui efort pentru a progresa pe scara ierarhică. Însă, dacă nu ştii unde să te opreşti ai putea aspira la funcţii în care nu ai mai face faţă.

FECIOARĂ. Tu nu ţii cont de obicei de caracterul omului cu care stai de vorbă, ci te comporţi la fel de amabil cu toată lumea. Totuşi, alege-ţi cu mai multă exigenţă atitudinea cu care tratezi oamenii, căci nu tocmai toată lumea îţi merită respectul. 

BALANŢĂ. Urăşti când vezi că cineva vrea să se afirme în dezavantajul colegilor săi, iar astăzi vei da piept tocmai cu o astfel de situaţie. Nu eşti direct implicat în acest conflict, însă tu eşti singurul dintre toţi, care îl poţi ajuta pe cel defavorizat.

SCORPION. Persoana care îţi iese în cale are să-ţi transmită o informaţie de zile mari. Ai impresia că el e marele tău noroc, salvatorul unei situaţii pe care nu ai fi ştiut cum să o gestionezi fără sfatul său, dar e vorba doar de o simpatie reciprocă.

SĂGETĂTOR. Ţi se oferă două opţiuni şi, deşi ambele au ceva bun de oferit, eşti nevoit să alegi. Nu te opri, totuşi, la prima variantă fără să o analizezi şi pe cea de a doua, pentru că aceasta poate fi chiar mai rentabilă, mai simplă, sau mai plăcută.

CAPRICORN. Lucrurile au rămas oarecum în coadă de peşte într-o situaţie, însă acum a venit momentul când trebuie să spui ce vrei să faci. E adevărat că pe tine nu te prea interesează subiectul, dar verdictul tău va fi foarte important pentru alţii.

VĂRSĂTOR. Te-ai îndrăgostit, dar nu poţi vorbi nimănui despre acest sentiment, pentru că iubirea ta este oarecum un mister. E posibil să iubeşti pe cineva în taină şi nu poţi recunoaşte în mod deschis ce simţi, căci în viaţa ta există un alt partener.

PEŞTI. Succesul tău va naşte sigur multe invidii, dar nu este cazul să te îngrijorezi de criticile răutăcioase ale celor care îţi pun reuşita la îndoială. Mergi mai departe, fii mândru de realizările tale şi arată-le tuturor că orice ar zice, tu eşti cel mai bun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.