Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 28 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 28.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Te rupi puţin de actualitate şi arunci o privire la o situaţie care, cândva, pe vremuri, nu a fost rezolvată aşa cum trebuia. A mai trecut un timp de atunci, ai mai acumulat cunoştinţe, iar acum poţi finaliza aşa cum ai fi vrut pe vremea aceea.

TAUR. Fiecare membru al familiei îşi are părerea, pe care o susţine cât se poate de ferm, pentru că toţi aveţi câte un cuvânt de spus în problemele comune. Ascultaţi-vă unii pe alţii, staţi de vorbă şi veţi înţelege că împreună puteţi face ceva frumos.

GEMENI. Ai libertate totală să decizi ce e mai bine de făcut, cum să duci un plan la împlinire. Nu-ţi impune nimeni ce ai voie şi ce nu, însă tocmai pentru că tu eşti singurul care hotărăşte, nu ai cu cine să împarţi nici responsabilitatea ce-ţi revine.

RAC. Nu te deranjează deloc monotonia acestei zile, pentru că, în sfârşit, vei putea finaliza lucrurile mărunte de care nu ai avut timp de multă vreme. Te ocupi doar de activităţi domestice, dar eşti mulţumit că ai mai terminat o mulţime de sarcini.

LEU. Iubirea nu-ţi inspiră prea multă încredere astăzi, dar dacă nu ai pretenţii ca relaţia ce se naşte să devină una definitivă, şansa care se conturează se potriveşte perfect unei aventuri. E plăcut jocul seducţiei, mai ales când nu ai intenţii serioase.

FECIOARĂ. Primeşti o veste neaşteptată care îţi răstălmăceşte toate planurile, însă, acest lucru nu te deranjează deloc. De fapt, planul iniţial nu era nicicum pe placul tău, doar că ţi s-a impus, iar acum ai o scuză, pe care nimeni nu o poate contesta. 

BALANŢĂ. Ai rezerve mari privind promisiunile unora să te ajute la organizarea unui eveniment. Tu crezi doar ceea ce vezi şi mai bine te apuci de treabă din timp ca să-l poţi termina şi singur, iar dacă tot se vor implica, un sprijin în plus nu strică.

SCORPION. Eşti obosit şi, deşi ai dori o zi de odihnă, nu ai parte de aşa ceva. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, atât profesionale, cât şi casnice, dar în loc să stai supărat că nici azi nu eşti liber, te distrezi de minune alături de cei cu care lucrezi.

SĂGETĂTOR. Efortul depus cu pasiune şi cu entuziasm va avea efectele dorite, deci nu renunţa la ce ai început. Este posibil ca o accelerare a ritmului de evoluţie a accţiunii să te ducă mai repede la rezultatele visate, deci merită să te grăbeşti un pic.

CAPRICORN. Există un schimb excelent de afecţiune între partenerii de suflet, ca atare e o zi perfectă pentru viaţa sentimentală. Dacă abia acum faci cunoştinţă cu cineva, atracţia va fi reciprocă şi instantanee, cu şansa unei idile care te face să visezi.

VĂRSĂTOR. Abia aştepţi ca proiectul tău la care lucrezi de o bună vreme să-l vezi, în sfârşit, finalizat. Simţi că deja devine obositor, îţi ia tot timpul şi nu te mai poţi ocupa de nimic alt ceva, dar nu abandonezi, pentru că este ceva ce-ţi doreşti mult.

PEŞTI. Nimeni nu ştie mai bine ca tine să preţuiască vestea care îţi parvine astăzi. Îi acorzi o semnificaţie aparte, de parcă ar fi un moment cheie pentru planurile tale viitoare, ştiind că ceea ce se decide acum indică practic sensul următoarelor etape.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.