18.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 01.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 02.35 Ne cheamă natura 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 05.20 Cultură, Fior de Zatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Perspective de dezvoltare a comunelor din zona metropolitană. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 09.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Gabriel Leş, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern fără OUG privind amnistia şi graţierea.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.30 Teleshopping 14.55 Cultură, cu Vera Pop,invitat: Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 16.15 Cultură, Fior de Zatmar 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan.

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 28 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 28.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Te rupi puţin de actualitate şi arunci o privire la o situaţie care, cândva, pe vremuri, nu a fost rezolvată aşa cum trebuia. A mai trecut un timp de atunci, ai mai acumulat cunoştinţe, iar acum poţi finaliza aşa cum ai fi vrut pe vremea aceea.

TAUR. Fiecare membru al familiei îşi are părerea, pe care o susţine cât se poate de ferm, pentru că toţi aveţi câte un cuvânt de spus în problemele comune. Ascultaţi-vă unii pe alţii, staţi de vorbă şi veţi înţelege că împreună puteţi face ceva frumos.

GEMENI. Ai libertate totală să decizi ce e mai bine de făcut, cum să duci un plan la împlinire. Nu-ţi impune nimeni ce ai voie şi ce nu, însă tocmai pentru că tu eşti singurul care hotărăşte, nu ai cu cine să împarţi nici responsabilitatea ce-ţi revine.

RAC. Nu te deranjează deloc monotonia acestei zile, pentru că, în sfârşit, vei putea finaliza lucrurile mărunte de care nu ai avut timp de multă vreme. Te ocupi doar de activităţi domestice, dar eşti mulţumit că ai mai terminat o mulţime de sarcini.

LEU. Iubirea nu-ţi inspiră prea multă încredere astăzi, dar dacă nu ai pretenţii ca relaţia ce se naşte să devină una definitivă, şansa care se conturează se potriveşte perfect unei aventuri. E plăcut jocul seducţiei, mai ales când nu ai intenţii serioase.

FECIOARĂ. Primeşti o veste neaşteptată care îţi răstălmăceşte toate planurile, însă, acest lucru nu te deranjează deloc. De fapt, planul iniţial nu era nicicum pe placul tău, doar că ţi s-a impus, iar acum ai o scuză, pe care nimeni nu o poate contesta. 

BALANŢĂ. Ai rezerve mari privind promisiunile unora să te ajute la organizarea unui eveniment. Tu crezi doar ceea ce vezi şi mai bine te apuci de treabă din timp ca să-l poţi termina şi singur, iar dacă tot se vor implica, un sprijin în plus nu strică.

SCORPION. Eşti obosit şi, deşi ai dori o zi de odihnă, nu ai parte de aşa ceva. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, atât profesionale, cât şi casnice, dar în loc să stai supărat că nici azi nu eşti liber, te distrezi de minune alături de cei cu care lucrezi.

SĂGETĂTOR. Efortul depus cu pasiune şi cu entuziasm va avea efectele dorite, deci nu renunţa la ce ai început. Este posibil ca o accelerare a ritmului de evoluţie a accţiunii să te ducă mai repede la rezultatele visate, deci merită să te grăbeşti un pic.

CAPRICORN. Există un schimb excelent de afecţiune între partenerii de suflet, ca atare e o zi perfectă pentru viaţa sentimentală. Dacă abia acum faci cunoştinţă cu cineva, atracţia va fi reciprocă şi instantanee, cu şansa unei idile care te face să visezi.

VĂRSĂTOR. Abia aştepţi ca proiectul tău la care lucrezi de o bună vreme să-l vezi, în sfârşit, finalizat. Simţi că deja devine obositor, îţi ia tot timpul şi nu te mai poţi ocupa de nimic alt ceva, dar nu abandonezi, pentru că este ceva ce-ţi doreşti mult.

PEŞTI. Nimeni nu ştie mai bine ca tine să preţuiască vestea care îţi parvine astăzi. Îi acorzi o semnificaţie aparte, de parcă ar fi un moment cheie pentru planurile tale viitoare, ştiind că ceea ce se decide acum indică practic sensul următoarelor etape.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.