Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogaş. Titlul emisiunii: Dezvoltarea comunităţilor prin accesarea de fonduri (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Mariana Sălăgean, Iuliu Ilyes, Adrian Cozma. Titlul emisiunii: Liberalii au întocmit „Cartea Neagră a guvernării PSD-ALDE”(reluare) 02.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 03.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 04.10 Danţul bixădenilor la Ciuperca din Borcut 04.33 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Ciprian Crăciun 05.26 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Rodica Borlan. Titlul emisiunii: Crucea Roşie învaţă tinerii să salveze vieţi (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.38 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vanatoare 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Mariana Sălăgean, Iuliu Ilyes, Adrian Cozma. Titlul emisiunii: Liberalii au întocmit „Cartea Neagră a guvernării PSD-ALDE”(reluare) 13.00 Ştiri 13.34 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 14.36 Teleshopping 14.53 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 15.48 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: Curajul şi frica în viaţa creştinului 16.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Unio Traian Vuia 17.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vass Zoltan. Titlul emisiunii: Cum ţinem virozele la distanţă? 18.38 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Petru Ştefănescu. Titlul emisiunii: 145 de ani de istorie a industriei lemnului în Satu Mare (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu 22.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Leontina Ghiţ. Titlul emisiunii: Formarea conştiinţei ecologice la vârsta preşcolară 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 26 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 26.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Apare un motiv de sărbătoare în monotonia cotidiană, poate aţi avut un succes colectiv la care ai contribuit şi tu şi acum e vremea să petreceţi. Şi în cuplu se resimte un aer proaspăt, iar la finalul zileise va ivi ocazia şi de puţină distracţie.

TAUR. Nu sta săţi plângi de milă dacă un vis ţi s-a destrămat. De fapt, a fost mai de grabă un plan decât o dorinţă, la realizarea căruia, să fim sinceri, nici nu ai pus tu prea mult suflet, iar în acest caz nici nu ai motiv de ce să te necăjeşti de insucces.

GEMENI. O activitate culturală, un spectacol, un film, o carte bună îţi va însenina ziua, mai ales că vei dezbate subiectul şi cu alţii, la fel de încântaţi ca tine. Va fii o distracţie cu mult beneficiu intelectual şi chiar cu o imensă satisfacţie sufletească.

RAC. Un eveniment în familie, care pentru ceilalţi pare fără nicio importanţă, sau chiar un moment de toate zilele, pe tine te pune pe jar. Abia aştepţi să sosească, în sfârşit, acel moment când vei revedea pe cineva drag, sau vei oferi cuiva un cadou.

LEU. Când ai alături de tine nişşte persoane potrivite, poţi avea parte de o zi plină de evenimente. Însă, când eşti înconjurtat de oameni plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, ceea ce trebuia să fie o discuţie interesantă se transformă într-un război al nervilor.

FECIOARĂ. Fiind optimist, lumea are încredere în tine şi îţi câştigi tot mai mulţi adepţi. Dacă vă uniţi forţele, puteţi construi un proiect de succes, fie că e vorba de o acţiune în familie, fie că e un plan de anvergură care te va ţine ocupat mult timp.  

BALANŢĂ. Persoana de la care nici nu ai aşteptat să te înţeleagă şi să te susţină sare în ajutorul tău şi te apără de cei răutăcioşi. Nu e sigur că face chiar fără niciun interes, cel mai probabil este vorba de cineva cine te place şi vrea să te cucerească

SCORPION. Eşti încă prea ataşat de un eveniment din trecut căruia îi dai prea multă importantă, poate pentru că a devenit un punct de referinţă în viaţă ta. E o amintire neplăcută care nu ar mai avea nicio importanţă dacă nu te-ai gândi mereu la ea.

SĂGETĂTOR. Te simţi jenat să te bucuri de răul altuia, dar dacă necazul lui vine ca urmare a unor fapte răutăcioase, nu ţi-e milă să vezi căşi plăteşte fapta. A venit vremea săşi primească răsplata pentru ceea ce ţi-a făcut, fără ca tu să te răzbuni.

CAPRICORN. Nu trebuie să te temi de părerea altora, ci săţi acorzi libertatea de a te ocupa de treburile care te preocupă. Mai uită de sarcinile de serviciu, mai lasă şi treburile de acasă în grijă altora şi lasăţi măcar o zi când tu eşti în centrul atenţiei.

VĂRSĂTOR. Ai încredere în tine, căci atunci când te îndoieşti de succesul tău, aproape că nu mai are rost să continui. Ori vei lucra fără niciun chef şi randament zero, ori suspiciunile tale se vor transmite şi celorlaţi şi vor privi şi ei lururile lafel.

PEŞTI. Aştepţi de mult timp să te contacteze o anumită persoană, iar astăzi, se pare că vei primi o veste de la ea. Indiferent că e vorba de o veche simpatie, sau de un partener de afaceri, ceea ce-ţi spune va fi pe placul tău şi începi săţi faci planuri.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.