Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. A venit vremea să te eliberezi de o obsesie, pentru că te îmbolnăveşti din cauza unor întâmplări vechi. Se iveşte ocazia să poţi lua acum o decizie care să remanize situaţia de atunci, dar vei avea nevoie de un dram de curaj că să faci asta.

TAUR. Cel mai bun verdict într-o anumită problemă îl vei putea da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia te va ajuta să tragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt înainte să analizezi totul.

GEMENI. Parcă simţi o lumină caldă atunci când te afli în compania unor prieteni care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune. Simţi o energie pozitivă care te însoţeşte peste tot, în tot ceea ce faci, iar asta îţi oferă motive de maximă bucurie.

RAC. Ai mai multe plăţi de efectuat astăzi şi când vezi că încă nici nu le-ai achitat pe toate, dar deja a şi început o altă serie nesfârşită de datorii şi facturi, te şi doare capul. Nu e cazul, ştii şi tu că nimeni nu ar şti mai bine ca tine să le scoată la capăt.

LEU. Astăzi vei putea privi dintr-un unghi nou apartenenţa ta la un cadru mai larg de persoane, pentru că descoperi că eşti la fel ca ei, gândeşti că ei, reacţionezi ca ei. Adaptează-te acestui mediu şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur.

FECIOARĂ. Eşti mulţumit de evoluţia unui proiect, de rezultatul ce se conturează în faţă ochilor tăi şi faci tot posibilul să ajungi cât mai repede la scopul mult visat. Evoluţia este rapidă şi promiţătoare, iar reuşitele te motivează să mergi mai departe. 

BALANŢĂ. Nu fugi de provocările ce apar, de o schimbare sau de noutate, pentru că acestea vor caracteriza ziua de astăzi, mai ales în plan sentimental. Orice tendinţă de eschivare va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.

SCORPION. Nu refuza dialogul cu cei din anturajul tău pentru că, este nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, de ascultarea părerii celorlalţi. Chiar dacă, într-o discuţie celălalt va fi cel care are ultimul cuvânt, rezultatul va fi pe placul tuturor.

SĂGETĂTOR. Nu mai poţi tolera la nesfârşit o situaţie care se tergiversează deja de prea multă vreme. Eşti pregătit să-i pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la final, pentru că începi să observi cu ochii tăi că nu se întrevede nimic promiţător la orizont.

CAPRICORN. Persoana iubită nu poate fi alături de tine aşa cum ai dori. Tot greul cade pe umerii tăi, dar vei găsi calea optimă pentru a alunga grijile şi problemele, că să puteţi restabili puntea care vă uneşte. Şi de tine depinde mult să refaci armonia.

VĂRSĂTOR. Nu te simţi în apele tale, te apasă emoţii negative şi supărări, deci ai nevoie de ceva care să te scoată din această pasă, iar miracolul chiar apare! Totul e ca şi tu să profiţi de şansa care îţi poate abate gândurile de la ceea ce te frământă.

PEŞTI. Pe parcursul călătoriei ce ţi se arată pentru astăzi descoperi aspecte care îţi dau un nou chef de acţiune. Întâlneşti oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de energie pozitivă şi ţi se deschid perspective noi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.