Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 09.10

Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Săptămâna trecută nu s-a terminat așa cum ți-ar fi plăcut ție. E agitație mare în jurul tău acum, iar această permanentă schimbare te cam stresează, însă astăzi ești foarte hotărât să nu le mai acorzi atâta atenție și în cele din urmă vei și reuși.

TAUR. Dacă te lași furat de pasiunea de a cheltui mult, te vei trezi fără miciun ban în buzunar. Posibilități de a face cumăprături se ivesc la fiecare colț de stradă, care mai de care atrăgătoare, totuși, astăzi ar fi mai bine săți impui o anumită limită.

GEMENI. Te-ai plictisit de prea multe călătorii, ți-ar plăcea să stai și tu o zi acasă, dar nu ai nicio șansă. Deplasările sunt la ordinea zilei, deci nu-ți face program de stat pe loc, însă drumul pe care îl faci astăzi va aduce ceva mai special pentru tine.

RAC. E vremea deciziilor cu impact financiar, dar nu trebuie să te grăbești să dai banii chiar pe prima idee ce-ți trece prin cap. Analizează rentabilitatea afacerii pe care vrei să o demarezi și oportunitatea unei cheltuieli, ca să nu regreți mai târziu.

LEU. Nu ești mulțumit de ritmul în care evoluează activitatea la care îți aduci contribuția de ceva vreme. Durează prea mult, rezultatele încă nu se văd, dar nu e cazul să intri în panică, nu ești legat de termene limită, deci nu trebuia să te grăbești.

FECIOARĂ. O perioadă ai fost răsfățat de ajutorul familiei, de sprijin în viața ta, iar astăzi ești pus în situația de a decide tu singur, ce trebuie să faci. La început te sperie puțin ideea că rezultatul va depinde de tine, dar te vei descurca foarte bine. 

BALANȚĂ. Sufletul tău e cam încărcat, dar acestea sunt lucruri pe care le ții doar pentru tine. Poate este o iubire secretă, sau o aventură extraconjugală, despre care ai vrea să vorbești cu cineva, dar consideri mai sănătos să nu-i povestești nimănui.

SCORPION. Uneori e nevoie și de un pic de răgaz în iubire, când lași relația să se mai așeze de la sine. Dacă ai vrea să consolidezi și mai mult legătura dintre voi, cu cât mai tare vrei să te grăbești, cu atât devine mai mare riscul de a distruge totul.

SĂGETĂTOR. Ai fi vrut să finalizezi un proiect cu mult înainte de termen, dar se pare că nu va merge. Te incadrezi în timp, faci totul cum trebuie, vei preda munca mai repede decât ar trebui, dar nu îți va rămâne atăta timp liber cât ți-ai planificat.

CAPRICORN. Viața de cuplu e armonioasă și promițătoare, pentru că partenerul își ia angajamente care te încarcă cu bucurie. Pentru perioada imediat următoare se prevestește ceva, ce va transforma traiul în doi într-un adevărat motiv de fericire.

VĂRSĂTOR. Ești bine văzut la locul tău de muncă, simți o adevărată o relansare în carieră, pentru că te remarci prin idei interesante, soluții geniale și prin hărnicie. Șefii vor fi mulțumiți de tine, dar și tu însuți vei fi încântat de rezultatele obținute.

PEȘTI. A avut loc, în trecut, un eveniment care te-a făcut fericit iar astăzi ai putea retrăi emoțiile de atunci, vei resimți din nou bucuria acelui moment. Treci printr-un loc de care te leagă amintiri frumoase sau revezi pe cineva de cine-țiera tare dor.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.