20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Călătoriile pe care le faci necesită unele resurse suplimentare din partea ta. Poate fi vorba de cheltuieli mai mari, de mai mult timp, sau mai multă energie investită, oricum, nu vei spune nu, deoarece, ceea ce te aşteaptă, merită sacrificiul.

TAUR. Pregăteşti cu lux de amănunte o călătorie, undeva, la distanţă care va avea loc în perioada următoare. Nu vrei să laşi nimic la voia întămplării, verifici totul în detaliu, fiind foarte preocupat ca totul să meargă ca la carte atunci cănd vei pleca.

GEMENI. Ajungi astăzi înt-un loc unde nu ai mai fost demult şi de care ţi-a fost dor deja. Întălneşti oameni care te înconjoară cu multă dragoste şi se bucură tare de prezenţa ta, încăt, când va veni momentul să pleci îţi va fi greu să te desparţi de ei.

RAC. Pentru că ai scăpat de o piatră de pe inimă, ai curajul să te bucuri de tot ce ţi se oferă. Dacă aşteptai cu nerăbdare un răspuns sau o veste, sosirea acestuia are un efect fantastic asupra ta, pentru că te motivează şi îţi oferă un nou chef de viaţă.

LEU. Eşti cam sensibil şi pui prea uşor la suflet orice afront care se iscă în anturaj. E vorba de o discuţie absolut minoră, care nu are nicio legătură cu persoana ta, sau chiar dacă te priveşte într-un fel sau altul, rezultatul dezbaterii va fi în favoarea ta.

FECIOARĂ. O rudenie mai în vărstă trece prin momente dificile şi ai vrea să-i fii alături. Dacă s-ar putea să iei pe umerii tăi greutăţile sale, ai face-o fără să stai pe gănduri, dar nu poţi face altceva decăt să o susţii şi să-i dovedeşti căţi pasă de ea. 

BALANŢĂ. Banii ce i-ai adunat de o vreme sunt pe cale să ia o direcţie importantă. Te-ai tot gândit şi ai analizat mult timp înainte şi ai ajuns la concluzia că ar fi bine să-i investeşti acum, fiind un proiect deosebit pe care-l pregăteşti cu seriozitate.

SCORPION. Tocmai banalul şi obişnuitul acestei zile este ceea ce aveai tu nevoie pentru a te simţi bine. Laşi deoparte problemele majore şi toate grijile cotidiene şi-ţi propui să te bucuri din plin de lucrurile mărunte, dar frumoase din week-end.

SĂGETĂTOR. Nicăieri nu e mai bine decât acasă. Te relaxezi, uiţi de probleme şi îţi permiţi câteva ore de odihnă în plus. Stai mai mult de vorbă cu cei dragi şi având mai mult timp să te gândeşti, îţi dai seama că vrei să aduci unele noutăţi în casă.

CAPRICORN. Nu poţi participa trup şi suflet la bucuria altora, cu toate că ai şi tu un rol în succesul care se celebrează. Ceilalţi încearcă să te atragă în sărbătoarea lor, dar tu eşti cu găndul la ceva cu mult-mult mai important pentru sufletul tău.

VĂRSĂTOR. Dacă un prieten îţi atrage atenţia săţi mai domoleşti energia, nu te supăra, deoarece, se pare că el vede mai bine măsura lucrurilor. Deşi eşti genul de om echilibrat, însă, de data aceasta ritmul pe care îl dictezi e mult prea accelerat.

PEŞTI. Dai dovadă de multă răbdare când este vorba de propriile tale planuri. Eşti conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte, deci tu eşti capabil să aştepţi oricât dacă nu există nicio îndoială că vei puea atinge sigur scopul pe care ţi l-ai propus.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.