Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 02.33 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Iepurii mai profitabili decât vacile? 03.35 Street music festival 04.25 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 04.56 Performanţe fără recompense 05.25 Fior di Szatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.43 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 10.26 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Cum învingem deznădejdea? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 14.09 Teleshopping 14.25 Sport, meci de fotbal FC Olimpia- ASU Poli Timişoara 16.05 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Promovarea transporturilor alternative nepoluante 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinello Norbeto 17.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 18.40 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Călătoriile pe care le faci necesită unele resurse suplimentare din partea ta. Poate fi vorba de cheltuieli mai mari, de mai mult timp, sau mai multă energie investită, oricum, nu vei spune nu, deoarece, ceea ce te aşteaptă, merită sacrificiul.

TAUR. Pregăteşti cu lux de amănunte o călătorie, undeva, la distanţă care va avea loc în perioada următoare. Nu vrei să laşi nimic la voia întămplării, verifici totul în detaliu, fiind foarte preocupat ca totul să meargă ca la carte atunci cănd vei pleca.

GEMENI. Ajungi astăzi înt-un loc unde nu ai mai fost demult şi de care ţi-a fost dor deja. Întălneşti oameni care te înconjoară cu multă dragoste şi se bucură tare de prezenţa ta, încăt, când va veni momentul să pleci îţi va fi greu să te desparţi de ei.

RAC. Pentru că ai scăpat de o piatră de pe inimă, ai curajul să te bucuri de tot ce ţi se oferă. Dacă aşteptai cu nerăbdare un răspuns sau o veste, sosirea acestuia are un efect fantastic asupra ta, pentru că te motivează şi îţi oferă un nou chef de viaţă.

LEU. Eşti cam sensibil şi pui prea uşor la suflet orice afront care se iscă în anturaj. E vorba de o discuţie absolut minoră, care nu are nicio legătură cu persoana ta, sau chiar dacă te priveşte într-un fel sau altul, rezultatul dezbaterii va fi în favoarea ta.

FECIOARĂ. O rudenie mai în vărstă trece prin momente dificile şi ai vrea să-i fii alături. Dacă s-ar putea să iei pe umerii tăi greutăţile sale, ai face-o fără să stai pe gănduri, dar nu poţi face altceva decăt să o susţii şi să-i dovedeşti căţi pasă de ea. 

BALANŢĂ. Banii ce i-ai adunat de o vreme sunt pe cale să ia o direcţie importantă. Te-ai tot gândit şi ai analizat mult timp înainte şi ai ajuns la concluzia că ar fi bine să-i investeşti acum, fiind un proiect deosebit pe care-l pregăteşti cu seriozitate.

SCORPION. Tocmai banalul şi obişnuitul acestei zile este ceea ce aveai tu nevoie pentru a te simţi bine. Laşi deoparte problemele majore şi toate grijile cotidiene şi-ţi propui să te bucuri din plin de lucrurile mărunte, dar frumoase din week-end.

SĂGETĂTOR. Nicăieri nu e mai bine decât acasă. Te relaxezi, uiţi de probleme şi îţi permiţi câteva ore de odihnă în plus. Stai mai mult de vorbă cu cei dragi şi având mai mult timp să te gândeşti, îţi dai seama că vrei să aduci unele noutăţi în casă.

CAPRICORN. Nu poţi participa trup şi suflet la bucuria altora, cu toate că ai şi tu un rol în succesul care se celebrează. Ceilalţi încearcă să te atragă în sărbătoarea lor, dar tu eşti cu găndul la ceva cu mult-mult mai important pentru sufletul tău.

VĂRSĂTOR. Dacă un prieten îţi atrage atenţia săţi mai domoleşti energia, nu te supăra, deoarece, se pare că el vede mai bine măsura lucrurilor. Deşi eşti genul de om echilibrat, însă, de data aceasta ritmul pe care îl dictezi e mult prea accelerat.

PEŞTI. Dai dovadă de multă răbdare când este vorba de propriile tale planuri. Eşti conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte, deci tu eşti capabil să aştepţi oricât dacă nu există nicio îndoială că vei puea atinge sigur scopul pe care ţi l-ai propus.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.