Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Îţi vine destul de greu să spui ceea ce simţi, parcă nu ţi-ai găsi cuvintele sau poate nici nu e prea multă ordine în inima ta. Eşti schimbător, îţi place ba una, ba alta, şi dacă nu aşezi lucrurile la locul lor, emoţiile tale îţi vor provoca un haos.

TAUR. Exact când trebuie să rezolvi o problemă, se iveşte un detaliu din trecut. Ai acumulat nişte experienţe pe care nu le-ai folosit până acum, sau ai cumpărat un obiect care mult timp ţi se părea inutil, iar acum a venit vremea să le foloseşti.

GEMENI. Oricât te-ai strădui să faci pe plac tuturor, nu vei reuşi. Deşi faci tot ce poţi să fie bine pentru toată lumea, tot vei auzi comentarii, căci unii nu fac altceva decât să critice, dar nu le acorda atenţie, căci importanţi sunt cei care te apreciază.

RAC. Deciziile pe care le iau astăzi cei care deţin puterea îţi ridică mari semne de întrebare. Dau dispoziţii peste dispoziţii şi nu îşi dau seama că nu fac bine ceea ce fac. Tu nu te opui acum, laşi după ei, ştiind că vor observa şi ei odată că au greşit.

LEU. Îţi vine o idee care ar trebui să o pui cât mai repede în practică. Ai curajulul să încerci ceva nou, ceva ce nu ai mai făcut înainte, chiar dacă nu prea eşti adeptul soluţiilor originale, dar când vezi ce efecte bune are, e şi normal să faci cu plăcere.

FECIOARĂ. Nu ştii cum să reacţionezi în situaţia în care te afli, deoarece există două laturi complet diferite ale aceleiaşi probleme. Ai putea avea ceva de câştigat din această afacere, fapt care te încântă, dar şi un preţ de plătit, care e cam piperat. 

BALANŢĂ. Gândul tău zboară spre un loc drag, faţă de care ai o atracţie aparte şi simţi că acolo îţi găseşti liniştea. Dacă pleci la drum, la destinaţie te aşteaptă exact ce ce-ţi doreşti cel mai mult< locul potrivit pentru a scăpa puţin de stresul cotidian.

SCORPION. Eşti blocat într-un punct mort, în care parcă nimic nu se mai mişcă, dar dacă nu găseşti singur soluţia, apelează la prieteni. Cei imparţiali ţi-ar putea fi de mare folos, deci discută şi cu alţii, pentru că din dialog se pot naşte idei bune.

SĂGETĂTOR. Eşti nervos şi ridici tonul la orice fleac şi rişti astfel să declanşezi o ceartă de proporţii între colegi. Norocul e că în grupul vostru mai sunt şi care au simţul umorului şi fac haz din ieşirile tale, readucându-ţi şi ţie zâmbetul pe buze.

CAPRICORN. Şefii te-au împovărat cu o grămadă de sarcini şi responsabilităţi, iar colegii te critică că te-ai însrăinat de ei. E adevărat că nu mai eşti acel coleg de gaşcă care ai fost, dar nu lăsa ca ispita poziţiei săţi strice relaţiile cu prietenii tăi.

VĂRSĂTOR. Noutăţile ce le povesteşti celor din jur au un efect pozitiv asupra tuturor, iar ceilalţi te vor privi ca pe un mesager divin. Îţi place această postură, să aduci tu vestea bună şi să vezi un zâmbet pe chipul cuiva atunci când i-o transmiţi.

PEŞTI. Deşi primeşti o veste destul de neplăcută, totuşi, nu eşti deloc copleşit de cele întâmplate. Este ceva la ce te-ai aşteptat şi eşti pregătit să-i faci faţă, fără să te demoralizeze, ba chiar, în cele din urmă vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.