Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 06.10

Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Îți vine destul de greu să spui ceea ce simți, parcă nu ți-ai găsi cuvintele sau poate nici nu e prea multă ordine în inima ta. Ești schimbător, îți place ba una, ba alta, și dacă nu așezi lucrurile la locul lor, emoțiile tale îți vor provoca un haos.

TAUR. Exact când trebuie să rezolvi o problemă, se ivește un detaliu din trecut. Ai acumulat niște experiențe pe care nu le-ai folosit până acum, sau ai cumpărat un obiect care mult timp ți se părea inutil, iar acum a venit vremea să le folosești.

GEMENI. Oricât te-ai strădui să faci pe plac tuturor, nu vei reuși. Deși faci tot ce poți să fie bine pentru toată lumea, tot vei auzi comentarii, căci unii nu fac altceva decât să critice, dar nu le acorda atenție, căci importanți sunt cei care te apreciază.

RAC. Deciziile pe care le iau astăzi cei care dețin puterea îți ridică mari semne de întrebare. Dau dispoziții peste dispoziții și nu își dau seama că nu fac bine ceea ce fac. Tu nu te opui acum, lași după ei, știind că vor observa și ei odată că au greșit.

LEU. Îți vine o idee care ar trebui să o pui cât mai repede în practică. Ai curajulul să încerci ceva nou, ceva ce nu ai mai făcut înainte, chiar dacă nu prea ești adeptul soluțiilor originale, dar când vezi ce efecte bune are, e și normal să faci cu plăcere.

FECIOARĂ. Nu știi cum să reacționezi în situația în care te afli, deoarece există două laturi complet diferite ale aceleiași probleme. Ai putea avea ceva de câștigat din această afacere, fapt care te încântă, dar și un preț de plătit, care e cam piperat. 

BALANȚĂ. Gândul tău zboară spre un loc drag, față de care ai o atracție aparte și simți că acolo îți găsești liniștea. Dacă pleci la drum, la destinație te așteaptă exact ce ce-ți dorești cel mai mult< locul potrivit pentru a scăpa puțin de stresul cotidian.

SCORPION. Ești blocat într-un punct mort, în care parcă nimic nu se mai mișcă, dar dacă nu găsești singur soluția, apelează la prieteni. Cei imparțiali ți-ar putea fi de mare folos, deci discută și cu alții, pentru că din dialog se pot naște idei bune.

SĂGETĂTOR. Ești nervos și ridici tonul la orice fleac și riști astfel să declanșezi o ceartă de proporții între colegi. Norocul e că în grupul vostru mai sunt și care au simțul umorului și fac haz din ieșirile tale, readucându-ți și ție zâmbetul pe buze.

CAPRICORN. Șefii te-au împovărat cu o grămadă de sarcini și responsabilități, iar colegii te critică că te-ai însrăinat de ei. E adevărat că nu mai ești acel coleg de gașcă care ai fost, dar nu lăsa ca ispita poziției săți strice relațiile cu prietenii tăi.

VĂRSĂTOR. Noutățile ce le povestești celor din jur au un efect pozitiv asupra tuturor, iar ceilalți te vor privi ca pe un mesager divin. Îți place această postură, să aduci tu vestea bună și să vezi un zâmbet pe chipul cuiva atunci când i-o transmiți.

PEȘTI. Deși primești o veste destul de neplăcută, totuși, nu ești deloc copleșit de cele întâmplate. Este ceva la ce te-ai așteptat și ești pregătit să-i faci față, fără să te demoralizeze, ba chiar, în cele din urmă vei reuși să întorci lucrurile în favoarea ta.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.