Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 04 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 04.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Ca să te poţi alătura unui colectiv pentru a participa la realizarea unui plan comun, trebuie să te rupi de ceea ce ai făcut până acum. Nu poţi lucra destul de eficient pe două fronturi simultan, deci finalizeazăţi mai întâi sarcinile anterioare.

TAUR. Ceva, ce trebuia să-ţi fie de ajutor, se dovedeşte a fi mai degrabă o povară pentru tine, pentru că cei care se oferă să rezolve problemele cu care te confrunţi, mai mult strică. Decât să ai astfel de colaboratori, mai bine descurcă-te singur.

GEMENI. Ai scăpat, nu demult de o povară, dar la un moment dat începe şi asta săţi lipsească. Dacă ai avut o muncă grea de efectuat, abia ai aşteptat să poţi lucra alt ceva, dar acum parcă a rămas un gol în urma sa, pe care nu ştii cu ce să-l umpli.

RAC. Tu de obicei ştii să îmbini utilul şi plăcutul, dar azi va trebui să faci alegeri pragmatice. Va veni şi ziua în care ceea ce-ţi dictează inima va fi mai important decât ceea ce îţi transmite creierul, dar de data aceasta este strict momentul logicii.

LEU. Ai început să adopţi o atitudine de lider faţă de colegii tăi, dar nu toţi vor să accepte acest comportament din partea ta. Ai înclinaţii în acest sens, nimic de zis, dar când nu ţii cu tot dinadinsul să conduci, eşti mult mai bine ascultat de ceilalţi.

FECIOARĂ. Pleci într-o călătorie, pentru că ai nevoie de o ieşire undeva, depate de toată lumea. Dacă se iveşte o ocazie de a te plimba, vei accepta imediat, pentru că îţi doreşti să te detaşezi puţin de tot şi cel mai potrivit ţi-ar fi undeva în natură

BALANŢĂ. Preiei iniţiativa într-un proiect care se cam tergiversează de prea mult timp. Nu se mai schimbă nimic de o bună vreme, dar vinovaţi sunt colaboratorii tăi  mult prea comozi, care nu se simt cointersaţi în munca pe care îl aveţi de făcut.

SCORPION. Contactul cu reprezentanţii unor instituţii devime cam neplăcut, şi te simţi de parcă ar căuta să te pună mereu la punct pentru ceva. Dar nu eşti tu firea care se lasă aşa uşor călcată în picioare, le răspunzi, una-două, cu aceeaşi monedă.

SĂGETĂTOR. Eşti părtaş la ascunderea unui adevăr, care, de fapt, nu afectează pe alt cineva decât pe tine şi pe partenerul tău. Nu este un lucru ce ar dezavantaja pe cineva dar nu vreţi să afle toată lumea de problemele cu care vă confruntaţi voi.

CAPRICORN. Modul în care îţi manevrezi banii astăzi, va avea efecte pe termen lung, de aceea trebuie să fii foarte atent la deciziile pe care le iei. Poate, va trebui să semnezi un contract care va afecta bugetul familiei, dar în timp, va fi de bun augur.

VĂRSĂTOR. Primeşti o veste aparent inofensivă, dar care ar putea avea un efect puternic asupra psihicului tău. Dai prea multă importanţă unei probleme pe care, în alte condiţii şi împrejurări ai fi tratat-o cu maximă superficialitate şi indiferenţă.

PEŞTI. Familia e locul celor mai sensibile evenimente, dar ceea ce afli astăzi ţine mai mult de trecut. Ori retrăieşti un moment de demult care te mai afectează şi acum, ori abia acum afli lucruri din trecutul familiei, dar care pentru tine sunt noutăţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.