Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 04 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 04.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Ca să te poţi alătura unui colectiv pentru a participa la realizarea unui plan comun, trebuie să te rupi de ceea ce ai făcut până acum. Nu poţi lucra destul de eficient pe două fronturi simultan, deci finalizeazăţi mai întâi sarcinile anterioare.

TAUR. Ceva, ce trebuia să-ţi fie de ajutor, se dovedeşte a fi mai degrabă o povară pentru tine, pentru că cei care se oferă să rezolve problemele cu care te confrunţi, mai mult strică. Decât să ai astfel de colaboratori, mai bine descurcă-te singur.

GEMENI. Ai scăpat, nu demult de o povară, dar la un moment dat începe şi asta săţi lipsească. Dacă ai avut o muncă grea de efectuat, abia ai aşteptat să poţi lucra alt ceva, dar acum parcă a rămas un gol în urma sa, pe care nu ştii cu ce să-l umpli.

RAC. Tu de obicei ştii să îmbini utilul şi plăcutul, dar azi va trebui să faci alegeri pragmatice. Va veni şi ziua în care ceea ce-ţi dictează inima va fi mai important decât ceea ce îţi transmite creierul, dar de data aceasta este strict momentul logicii.

LEU. Ai început să adopţi o atitudine de lider faţă de colegii tăi, dar nu toţi vor să accepte acest comportament din partea ta. Ai înclinaţii în acest sens, nimic de zis, dar când nu ţii cu tot dinadinsul să conduci, eşti mult mai bine ascultat de ceilalţi.

FECIOARĂ. Pleci într-o călătorie, pentru că ai nevoie de o ieşire undeva, depate de toată lumea. Dacă se iveşte o ocazie de a te plimba, vei accepta imediat, pentru că îţi doreşti să te detaşezi puţin de tot şi cel mai potrivit ţi-ar fi undeva în natură

BALANŢĂ. Preiei iniţiativa într-un proiect care se cam tergiversează de prea mult timp. Nu se mai schimbă nimic de o bună vreme, dar vinovaţi sunt colaboratorii tăi  mult prea comozi, care nu se simt cointersaţi în munca pe care îl aveţi de făcut.

SCORPION. Contactul cu reprezentanţii unor instituţii devime cam neplăcut, şi te simţi de parcă ar căuta să te pună mereu la punct pentru ceva. Dar nu eşti tu firea care se lasă aşa uşor călcată în picioare, le răspunzi, una-două, cu aceeaşi monedă.

SĂGETĂTOR. Eşti părtaş la ascunderea unui adevăr, care, de fapt, nu afectează pe alt cineva decât pe tine şi pe partenerul tău. Nu este un lucru ce ar dezavantaja pe cineva dar nu vreţi să afle toată lumea de problemele cu care vă confruntaţi voi.

CAPRICORN. Modul în care îţi manevrezi banii astăzi, va avea efecte pe termen lung, de aceea trebuie să fii foarte atent la deciziile pe care le iei. Poate, va trebui să semnezi un contract care va afecta bugetul familiei, dar în timp, va fi de bun augur.

VĂRSĂTOR. Primeşti o veste aparent inofensivă, dar care ar putea avea un efect puternic asupra psihicului tău. Dai prea multă importanţă unei probleme pe care, în alte condiţii şi împrejurări ai fi tratat-o cu maximă superficialitate şi indiferenţă.

PEŞTI. Familia e locul celor mai sensibile evenimente, dar ceea ce afli astăzi ţine mai mult de trecut. Ori retrăieşti un moment de demult care te mai afectează şi acum, ori abia acum afli lucruri din trecutul familiei, dar care pentru tine sunt noutăţi.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.