20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

HOROSCOP

Scris de I. Z., 23 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 23.09

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Contactul cu oamenii are un efect apăsător asupra psihicului tău azi, de parcă nu reuşeşti să te adaptezi acestui mediu. Poate sunt nişte străini cu care nu ai puncte comune de discuţie sau te intimidează, deşi acest lucru nu-ţi stă în caracter.

TAUR. Apar brusc în calea ta mai multe căi de rezolvare a aceleaşi probleme, de unde se vede că niciodată nu trebuie să te mulţumeşti prima variantă cu ceea ce ţi se oferă. Chiar dacă eşti împins de la spate de termene, încearcă să nu te grăbeşti.

GEMENI. Este o zi de relaxare pentru tine, în care poţi răsufla, în sfârşit, uşurat, căci ce a fost mai greu a trecut. Ai avut de înfruntat o serie de greutăţi, dar ai făcut faţă cu succes, ai luptat cu demnitate, iar acum efortul tău a adus roadele dorite.

RAC. Iubirea este cel mai frumos vis al acestei zile şi te dedici celui drag cu toată inima ta. Pui multă pasiune în gesturile tale de tandreţe şi, la farmecul personal pe care îl degaji, dacă nu ai încă un partener de suflet, sigur vei cuceri azi fără efort.

LEU. Aştepţi de undeva un sfat, o îndrumare sau să ţi se dea startul într-o direcţie nouă. Ori nu depinde doar de tine şi aştepţi o aprobare, ori poate nu ai curajul să porneşti la drum şi speri că discuţiile cu ceilalţi te vor motiva să faci primul pas.

FECIOARĂ. Iei o decizie cu impact major asupra unui eveniment, care va avea loc până la sfârşitul anului. Poate, ai de gând să deschizi unui cont de economii, ori vei face o alegere profesională care te va îndrepta spre o direcţie mult mai bună. 

BALANŢĂ. Ţi s-au cam înecat corăbiile şi nu te poţi ridica la lumină. Când te uiţi în jur, vezi numai doar necăjiţi şi simţi că nu ai cu cine te consola. În loc săţi cauţi tu alinare la ei, încearcă să îi ajuţi şi ai să vezi că problema ta e minoră faţă de a lor.

SCORPION. Nu vrei să te conformezi cu regulile impuse de alţii, chiar dacă ştii bine, că în unde lucrezi şi trăieşti în acest moment, totul se petrece conform unor legi bine stabilite. Tu, decât să te supui, mai bine preferi să ieşi din acest anturaj.

SĂGETĂTOR. Ai aşteptat cu nerăbdare weekend-ul, căci aduce veselie, distracţie, o atmosferă relaxantă într-o companie plăcută. Iar unde te afli tu, zâmbetul apare pe chipul oricui, pentru că ai un talent aparte de a anima atmosfera acolo unde te afli.

CAPRICORN. Nu îţi place mediul sumbru în care te afli, ostilitatea parcă pluteşte în aer şi pe cât posibil, încerci să stai în banca ta, să nu te observe nimeni. Asta nu-i anturajul tău obişnuit, iar tu nici nu vrei să te obişnuieşti cu o astfel de atmosferă.

VĂRSĂTOR. Pas cu pas, te apropii de normalizarea unei situaţii. Nu te aştepta, totuşi, ca lucrurile să se rezolve peste noapte, caută dovezi în favoarea ta, oricât de minore ar fi ele, pentru că toate puse la un loc vor forma soluţia finală a problemelor tale.

PEŞTI. Încerci să respecţi întocmai termenii impuşi, căci proiectul în derulare este foarte strict. Ori faci totul aşa cum ţi se spune, ori nu mai faci deloc. Nu ai voie să comentezi nimic, dar accepţi regulile, pentru că vrei să ajungi la rezultatul dorit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.