Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 22 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.09

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Concentrează-te mai bine asupra acţiunilor începute, mai ales dacă lucrezi cu cifre sau cu acte, pentru că cel mai mic fleac scăpat de sub control poate declanşa probleme. Chiar dacă e o gafă infantilă, repar-o, căci urmările pot fi grave.

TAUR. Iubirea nu constă doar din cuvinte frumoase, armonie şi tandreţe, uneori mai există şi momente dificile în dragoste. Se mai întâmplă să fii nevoit să renunţi la ceva pentru partenerul tău, iar azi, dacă va fi nevoie de aşa ceva, nu ezita să faci!

GEMENI. Deşi ţi-ai planificat pentru astăzi unele îmbunătăţiri de ambianţă, nu îţi ies aşa cum ai fi vrut tu. Rezultatele eforturilor tale sunt excelente, lumea admiră ceea ce ai realizat, dar nu a ieşit aşa cum ai fi vrut, deci pe tine nu te mulţumeşte.

RAC. Veştile care apar astăzi din toate părţile au un efect puternic asupra ta. Poţi afla o ştire deocamdată neconfirmată oficial, mai degrabă un zvon şi în loc să mai obţii detalii şi din alte surse, începi să te întristezi, dar noroc că ştirea se infirmă.

LEU. Dragostea are nevoie şi de înţelepciune, pentru că a te pierde în ea, nu este deloc de nasul tău. Chiar dacă sufletul e răscolit de o furtună de sentimente, emoţii  şi nelinişte, consideri că ar fi mai bine să nu arăţi nimănui cât eşti de îndrăgostit.

FECIOARĂ. Se anunţă sosirea unor oaspeţi pe care abia aştepţi să-i vezi, pentru că sunt persoane dragi pe care nu i-ai mai văzut demult. O reuniune familială, sau o nuntă a unei rude dragi se potrivesc perfect cu atmosfera destinsă a zilei de astăzi. 

BALANŢĂ. Te pregăteşti de un moment, care pentru alţii pare a fi ceva banal, dar pe tine te încarcă de emoţii pozitive. Poate fi o plimbare pe placul tău, o întâlnire romantică pe care abia o aştepţi, iar tu te gândeşti la ea de pe cum, cu nerăbdare.

SCORPION. Se iveşte o ocazie bună de a porni într-o direcţie nouă, ce va duce la rezultate excepţionale. E un start sub o stea norocoasă, dar, la originea acestui nou sens, se află un binefăcător, un părinte sau profesor, care îţi arată calea cea bună.

SĂGETĂTOR. Un timp ai avut alături de tine un grup de suport dar ca orice lucru bun şi acestea se termină. Se încheie un proiect, te muţi în alt oraş, începi o şcoală nouă, sau pleci de la casa părintească şi va trebui săţi rezolvi singur problemele.

CAPRICORN. Graba strică treaba, asta ştii şi tu, dar nu tu eşti cel care se avântă la primul impuls în direcţia ce ţi se deschide. Cineva te grăbeşte să faci paşi mari, dar poate fi atât de convingător, încât să nu-ţi poţi urma calea aşa cum ţi-ai stabilit.

VĂRSĂTOR. Comunici perfect cu o persoană care simte şi gândeşte la fel ca tine. Parcă aţi fi mereu pe aceeaşi lungime de undă şi, dacă nu vă leagă deja o prietenie, aceasta ar putea fi ziua în care se va naşte o relaţie de toată frumuseţea între voi.

PEŞTI. Nu te implica în situaţiile tensionate din jur, iar dacă tu ai generat cumva situaţia, retrage-te înainte ca lucrurile să devină apăsătoare. Chiar dacă ai răspuns dur unui coleg, încearcă cumva să redresezi situaţia şi să nu mai torni gaz pe foc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.