Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 22 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 22.09

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Concentrează-te mai bine asupra acţiunilor începute, mai ales dacă lucrezi cu cifre sau cu acte, pentru că cel mai mic fleac scăpat de sub control poate declanşa probleme. Chiar dacă e o gafă infantilă, repar-o, căci urmările pot fi grave.

TAUR. Iubirea nu constă doar din cuvinte frumoase, armonie şi tandreţe, uneori mai există şi momente dificile în dragoste. Se mai întâmplă să fii nevoit să renunţi la ceva pentru partenerul tău, iar azi, dacă va fi nevoie de aşa ceva, nu ezita să faci!

GEMENI. Deşi ţi-ai planificat pentru astăzi unele îmbunătăţiri de ambianţă, nu îţi ies aşa cum ai fi vrut tu. Rezultatele eforturilor tale sunt excelente, lumea admiră ceea ce ai realizat, dar nu a ieşit aşa cum ai fi vrut, deci pe tine nu te mulţumeşte.

RAC. Veştile care apar astăzi din toate părţile au un efect puternic asupra ta. Poţi afla o ştire deocamdată neconfirmată oficial, mai degrabă un zvon şi în loc să mai obţii detalii şi din alte surse, începi să te întristezi, dar noroc că ştirea se infirmă.

LEU. Dragostea are nevoie şi de înţelepciune, pentru că a te pierde în ea, nu este deloc de nasul tău. Chiar dacă sufletul e răscolit de o furtună de sentimente, emoţii  şi nelinişte, consideri că ar fi mai bine să nu arăţi nimănui cât eşti de îndrăgostit.

FECIOARĂ. Se anunţă sosirea unor oaspeţi pe care abia aştepţi să-i vezi, pentru că sunt persoane dragi pe care nu i-ai mai văzut demult. O reuniune familială, sau o nuntă a unei rude dragi se potrivesc perfect cu atmosfera destinsă a zilei de astăzi. 

BALANŢĂ. Te pregăteşti de un moment, care pentru alţii pare a fi ceva banal, dar pe tine te încarcă de emoţii pozitive. Poate fi o plimbare pe placul tău, o întâlnire romantică pe care abia o aştepţi, iar tu te gândeşti la ea de pe cum, cu nerăbdare.

SCORPION. Se iveşte o ocazie bună de a porni într-o direcţie nouă, ce va duce la rezultate excepţionale. E un start sub o stea norocoasă, dar, la originea acestui nou sens, se află un binefăcător, un părinte sau profesor, care îţi arată calea cea bună.

SĂGETĂTOR. Un timp ai avut alături de tine un grup de suport dar ca orice lucru bun şi acestea se termină. Se încheie un proiect, te muţi în alt oraş, începi o şcoală nouă, sau pleci de la casa părintească şi va trebui săţi rezolvi singur problemele.

CAPRICORN. Graba strică treaba, asta ştii şi tu, dar nu tu eşti cel care se avântă la primul impuls în direcţia ce ţi se deschide. Cineva te grăbeşte să faci paşi mari, dar poate fi atât de convingător, încât să nu-ţi poţi urma calea aşa cum ţi-ai stabilit.

VĂRSĂTOR. Comunici perfect cu o persoană care simte şi gândeşte la fel ca tine. Parcă aţi fi mereu pe aceeaşi lungime de undă şi, dacă nu vă leagă deja o prietenie, aceasta ar putea fi ziua în care se va naşte o relaţie de toată frumuseţea între voi.

PEŞTI. Nu te implica în situaţiile tensionate din jur, iar dacă tu ai generat cumva situaţia, retrage-te înainte ca lucrurile să devină apăsătoare. Chiar dacă ai răspuns dur unui coleg, încearcă cumva să redresezi situaţia şi să nu mai torni gaz pe foc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.