Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Mirel Dan, Titlul emisiunii: Taxa de mediu poate fi recuperată (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 02.30 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 03.32 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 05.08 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Szekely Tibor. Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Mituri despre vaccinare 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: De ce suntem pe ultimul loc din Europa la reciclare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Tallian Katalin, Ioan Man. Titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru mediu şi sănătate 10.22 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Pop. Titlul emisiunii: Tăieri de corecţie şi fructificare în livezi 11.17 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Marian Vanca, Remus Pirici, Ionuţ Tripon. Titlul emisiunii: De ce şi-ar alege un tânăr profesia de informatician 14.23 Teleshopping 14.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.52 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău. Titlul emisiunii: Experienţe, meditaţii, rugăciuni ascultate 16.28 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.34 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Teodora Pope. Titlul emisiunii: Salina de suprafaţă, la fel de eficientă ca una de adâncime (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Veres Robert. Titlul emisiunii: Cum e să fii diferit? 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan. Titlul emisiunii: Sfaturi la început de an 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 21 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 21.09

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Astrele îţi prevestesc o zi plină de realizări, în care şefii îţi vor aprecia munca şi chiar îţi propun să lucrezi la un nou proiect. Perspectivele sunt frumoase, însă banii nu se dau pe gratis, deci trebuie să fii pregătiti pentru eforturi serioase.

TAUR. Ai avea de rezolvat o serie întreagă de proiecte la locul de muncă, însă nu te poţi concentra eficient. Problemele familiale din ultima vreme te-au cam afectat destul de puternic, dar toate au trecut cu bine, deci trebuie să depăşeşti momentul.

GEMENI. Te pregăteşti de o călătorie sau de o ieşire în week end şi nu-ţi prea mai stă mintea la sarcinile de serviciu. Le faci şi pe acestea, pentru că nu este cine să le facă în locul tău, dar simţi că nu ai niciun spor, cu toate că abia aştepţi să le termini.

RAC. Eşti o fire foarte încrezătoare în forţele proprii şi nu te laşi copleşit de griji atunci când se iveşte ceva greu de soluţionat. În viziunea ta orice problemă apare, are o rezolvare, iar cu o astfel de atitutdine optimistă, sigur reuşeşti să o şi găseşti.

LEU. Familia îţi cere multe sacrificii astăzi, deoarece, problemele care se iversc doar tu le ştii rezolva. Eşti solicitat şi la locul de muncă, ca atare nu e uşor să faci faţă peste tot aşa cum ai vrea, dar dacă îţi laşi suficient timp de odihnă, vei reuşi.

FECIOARĂ. E o zi ideală pentru a începe o activitate nouă, mai interesantă, care îţi va aduce multă satisfacţie. Te-ai cam plictisit de neajunsurile întâmpinate la în fiecare zi şi ai acum decis, la momentul cel mai potrivit să porneşti pe o cale nouă. 

BALANŢĂ. Se prevesteşte o zi execentă la locul tău de muncă. Colegii, sau poate chiar şefii îţi vor pregăti o surpriză plăcută. În curând ai putea fi avansat în funcţie, însă vei mai avea nevoie de ceva pregătire, pe care va trebui să o obţii pe parcurs.

SCORPION. Nu ar fi indicat săţi faci prieteni în această perioadă, deoarece eşti cam suspicios. Ai făcut ceva, pentru care tu te-ai fi supărat pe ceilalţi şi chiar dacă cei din jurul tău nu i-au acordat prea multă atenţie, tu simţi greutatea faptelor tale.

SĂGETĂTOR. Îţi faci planuri în viaţa privată, însă până când nu-ţi faci o carieră nici realizările personale nu au cum să se materializeze. După absolvirea studiilor, respectiv după ce îţi găseşti un loc de muncă stabil, restul va veni parcă de la sine.

CAPRICORN. Prima parte a zilei e destul de monotonă, însă spre seară, cineva te va invita undeva în oraş şi îţi va face o propunere. Indiferent că este de domeniul sentimental sau de afeceri, oricum, va fi ceva de bun augur şi va aduce satisfacţii.

VĂRSĂTOR. Începi ziua cu bine, dar spre seară o rudă vine în vizită şi nu-ţi face prea multă plăcere. Te anunţă de un eveniment în famili la care vei fi invitat şi tu, dar nu simţi nicio tragere de inimă, iar acum cauţi o scuză pentru a scăpa cumva.

PEŞTI. Eşti urmărit tot timpul, pe şest, de un coleg de muncă sau de şcoală. Poate, are gânduri ascunse faţă de tine şi nu vrea să ţi le spună. Ar fi bine să afli cine este persoana în cauză şi dacă crezi că e cazul, să stai de vorbă cu ea, să vezi ce vrea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.