Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 21 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 21.09

Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

BERBEC. Astrele îți prevestesc o zi plină de realizări, în care șefii îți vor aprecia munca și chiar îți propun să lucrezi la un nou proiect. Perspectivele sunt frumoase, însă banii nu se dau pe gratis, deci trebuie să fii pregătiti pentru eforturi serioase.

TAUR. Ai avea de rezolvat o serie întreagă de proiecte la locul de muncă, însă nu te poți concentra eficient. Problemele familiale din ultima vreme te-au cam afectat destul de puternic, dar toate au trecut cu bine, deci trebuie să depășești momentul.

GEMENI. Te pregătești de o călătorie sau de o ieșire în week end și nu-ți prea mai stă mintea la sarcinile de serviciu. Le faci și pe acestea, pentru că nu este cine să le facă în locul tău, dar simți că nu ai niciun spor, cu toate că abia aștepți să le termini.

RAC. Ești o fire foarte încrezătoare în forțele proprii și nu te lași copleșit de griji atunci când se ivește ceva greu de soluționat. În viziunea ta orice problemă apare, are o rezolvare, iar cu o astfel de atitutdine optimistă, sigur reușești să o și găsești.

LEU. Familia îți cere multe sacrificii astăzi, deoarece, problemele care se iversc doar tu le știi rezolva. Ești solicitat și la locul de muncă, ca atare nu e ușor să faci față peste tot așa cum ai vrea, dar dacă îți lași suficient timp de odihnă, vei reuși.

FECIOARĂ. E o zi ideală pentru a începe o activitate nouă, mai interesantă, care îți va aduce multă satisfacție. Te-ai cam plictisit de neajunsurile întâmpinate la în fiecare zi și ai acum decis, la momentul cel mai potrivit să pornești pe o cale nouă. 

BALANȚĂ. Se prevestește o zi execentă la locul tău de muncă. Colegii, sau poate chiar șefii îți vor pregăti o surpriză plăcută. În curând ai putea fi avansat în funcție, însă vei mai avea nevoie de ceva pregătire, pe care va trebui să o obții pe parcurs.

SCORPION. Nu ar fi indicat săți faci prieteni în această perioadă, deoarece ești cam suspicios. Ai făcut ceva, pentru care tu te-ai fi supărat pe ceilalți și chiar dacă cei din jurul tău nu i-au acordat prea multă atenție, tu simți greutatea faptelor tale.

SĂGETĂTOR. Îți faci planuri în viața privată, însă până când nu-ți faci o carieră nici realizările personale nu au cum să se materializeze. După absolvirea studiilor, respectiv după ce îți găsești un loc de muncă stabil, restul va veni parcă de la sine.

CAPRICORN. Prima parte a zilei e destul de monotonă, însă spre seară, cineva te va invita undeva în oraș și îți va face o propunere. Indiferent că este de domeniul sentimental sau de afeceri, oricum, va fi ceva de bun augur și va aduce satisfacții.

VĂRSĂTOR. Începi ziua cu bine, dar spre seară o rudă vine în vizită și nu-ți face prea multă plăcere. Te anunță de un eveniment în famili la care vei fi invitat și tu, dar nu simți nicio tragere de inimă, iar acum cauți o scuză pentru a scăpa cumva.

PEȘTI. Ești urmărit tot timpul, pe șest, de un coleg de muncă sau de școală. Poate, are gânduri ascunse față de tine și nu vrea să ți le spună. Ar fi bine să afli cine este persoana în cauză și dacă crezi că e cazul, să stai de vorbă cu ea, să vezi ce vrea.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.