Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Nimereşti într-un anturaj în care toată lumea te îndrăgeşte, iar cine îţi transmite ţie un sentiment pozitiv, acelaşi lucru va resimţi şi el din partea ta. Acest schimb de energii pozitive va avea rezultate foarte plăcute în toate planurile vieţii.

TAUR. Pe marginea unor idei contradictorii se pot naşte dispute aprinse, dar tu nu ai vrea ca ele să degenereze în conflicte. Aduci argumente raţionale, dar ai colegi mai tineri care au impresia că ei le ştiu pe toate nu vor să accepte părerea nimănui.

GEMENI. Visai la o locuinţă sau la o maşină nouă, iar acum este momentul săţi pui visul în realitate. Banii disponibili sunt la limită, abia ajung pentru o astfel de investiţie, deci e bine să fi foarte chibzuit atunci când alegi ce vrei săţi cumperi.

RAC. Ceea ce ai de făcut astăzi nu este chiar atât de simplu pe cât părea la prima vedere, dar dacă abordezi o atitudine pozitivă, ea te va ajuta să treci peste orice cu zâmbetul pe buze. Eşti o fire optimistă, iar asta te face să rezolvi totul cu succes.

LEU. Devii astăzi un fel de profesor pentru nişte persoane care doresc săşi facă o carieră în domeniul în care îţi desfăşori şi tu activitatea. Dispui de un bagaj mare de cunoştinţe şi nu te temi că cei pe care îi inveţi tine ţi-ar putea crea concurenţă.

FECIOARĂ. Nu încerca cu tot dinadinsul să dovedeşti că tu eşti cel mai bun într-un domeniu, căci încă nu deţii cunoştinţele necesare. Eşti destul de ager la minte şi înveţi repede, deci lasă-i pe ceilalţi să arate ce ştiu ei, iar tu fură-le cunoştinţele. 

BALANŢĂ. Ai putea pleca la drum pentru a rezolva câteva sarcini pe care numai tu le poţi duce la îndeplinire. Tu eşti persoana cea mai potrivită pentru a le rezolva pe toate acestea, dar reuşita se află la distanţă, deci nu se poate soluţiona de acasă.

SCORPION. Simţi că ai motiv de a sărbători, pentru că ţi se face dreptate într-o situaţie în care te-ai simţit defavorizat. Era şansa ta cea mare, dar cineva vroia să se bage pe fir, însă, tu ştiai bine ce ai de făcut, deci nimeni şi nimic nu te putea opri.

SĂGETĂTOR. Nu te poate opri nimeni din elan azi, pentru că reuşeşti săţi aduni forţele şi, practic, ignori eventualele piedici. Le iei în glumă, ca şi cum ar fi nişte treburi minore şi atitudinea aceasta destul de superficială se pare că este eficientă.

CAPRICORN. Începi o acţiune nouă şi te cuprinde un entuziasm periculos, căci tu de obicei nu te avânţi atât de mult când este vorba de ceva nou. De obicei eşti mai rezervat şi stai să vezi încotro bate vântul, deci ai grijă să nu faci ceva necumpătat. 

VĂRSĂTOR. Armele tale secrete sunt diplomaţia şi cumpătarea, şi doar tu eşti în măsură să opreşti o furtună de proporţii care se conturează undeva în anturajul tău. Toată lumea va fi recunoscătoare, căci dacă nu ai interveni, urmările ar fii grave.

PEŞTI. Vrei să termini cât mai repede proiectul aflat pe rol, pentru că în mintea ta deja s-a născut o altă idee, de care vrei să te apuci chiar începând de azi. Noul tău proiect îţi va oferi multe satisfacţii, deci nu e de mirare că te grăbeşti atăt de tare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.