Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 19.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Nimerești într-un anturaj în care toată lumea te îndrăgește, iar cine îți transmite ție un sentiment pozitiv, același lucru va resimți și el din partea ta. Acest schimb de energii pozitive va avea rezultate foarte plăcute în toate planurile vieții.

TAUR. Pe marginea unor idei contradictorii se pot naște dispute aprinse, dar tu nu ai vrea ca ele să degenereze în conflicte. Aduci argumente raționale, dar ai colegi mai tineri care au impresia că ei le știu pe toate nu vor să accepte părerea nimănui.

GEMENI. Visai la o locuință sau la o mașină nouă, iar acum este momentul săți pui visul în realitate. Banii disponibili sunt la limită, abia ajung pentru o astfel de investiție, deci e bine să fi foarte chibzuit atunci când alegi ce vrei săți cumperi.

RAC. Ceea ce ai de făcut astăzi nu este chiar atât de simplu pe cât părea la prima vedere, dar dacă abordezi o atitudine pozitivă, ea te va ajuta să treci peste orice cu zâmbetul pe buze. Ești o fire optimistă, iar asta te face să rezolvi totul cu succes.

LEU. Devii astăzi un fel de profesor pentru niște persoane care doresc săși facă o carieră în domeniul în care îți desfășori și tu activitatea. Dispui de un bagaj mare de cunoștințe și nu te temi că cei pe care îi inveți tine ți-ar putea crea concurență.

FECIOARĂ. Nu încerca cu tot dinadinsul să dovedești că tu ești cel mai bun într-un domeniu, căci încă nu deții cunoștințele necesare. Ești destul de ager la minte și înveți repede, deci lasă-i pe ceilalți să arate ce știu ei, iar tu fură-le cunoștințele. 

BALANȚĂ. Ai putea pleca la drum pentru a rezolva câteva sarcini pe care numai tu le poți duce la îndeplinire. Tu ești persoana cea mai potrivită pentru a le rezolva pe toate acestea, dar reușita se află la distanță, deci nu se poate soluționa de acasă.

SCORPION. Simți că ai motiv de a sărbători, pentru că ți se face dreptate într-o situație în care te-ai simțit defavorizat. Era șansa ta cea mare, dar cineva vroia să se bage pe fir, însă, tu știai bine ce ai de făcut, deci nimeni și nimic nu te putea opri.

SĂGETĂTOR. Nu te poate opri nimeni din elan azi, pentru că reușești săți aduni forțele și, practic, ignori eventualele piedici. Le iei în glumă, ca și cum ar fi niște treburi minore și atitudinea aceasta destul de superficială se pare că este eficientă.

CAPRICORN. Începi o acțiune nouă și te cuprinde un entuziasm periculos, căci tu de obicei nu te avânți atât de mult când este vorba de ceva nou. De obicei ești mai rezervat și stai să vezi încotro bate vântul, deci ai grijă să nu faci ceva necumpătat. 

VĂRSĂTOR. Armele tale secrete sunt diplomația și cumpătarea, și doar tu ești în măsură să oprești o furtună de proporții care se conturează undeva în anturajul tău. Toată lumea va fi recunoscătoare, căci dacă nu ai interveni, urmările ar fii grave.

PEȘTI. Vrei să termini cât mai repede proiectul aflat pe rol, pentru că în mintea ta deja s-a născut o altă idee, de care vrei să te apuci chiar începând de azi. Noul tău proiect îți va oferi multe satisfacții, deci nu e de mirare că te grăbești atăt de tare.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.