Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educaţie ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiţia cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Petre Doroş. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativităţii în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Ştiri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 16 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Te gândeşti de pe acum la un eveniment important, care e planificat pe cândva, mai tărziu şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Începi să pregăteşti tot ce trebuie, cu lux de amănunte şi eşti mulţumit de felul cum se clădesc toate.

TAUR. Deşi tu eşti într-o pasă bună şi ai avea chef de distracţie, nu ai o companie corespunzătoare. Ai în jurul tău doar oameni tăcuţi, dornici de linişte, iar atracţia ta spre divertisment şi lucruri mai vesele nu face parte din preocupările lor de azi.

GEMENI. Toate merg bine, iar asta e un stimulent pentru a-ţi vedea scopul atins fără să ţii cont de piedici ce pot apare pe parcurs. Succesul te face să ţinteşti şi mai sus şi toate reuşitele din ultimul timp sunt ca o trambulină spre ţeluri şi mai înalte.

RAC. Ai câştig de cauză în nişte dispute cu cei care caută, cu tot dinadinsul, să te contrazică. Ai argumente solide, nu te laşi doborât de o idee diferită de a ta ci, cu deplină stăpânire de sine şi încredere în forţele proprii, îţi expui punctul de vedere.

LEU. Cu toate că ai ave chef de distracţie, de petreceri, mai lipsesc câteva lucruri esenţiale în acest scop. Nu ai unde, şi nu ai cu cine te distra azi, iar neavând nimic interesant în program, te apuci de învăţat, de citit nişte texte cu tentă profesională.

FECIOARĂ. Eşti obsedat de o problemă căreia nu i-ai dat încă de capăt şi cauţi soluţii eficiente. Din discuţia pe care ai avut-o cu o persoană cu o experienţă mai bogată poţi extrage o concluzie folositoare, care ar merita să fie pusă în aplicare. 

BALANŢĂ. Pe cât eşti tu de entuziast şi plin de energie, pe atât de dezinteresaţi şi de comozi sunt colegii tăi de muncă. Încearcă să-i mobilizezi puţin, să-i mai atragi cumva şi pe ei spre scopul vostru comun, căci împreună veţi finaliza mai repede.

SCORPION. Nu te poţi elibera de o amintire neplăcută din trecut, ce revine iar şi iar. Ai mai avut ocazia să remediezi ceea ce a stat la originea acesteia, dar nu ai făcut, însă acum, în sfârşit eşti pregătit să scapi de acest bagaj de emoţii negative.

SĂGETĂTOR. În călătoriile pe care le ai de făcut astăzi pot să apară nişte situaţii neprevăzute care-ţi modifică planurile. Nu trebuie săţi imaginezi imediat cine ştie ce lucruri neplăcute, dar poţi pierde vremea în locuri la care nici nu te-ai fi gândit.

CAPRICORN. Fii cât se poate de cumpătat în tot ceea ce ai de gând să faci azi, să nu porneşti cu stângul noua ta acţiune. Cu cât deţii mai multe informaţii şi cu cât sunt acestea mai precise cu atât poţi fii mai sigur de ceea ce ai de gând să realizezi. 

VĂRSĂTOR. Dacă simţi o atracţie faţă de o persoană, nu sta să aştepţi ca el săşi dea seama de sentimentele tale, pentru că uneori e nevoie şi de un pic de iniţiativă personală. Fă tu acum primul pas şi atrage-i cumva atenţia dacă vrei să te remarce.

PEŞTI. Ai vrea să intri astăzi în graţiile celor dragi, dar de data aceasta ei au nevoi radical diferite de cele ale tale. Dacă vrei cu adevărat să te simţi bine alături de ei, lasă treburile gospodăreşti pe altă dată, adoptă ritmul lor şi distrează-te şi tu cu ei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.