Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 02.33 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Iepurii mai profitabili decât vacile? 03.35 Street music festival 04.25 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 04.56 Performanţe fără recompense 05.25 Fior di Szatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.43 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 10.26 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Cum învingem deznădejdea? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 14.09 Teleshopping 14.25 Sport, meci de fotbal FC Olimpia- ASU Poli Timişoara 16.05 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Promovarea transporturilor alternative nepoluante 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinello Norbeto 17.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 18.40 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 16 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Te gândeşti de pe acum la un eveniment important, care e planificat pe cândva, mai tărziu şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Începi să pregăteşti tot ce trebuie, cu lux de amănunte şi eşti mulţumit de felul cum se clădesc toate.

TAUR. Deşi tu eşti într-o pasă bună şi ai avea chef de distracţie, nu ai o companie corespunzătoare. Ai în jurul tău doar oameni tăcuţi, dornici de linişte, iar atracţia ta spre divertisment şi lucruri mai vesele nu face parte din preocupările lor de azi.

GEMENI. Toate merg bine, iar asta e un stimulent pentru a-ţi vedea scopul atins fără să ţii cont de piedici ce pot apare pe parcurs. Succesul te face să ţinteşti şi mai sus şi toate reuşitele din ultimul timp sunt ca o trambulină spre ţeluri şi mai înalte.

RAC. Ai câştig de cauză în nişte dispute cu cei care caută, cu tot dinadinsul, să te contrazică. Ai argumente solide, nu te laşi doborât de o idee diferită de a ta ci, cu deplină stăpânire de sine şi încredere în forţele proprii, îţi expui punctul de vedere.

LEU. Cu toate că ai ave chef de distracţie, de petreceri, mai lipsesc câteva lucruri esenţiale în acest scop. Nu ai unde, şi nu ai cu cine te distra azi, iar neavând nimic interesant în program, te apuci de învăţat, de citit nişte texte cu tentă profesională.

FECIOARĂ. Eşti obsedat de o problemă căreia nu i-ai dat încă de capăt şi cauţi soluţii eficiente. Din discuţia pe care ai avut-o cu o persoană cu o experienţă mai bogată poţi extrage o concluzie folositoare, care ar merita să fie pusă în aplicare. 

BALANŢĂ. Pe cât eşti tu de entuziast şi plin de energie, pe atât de dezinteresaţi şi de comozi sunt colegii tăi de muncă. Încearcă să-i mobilizezi puţin, să-i mai atragi cumva şi pe ei spre scopul vostru comun, căci împreună veţi finaliza mai repede.

SCORPION. Nu te poţi elibera de o amintire neplăcută din trecut, ce revine iar şi iar. Ai mai avut ocazia să remediezi ceea ce a stat la originea acesteia, dar nu ai făcut, însă acum, în sfârşit eşti pregătit să scapi de acest bagaj de emoţii negative.

SĂGETĂTOR. În călătoriile pe care le ai de făcut astăzi pot să apară nişte situaţii neprevăzute care-ţi modifică planurile. Nu trebuie săţi imaginezi imediat cine ştie ce lucruri neplăcute, dar poţi pierde vremea în locuri la care nici nu te-ai fi gândit.

CAPRICORN. Fii cât se poate de cumpătat în tot ceea ce ai de gând să faci azi, să nu porneşti cu stângul noua ta acţiune. Cu cât deţii mai multe informaţii şi cu cât sunt acestea mai precise cu atât poţi fii mai sigur de ceea ce ai de gând să realizezi. 

VĂRSĂTOR. Dacă simţi o atracţie faţă de o persoană, nu sta să aştepţi ca el săşi dea seama de sentimentele tale, pentru că uneori e nevoie şi de un pic de iniţiativă personală. Fă tu acum primul pas şi atrage-i cumva atenţia dacă vrei să te remarce.

PEŞTI. Ai vrea să intri astăzi în graţiile celor dragi, dar de data aceasta ei au nevoi radical diferite de cele ale tale. Dacă vrei cu adevărat să te simţi bine alături de ei, lasă treburile gospodăreşti pe altă dată, adoptă ritmul lor şi distrează-te şi tu cu ei.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.