Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educaţie ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiţia cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Petre Doroş. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativităţii în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Ştiri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Zilele acestea are loc un eveniment important în viaţa ta personală, cu efect pe termen lung. Se împlineşte o cifră rotundă de la un vechi succes despre care îţi place să vorbeşti sau demarezi o afacere rentabilă ce se va realiza în viitor.

TAUR. Un pic de iubire este ceea ce lipseşte cel mai mult din viaţa ta, dar nu este nevoie să o cauţi cu tot dinadinsul. Apare ea, când nici nu te-ai aştepta. Dragostea niciodată nu aşteaptă invitaţie specială, poate veni tocmai astăzi, prin surprindere.

GEMENI. Ar fi cam greu de spus în ce constau surprizele zilei, pentru că pot veni din direcţii diferite. Ori soseşte o veste excepţională care îţi deschide o perspectivă nouă în carieră, ori în viaţa ta personală ar putea avea loc o schimbare mult dorită.

RAC. Ai de ales între două idei la fel de bune, dar nu le vei putea folosi pe ambele simultan, în acelaşi sens. Decide singur, nu asculta părerile altora, pentru că te pot deruta şi mai mult, deoarece ambele variante vor primi voturi aproximativ egale.

LEU. Viaţa de familie devine mult mai dinamică în aceste zile, datorită unei veşti excelente, care vă adună pe toţi la un loc pentru a sărbători succesul. Poate unul din membrii familiei are o mare realizare de celebrat, cum ar fi obţinerea unui job.

FECIOARĂ. Nu face glume pe seama deciziilor importante de la serviciu, pentru că aşa vei dormi cum îţi aşterni acum. Ocazia ce ţi se oferă astăzi nu va mai reveni niciodată, deci dacă primeşti astăzi o ofertă bună, nu ezita să răspunzi afirmativ. 

BALANŢĂ. Găseşti o soluţie pentru a rezolva o problemă care te frământă şi dacă o pui în aplicare imediat, toate revin la normal în cel mai scurt timp. E posibil să fie o informaţie foarte utilă sau un document oficial care să reglementeze o situaţie.

SCORPION. Este o zi ciudată din punct de vedere sentimental. Te poţi îndrăgosti chiar de două ori, sau poate vei avea mai mulţi admiratori în acelaşi timp, iar tu nu mai ştii pe care dintre ei să-l alegi. Oricum, astrele îţi prevestesc iubiri multiple.

SĂGETĂTOR. Ai grijă la toate deciziile valorice pe care le faci azi, indiferent că trebuie să dai un răspuns sau trebuie să faci un calcul precis. N-ai voie să greşeşti, căci orice eroare poate avea efecte nedorite, dar cu puţină atenţie tu ştii să le eviţi.

CAPRICORN. Trebuie să pleci la drum, în interes de serviciu. La destinaţie te vei întâlni cu persoane de care ţi-a fost dor sau vei revedea locuri în care te simţi bine, deci poţi porni cu un sentiment de siguranţă că totul trebuie să iasă foarte bine.

VĂRSĂTOR. Toată lumea vrea ceva de la tine, unii vin pentru un sfat, alţii pentru un ajutor material, dar nimeni nu-ţi calcă pragul fără un interes. Tu îi ajuţi cu drag pe toţi cei care au nevoie, dar recompensa îţi oferă viaţa, când nici nu te-ai aştepta.

PEŞTI. Primeşti o veste ce-ţi răstoarnă toate planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi. Trebuie să stai pe loc, să nu mai pleci nicăieri, pentru că se iveşte o serie de probleme în anturaj, iar tu fiind cel competent, fără ajutorul tă nu se pot rezolva.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.