Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 13 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Lumea te caută ca pe un părinte, deoarece prietenii tăi ştiu că la tine pot găsi o idee ce îi poate scoate din impas. Ai studiat mult, ai cunoştinţe aprofundate în diverse domenii, deci eşti persoana cea mai potrivită pentru a lămuri situaţia.

TAUR. Dragostea nu îşi anunţă niciodată sosirea cu 15 zile lucrătoate înainte. Ea poate să apară în viaţa ta şi în cel mai neaşteptat moment, iar pentru astăzi astrele îţi prevestesc o întâlnire specială cu o persoană de care te-ai putea îndrăgosti lulea.

GEMENI. Ar trebui săţi controlezi mai bine pasiunea cu care ai pornit o nouă acţiune. E bine când faci ceva cu elanul şi cu energie, dar orice exces poate naşte neplăceri, iar tu, când îţi place ceea ce faci, eşti predispus să lucrezi până la epuizare.

RAC. Ar trebui să dai startul cât mai urgent ideii care a încolţit în mintea ta, pentru că ai tocmai atitudinea potrivită pentru demararea sa. Eşti entuziast, optimist, şi orice acţiune pornită în asemenea împrejurări de bun augur va evolua foarte bine.

LEU. Pentru a pune mâna pe premiul ce ţi se arată, vei fii nevoit să te implici într-o luptă de idei şi de cunoştinţe. Deşi ai şi tu atu-urile tale, totuşi există în preajmă alţii mai bine pregătiţi care te pot da laoparte dacă nu te ţii destul de tare pe poziţie.

FECIOARĂ. Ai finalizat cu succes o etapă importantă în formarea ta profesională. Ai terminat un curs, dar deja te bate gândul să începi altul, deoarece eşti conştient că doar însuşind cât mai multe cunoştinţe poţi păşi pe o treaptă ierarhică mai înaltă. 

BALANŢĂ. Apare tocmai la momentul potrivit un sfat salvator care te scoate din impas şi te readuce pe linia de plutire. E o dovadă clară a faptului că ai prieteni care sunt alături de tine atunci când este nevoie, fără să aştepte nimic în schimb.

SCORPION. Nu te grăbi să dai un răspuns într-o anumită problemă, chiar dacă ţi se cere să decizi repede ce ai de gând să faci. Dacă spui ce-ţi trece prin minte la primul impuls ai putea regreta mai apoi graba cu care te-ai aruncat într-o direcţie.

SĂGETĂTOR. Obstacolul care apare în calea ta are un efect cam negativ asupra psihicului tău. Eşti predispus să vezi lucrurile într-o lumină mult mai sumbră decât ar trebui, dar privindu-le mai realist, nu sunt deloc grave, doar trebuie rezolvate.

CAPRICORN. Timiditatea e obstacolul cel mai greu de înfruntat în ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Nu ai curajul săţi exprimi ce simţi, ce-ţi place, ce ţi-ai dori sau ce nu, şi atitudinea aceasta rezervată nu este, sub nicio formă în avantajul tău.

VĂRSĂTOR. Uneori, cei care îţi sunt prieteni adevarăţi preferă să nu se bată cu pumnul în piept cu privire la rolul lor în viaţa ta. Ai putea primi un sprijin, fără săţi dai seama de la cine şi în ce mod, doar că te trezeşti cu problemele rezolvate.

PEŞTI. Dacă porneşti acum pe un alt drum, o faci pe propria ta socoteală. Ţii mult la independenţa ta în toate planurile vieţii, ca atare poţi da un randament mult mai bun în activităţile pe care le desfăşori pe cont propriu, după propriile tale principii.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.