Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 02.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 05.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Gaspar Gyorgy. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Gabriel Gorgan. Titlul emisiunii: Tineri în faţa provocărilor timpului actual. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură cu Laczo Ev,invitat: Muzsnai Arpad.Titlul emisiuni: Paskandi-Dsida- Jakobffz napok. 15.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.25 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Formaţia Clasic . 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii:Mosolyhaz – az orom oazisa(Casa Zânelor – oază de bucurii). 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Credeai că le-ai rezolvat pe toate şi ai atins echilibrul mult dorit în toate planurile tale, dar ai scăpat un mic detaliu. Nu-ţi face griji, nu s-a întâmplat nimic grav, iar problema pe care o vezi acuma imensă se va rezolva cât ai bate din palme.

TAUR. Nu te simţi bine într-un colectiv în care sunt multe persoane pe care nu le agreezi. Acest lucru e cât se poate de firesc, dar sunt anumite anturaje pe care nu poţi să le ocoleşti, iar în acest caz făţi treaba cât poţi de repede şi pleacă de acolo.

GEMENI. Ai o mulţime de idei pe care vrei să le realizezi, dar timpul este limitat. Când este vorba de o muncă de creaţie, tu ai fi în stare să lucrezi 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămână, pentru că te bucuri când lumea laudă rezultatele muncii tale.

RAC. Un proiect de mare anvergură, la care trebuia să munceşti mult, cu o mare investiţie de energie, ajunge la rezultatul dorit aproape peste noapte. Nu se ştie de unde şi cum, dar rezolvarea apare, iar tu nu mai şti ce să poţi face cu timpul rămas.

LEU. Găseşti portiţa legală prin care poţi să ajungi sigur la ceea ce îţi doreşti, fără să fii nevoit să te abaţi de la calea cea corectă. Ţie nu-ţi plac ilegalităţile, dar nici să să renunţi la planurile tale nu-ţi convine, doar pentru că apar tot felul de piedici.

FECIOARĂ. Porţi o discuţie între patru ochi cu persoana care te înţelege cel mai bine. Că este un membru de familie sau cel mai bun prieten de al tău, el ştie exact de ce ai nevoie, iar sfaturile pe care ţi le oferă te pot ajuta să ieşi din orice impas. 

BALANŢĂ. Ai scăpat de nişte sarcini dificile, iar acum te şi apuci imediat de ceva nou. Nu suporţi însă, să lucrezi ca subordonat, ci preferi să deţii tu frâiele acţiunii, să lucrezi pe cont propriu şi să decizi tu singur ce e de făcut, asumându-ţi şi riscul.

SCORPION. Munceşti mult, motivat de un ţel pe care vrei neapărat să-l atingi cât mai repede. Valorifică-ţi elanul care te cuprinde şi pune-ţi în joc toată energia ta, deoarece te îndrepţi spre un succes de care vei putea fi mândru şi peste mulţi ani.

SĂGETĂTOR. Ai nevoie de multă linişte în jurul tău, deci dacă atmosfera în care îţi desfăşori activitatea e tensionată, ar fi bine să te retragi în lumea ta pentru o zi. Trebuie să te concentrezi foarte serios la un proiect, la care nu ai voie să greşeşti.

CAPRICORN. Presimţi că se apropie finalul unui drum, încheierea mult aşteptată a unui proiect. Însă, nu poţi fi convins că se termină cu bine, tucmai de aceea nu zici hop până nu ai sărit. Nu ai de ce te teme, ai muncit bine, deci rezultatul va fi OK.

VĂRSĂTOR. Simţi nevoia să schimbi ceva în viaţa ta, ai vrea să te eliberezi de o grijă care te apasă pe suflet, dar acest sentiment parcă e destul de confuz. Povara aceasta te oboseşte deja, dar dacă se va schimba ceva, ştii căţi va părea foarte rău.

PEŞTI. Ceea ce te-a ţinut sub tensiune câtva timp îşi găseşte astăzi rezolvarea şi îţi recapeţi şi tu buna dispoziţie. Ai stat ca pe ghimpi o perioadă, dar acum, când vezi ce bine s-au reaşezat toate, te simţi eliberat, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.