Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Credeai că le-ai rezolvat pe toate şi ai atins echilibrul mult dorit în toate planurile tale, dar ai scăpat un mic detaliu. Nu-ţi face griji, nu s-a întâmplat nimic grav, iar problema pe care o vezi acuma imensă se va rezolva cât ai bate din palme.

TAUR. Nu te simţi bine într-un colectiv în care sunt multe persoane pe care nu le agreezi. Acest lucru e cât se poate de firesc, dar sunt anumite anturaje pe care nu poţi să le ocoleşti, iar în acest caz făţi treaba cât poţi de repede şi pleacă de acolo.

GEMENI. Ai o mulţime de idei pe care vrei să le realizezi, dar timpul este limitat. Când este vorba de o muncă de creaţie, tu ai fi în stare să lucrezi 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămână, pentru că te bucuri când lumea laudă rezultatele muncii tale.

RAC. Un proiect de mare anvergură, la care trebuia să munceşti mult, cu o mare investiţie de energie, ajunge la rezultatul dorit aproape peste noapte. Nu se ştie de unde şi cum, dar rezolvarea apare, iar tu nu mai şti ce să poţi face cu timpul rămas.

LEU. Găseşti portiţa legală prin care poţi să ajungi sigur la ceea ce îţi doreşti, fără să fii nevoit să te abaţi de la calea cea corectă. Ţie nu-ţi plac ilegalităţile, dar nici să să renunţi la planurile tale nu-ţi convine, doar pentru că apar tot felul de piedici.

FECIOARĂ. Porţi o discuţie între patru ochi cu persoana care te înţelege cel mai bine. Că este un membru de familie sau cel mai bun prieten de al tău, el ştie exact de ce ai nevoie, iar sfaturile pe care ţi le oferă te pot ajuta să ieşi din orice impas. 

BALANŢĂ. Ai scăpat de nişte sarcini dificile, iar acum te şi apuci imediat de ceva nou. Nu suporţi însă, să lucrezi ca subordonat, ci preferi să deţii tu frâiele acţiunii, să lucrezi pe cont propriu şi să decizi tu singur ce e de făcut, asumându-ţi şi riscul.

SCORPION. Munceşti mult, motivat de un ţel pe care vrei neapărat să-l atingi cât mai repede. Valorifică-ţi elanul care te cuprinde şi pune-ţi în joc toată energia ta, deoarece te îndrepţi spre un succes de care vei putea fi mândru şi peste mulţi ani.

SĂGETĂTOR. Ai nevoie de multă linişte în jurul tău, deci dacă atmosfera în care îţi desfăşori activitatea e tensionată, ar fi bine să te retragi în lumea ta pentru o zi. Trebuie să te concentrezi foarte serios la un proiect, la care nu ai voie să greşeşti.

CAPRICORN. Presimţi că se apropie finalul unui drum, încheierea mult aşteptată a unui proiect. Însă, nu poţi fi convins că se termină cu bine, tucmai de aceea nu zici hop până nu ai sărit. Nu ai de ce te teme, ai muncit bine, deci rezultatul va fi OK.

VĂRSĂTOR. Simţi nevoia să schimbi ceva în viaţa ta, ai vrea să te eliberezi de o grijă care te apasă pe suflet, dar acest sentiment parcă e destul de confuz. Povara aceasta te oboseşte deja, dar dacă se va schimba ceva, ştii căţi va părea foarte rău.

PEŞTI. Ceea ce te-a ţinut sub tensiune câtva timp îşi găseşte astăzi rezolvarea şi îţi recapeţi şi tu buna dispoziţie. Ai stat ca pe ghimpi o perioadă, dar acum, când vezi ce bine s-au reaşezat toate, te simţi eliberat, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.