Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Credeai că le-ai rezolvat pe toate şi ai atins echilibrul mult dorit în toate planurile tale, dar ai scăpat un mic detaliu. Nu-ţi face griji, nu s-a întâmplat nimic grav, iar problema pe care o vezi acuma imensă se va rezolva cât ai bate din palme.

TAUR. Nu te simţi bine într-un colectiv în care sunt multe persoane pe care nu le agreezi. Acest lucru e cât se poate de firesc, dar sunt anumite anturaje pe care nu poţi să le ocoleşti, iar în acest caz făţi treaba cât poţi de repede şi pleacă de acolo.

GEMENI. Ai o mulţime de idei pe care vrei să le realizezi, dar timpul este limitat. Când este vorba de o muncă de creaţie, tu ai fi în stare să lucrezi 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămână, pentru că te bucuri când lumea laudă rezultatele muncii tale.

RAC. Un proiect de mare anvergură, la care trebuia să munceşti mult, cu o mare investiţie de energie, ajunge la rezultatul dorit aproape peste noapte. Nu se ştie de unde şi cum, dar rezolvarea apare, iar tu nu mai şti ce să poţi face cu timpul rămas.

LEU. Găseşti portiţa legală prin care poţi să ajungi sigur la ceea ce îţi doreşti, fără să fii nevoit să te abaţi de la calea cea corectă. Ţie nu-ţi plac ilegalităţile, dar nici să să renunţi la planurile tale nu-ţi convine, doar pentru că apar tot felul de piedici.

FECIOARĂ. Porţi o discuţie între patru ochi cu persoana care te înţelege cel mai bine. Că este un membru de familie sau cel mai bun prieten de al tău, el ştie exact de ce ai nevoie, iar sfaturile pe care ţi le oferă te pot ajuta să ieşi din orice impas. 

BALANŢĂ. Ai scăpat de nişte sarcini dificile, iar acum te şi apuci imediat de ceva nou. Nu suporţi însă, să lucrezi ca subordonat, ci preferi să deţii tu frâiele acţiunii, să lucrezi pe cont propriu şi să decizi tu singur ce e de făcut, asumându-ţi şi riscul.

SCORPION. Munceşti mult, motivat de un ţel pe care vrei neapărat să-l atingi cât mai repede. Valorifică-ţi elanul care te cuprinde şi pune-ţi în joc toată energia ta, deoarece te îndrepţi spre un succes de care vei putea fi mândru şi peste mulţi ani.

SĂGETĂTOR. Ai nevoie de multă linişte în jurul tău, deci dacă atmosfera în care îţi desfăşori activitatea e tensionată, ar fi bine să te retragi în lumea ta pentru o zi. Trebuie să te concentrezi foarte serios la un proiect, la care nu ai voie să greşeşti.

CAPRICORN. Presimţi că se apropie finalul unui drum, încheierea mult aşteptată a unui proiect. Însă, nu poţi fi convins că se termină cu bine, tucmai de aceea nu zici hop până nu ai sărit. Nu ai de ce te teme, ai muncit bine, deci rezultatul va fi OK.

VĂRSĂTOR. Simţi nevoia să schimbi ceva în viaţa ta, ai vrea să te eliberezi de o grijă care te apasă pe suflet, dar acest sentiment parcă e destul de confuz. Povara aceasta te oboseşte deja, dar dacă se va schimba ceva, ştii căţi va părea foarte rău.

PEŞTI. Ceea ce te-a ţinut sub tensiune câtva timp îşi găseşte astăzi rezolvarea şi îţi recapeţi şi tu buna dispoziţie. Ai stat ca pe ghimpi o perioadă, dar acum, când vezi ce bine s-au reaşezat toate, te simţi eliberat, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.