Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 09 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ar fi timpul să laşi deoparte grijile şi problemele şi să te linişteşti. Dacă eşti copleşit de neajunsuri, te afunzi în ele şi mai mult, dar dacăţi permiţi un pic de răgaz, de relaxare, ai să vezi ce repede se vor rezolva toate, ca printr-o minune.

TAUR. Nu te poţi concentra eficient la activităţile intelectuale ale zilei, cum ar fi susţinerea unei lucrări, o teză dificilă, un interviu sau un examen profesional. Fă un efort şi adunăţi un pic gândurile, căci eşti cam distrat azi, pus numai pe glume.

GEMENI. Ai de luat o decizie care îşi va arăta efectele mai încolo, nu în perioada următoare. Poate fi vorba de o investiţie pe termen lung, sau alegera unei noi căi în viaţă, dar tu ai întotdeauna o viziune clară asupra viitorului, deci nu vei greşi.

RAC. Nimic nu te bucură mai mult decât soluţionarea unor probleme, care te pune într-o lumină favorabilă. Ai fost convins că vei reuşi, ştiai că ceilalţi nu ar fi putut ajunge la un rezultat atât de bun, şi ai luptat mult să o rezolvi, iar acum ai reuşit.

LEU. Viaţa ta ia o întorsătură favorabilă, după o lungă perioadă în care nu ai avut parte de niciun eveniment care să te bucure în mod special. Chiar dacă nu ţi se vor rezolva toate problemele imediat, totuşi, simţi că ai intrat pe un drum mai neted.

FECIOARĂ. Te simţi legat încă de trecut şi cât timp eşti ancorat de amintiri nu poţi merge mai departe. A sosit vremea să te rupi de ceea ce a fost, indiferent că era rău sau bine, şi să treci mai departe, căci realitatea are loc în prezent, nu odinioară. 

BALANŢĂ. Este agitaţie mare în anturajul în care te afli astăzi. Cineva din casă se pregăteşte să se mute, să plece undeva în străinătate, sau poate unul dintre membri familiei începe şcoala, iar acum, parcă întreg universul se învârte în jurul lui.

SCORPION. E cam greu să găseşti soluţia potrivită între nişte opinii atât de diferite care se vehiculează în jurul tău. Ai şi tu părerea ta personală, poate total diferită de a celorlalţi, deci ar fi mai bine să te mai documentezi puţin înainte de a acţiona.

SĂGETĂTOR. Priveşti cu încântare spre zilele care vin pentru că se apropie un eveniment special. Poate, e o întâlnire romantică mult aşteptată, o ieşire în natură, o petrecere, o călătorie în străinătate, sau indiferent ce ar fi, dar ştii că va fi minunat.

CAPRICORN. O zi perfectă pentru a pleca undeva, într-o călătorie care va avea un efect pozitiv asupra psihicului tău. Te relaxezi văzând locuri frumoase, te bucuri când ai ocazia să întâlneşti oameni dragi, şi parcă simţi cum te încarci cu energie.

VĂRSĂTOR. Când calculezi banii de care dispui, iese un rezultat frumuşel, dar nu te lăsa furat de cifra aceasta promiţătoare. Vei avea nevoie în curând de o sumă mai mare, iar dacă acum nu ai grijă de banii adunaţi, mai târziu ai putea regreta.

PEŞTI. Eşti aproape obsedat de o activitate incitantă la care îţi aduci contribuţia în aceste zile. Ambiţia nu te lasă să te opreşti până nu vezi rezultatele, de aceea tragi tare, chiar dacă unii îşi vor face impresia că eşti dependent de carieră sau de bani.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.