Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 02.30 Sport - meci de fotbal. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.45 Cultură – serata de poezii. 05.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Szekely Tibor . Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul psihologic. 10.00 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Laurenţiu Costin,Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul Mare: abnegaţie sau bucuria sufletului?. 11.00 Dacia 1300 –o maşină care se încăpăţânează să reziste pe drumurile pline de gropi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 16.50 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone folclorice – Adrian Tripon. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 08.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Îţi vine astăzi o idee chiar genială, care va fi apreciată de toată lumea, deoarece ea poate fi o adevărată victorie în faţa problemelor mai vechi. Te remarci prin deciziile îndrăzneţe pe care le prezinţi în acest caz şi toţi te vor lăuda sincer.

TAUR. Nu te baza întru totul pe informaţiile primite de la cei mai tineri, pentru că unii vorbesc fără nicio bază reală. Doar îşi dau cu părerea, vorbesc şi ei să se afle în treabă, dar ai săţi dai seama repede că tot ce spun, le spun doar să se distreze.

GEMENI. Ai grijă la cumpărăturile pe care le faci astăzi, pentru că eşti predispus la cheltuieli necumpătate. Tu, de obicei şti săţi gestionezi foarte bine fondurile de care dispui, dar când ai puţin mai mulţi bani în cont, vrei să le faci tuturor pe plac.

RAC. Răspunsul la întrebarea care te preocupă acum nu-l vei putea găsi în mediul tău cotidian, ci poate, undeva în lumea largă. Poate chiar un străin îţi va transmite astăzi informaţia de care tocmai ai nevoie, ori o vei afla din ziare sau poate la ştiri.

LEU. De dragul familiei tale sau a iubirii eşti capabil de mari eforturi. Poate ai de făcut un pas care îţi cere importante sacrificii, dar nu refuzi, ştiind că este garanţia fericirii voastre pe termen lung, sau de el depinde mult evoluţia voastră materială.

FECIOARĂ. Fii puţin mai cumpătat azi, pentru că ai tendinţa să te avânţi, fără să te gândeşti, într-o nouă acţiune, atrăgătoare, însă fără garanţia unei reuşite. Dacă ai timp suficient poţi încerca şi asta, dar nu ai nicio siguranţă că duce la ţelul propus. 

BALANŢĂ. Nu te lăsa copleşit de temerile şi emoţiile negative care te încearcă la tot pasul. Orice faci azi, apare de undeva un motiv de stres, dar cu optimismul tău proverbial treci uşor peste toate acestea şi îţi dai seama că totuşi, viaţa e frumoasă.

SCORPION. Te gândeşti la o călătorie îndepărtată sau la o schimbare majoră de decor în viaţa ta, cum ar fi de exemplu o mutare în casă nouă, sau un nou partener. Alegerea pe care intenţionezi să o faci e bună, doar să nu le faci pe toate deodată.

SĂGETĂTOR. Concentrează-te intens asupra sarcinilor de serviciu, deoarece şefii sunt cu ochii pe tine şi nu ar fi bine să te prindă cu vreo greşeală. Şansele în acest sens sunt minime, căci tu eşti serios şi îţi faci treaba în totdeauna aşa cum trebuie.

CAPRICORN. O veste bună ce apare are menirea de a restabili echilibrul la locul tău de muncă. Ai aşteptat un rezultat la o confruntare profesională, un interviu, sau a venit vremea unei întrevederi cu rolul de a te propulsa spre un nivel mai stabil.

VĂRSĂTOR. Eşti mulţumit de rezultatele eforturilor tale, cu toate că, pe parcurs nu ai avut parte de nicio înţelegere din partea colegilor tăi. Acum faci abstracţie de toate neplăcerile de care ai avut parte până la final şi te bucuri de roadele muncii.

PEŞTI. Eşti cu gândul la trecut, la o iubire de demult, la locuri frumoase prin care ai umblat cândva, la emoţiile pe care le credeai uitate. O situaţie de demult, care te-a marcat şi are încă un efect puternic asupra psihicului tău, revine în actualitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.