Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 08.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Îți vine astăzi o idee chiar genială, care va fi apreciată de toată lumea, deoarece ea poate fi o adevărată victorie în fața problemelor mai vechi. Te remarci prin deciziile îndrăznețe pe care le prezinți în acest caz și toți te vor lăuda sincer.

TAUR. Nu te baza întru totul pe informațiile primite de la cei mai tineri, pentru că unii vorbesc fără nicio bază reală. Doar își dau cu părerea, vorbesc și ei să se afle în treabă, dar ai săți dai seama repede că tot ce spun, le spun doar să se distreze.

GEMENI. Ai grijă la cumpărăturile pe care le faci astăzi, pentru că ești predispus la cheltuieli necumpătate. Tu, de obicei ști săți gestionezi foarte bine fondurile de care dispui, dar când ai puțin mai mulți bani în cont, vrei să le faci tuturor pe plac.

RAC. Răspunsul la întrebarea care te preocupă acum nu-l vei putea găsi în mediul tău cotidian, ci poate, undeva în lumea largă. Poate chiar un străin îți va transmite astăzi informația de care tocmai ai nevoie, ori o vei afla din ziare sau poate la știri.

LEU. De dragul familiei tale sau a iubirii ești capabil de mari eforturi. Poate ai de făcut un pas care îți cere importante sacrificii, dar nu refuzi, știind că este garanția fericirii voastre pe termen lung, sau de el depinde mult evoluția voastră materială.

FECIOARĂ. Fii puțin mai cumpătat azi, pentru că ai tendința să te avânți, fără să te gândești, într-o nouă acțiune, atrăgătoare, însă fără garanția unei reușite. Dacă ai timp suficient poți încerca și asta, dar nu ai nicio siguranță că duce la țelul propus. 

BALANȚĂ. Nu te lăsa copleșit de temerile și emoțiile negative care te încearcă la tot pasul. Orice faci azi, apare de undeva un motiv de stres, dar cu optimismul tău proverbial treci ușor peste toate acestea și îți dai seama că totuși, viața e frumoasă.

SCORPION. Te gândești la o călătorie îndepărtată sau la o schimbare majoră de decor în viața ta, cum ar fi de exemplu o mutare în casă nouă, sau un nou partener. Alegerea pe care intenționezi să o faci e bună, doar să nu le faci pe toate deodată.

SĂGETĂTOR. Concentrează-te intens asupra sarcinilor de serviciu, deoarece șefii sunt cu ochii pe tine și nu ar fi bine să te prindă cu vreo greșeală. Șansele în acest sens sunt minime, căci tu ești serios și îți faci treaba în totdeauna așa cum trebuie.

CAPRICORN. O veste bună ce apare are menirea de a restabili echilibrul la locul tău de muncă. Ai așteptat un rezultat la o confruntare profesională, un interviu, sau a venit vremea unei întrevederi cu rolul de a te propulsa spre un nivel mai stabil.

VĂRSĂTOR. Ești mulțumit de rezultatele eforturilor tale, cu toate că, pe parcurs nu ai avut parte de nicio înțelegere din partea colegilor tăi. Acum faci abstracție de toate neplăcerile de care ai avut parte până la final și te bucuri de roadele muncii.

PEȘTI. Ești cu gândul la trecut, la o iubire de demult, la locuri frumoase prin care ai umblat cândva, la emoțiile pe care le credeai uitate. O situație de demult, care te-a marcat și are încă un efect puternic asupra psihicului tău, revine în actualitate.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.