Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 08.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Îţi vine astăzi o idee chiar genială, care va fi apreciată de toată lumea, deoarece ea poate fi o adevărată victorie în faţa problemelor mai vechi. Te remarci prin deciziile îndrăzneţe pe care le prezinţi în acest caz şi toţi te vor lăuda sincer.

TAUR. Nu te baza întru totul pe informaţiile primite de la cei mai tineri, pentru că unii vorbesc fără nicio bază reală. Doar îşi dau cu părerea, vorbesc şi ei să se afle în treabă, dar ai săţi dai seama repede că tot ce spun, le spun doar să se distreze.

GEMENI. Ai grijă la cumpărăturile pe care le faci astăzi, pentru că eşti predispus la cheltuieli necumpătate. Tu, de obicei şti săţi gestionezi foarte bine fondurile de care dispui, dar când ai puţin mai mulţi bani în cont, vrei să le faci tuturor pe plac.

RAC. Răspunsul la întrebarea care te preocupă acum nu-l vei putea găsi în mediul tău cotidian, ci poate, undeva în lumea largă. Poate chiar un străin îţi va transmite astăzi informaţia de care tocmai ai nevoie, ori o vei afla din ziare sau poate la ştiri.

LEU. De dragul familiei tale sau a iubirii eşti capabil de mari eforturi. Poate ai de făcut un pas care îţi cere importante sacrificii, dar nu refuzi, ştiind că este garanţia fericirii voastre pe termen lung, sau de el depinde mult evoluţia voastră materială.

FECIOARĂ. Fii puţin mai cumpătat azi, pentru că ai tendinţa să te avânţi, fără să te gândeşti, într-o nouă acţiune, atrăgătoare, însă fără garanţia unei reuşite. Dacă ai timp suficient poţi încerca şi asta, dar nu ai nicio siguranţă că duce la ţelul propus. 

BALANŢĂ. Nu te lăsa copleşit de temerile şi emoţiile negative care te încearcă la tot pasul. Orice faci azi, apare de undeva un motiv de stres, dar cu optimismul tău proverbial treci uşor peste toate acestea şi îţi dai seama că totuşi, viaţa e frumoasă.

SCORPION. Te gândeşti la o călătorie îndepărtată sau la o schimbare majoră de decor în viaţa ta, cum ar fi de exemplu o mutare în casă nouă, sau un nou partener. Alegerea pe care intenţionezi să o faci e bună, doar să nu le faci pe toate deodată.

SĂGETĂTOR. Concentrează-te intens asupra sarcinilor de serviciu, deoarece şefii sunt cu ochii pe tine şi nu ar fi bine să te prindă cu vreo greşeală. Şansele în acest sens sunt minime, căci tu eşti serios şi îţi faci treaba în totdeauna aşa cum trebuie.

CAPRICORN. O veste bună ce apare are menirea de a restabili echilibrul la locul tău de muncă. Ai aşteptat un rezultat la o confruntare profesională, un interviu, sau a venit vremea unei întrevederi cu rolul de a te propulsa spre un nivel mai stabil.

VĂRSĂTOR. Eşti mulţumit de rezultatele eforturilor tale, cu toate că, pe parcurs nu ai avut parte de nicio înţelegere din partea colegilor tăi. Acum faci abstracţie de toate neplăcerile de care ai avut parte până la final şi te bucuri de roadele muncii.

PEŞTI. Eşti cu gândul la trecut, la o iubire de demult, la locuri frumoase prin care ai umblat cândva, la emoţiile pe care le credeai uitate. O situaţie de demult, care te-a marcat şi are încă un efect puternic asupra psihicului tău, revine în actualitate.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.