Horoscop (15 noiembrie 2022)

Scris de I. Z., 15 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne aflăm în zodia Scorpion.

BERBEC. Eşti pregătit să începi o nouă zi cu sentimente pozitive şi cu o mai multă energie. Pe parcursul zilei, energia ta pozitivă te va ajuta în rezolvarea sarcinilor de lucru, iar la locul de muncă va fi o atmosferă caldă şi primitoare.

TAUR. Întâmpini anumite probleme la locul de muncă. Ai un proiect care îţi dă mai mult de muncă, iar acest lucru ar putea duce la oboseală. Poţi apela la ajutorul colegilor de muncă pentru a termina la timp. Încercaţi să lucraţi în echipă.

GEMENI. Trebuie să înveţi să fii mai echilibrat din punct de vedere emoţional. Ai anumite fluctuaţii de temperament, care îţi afectează atât relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi relaţiile cu colegii de muncă.

RAC. Te gândeşti să începi un nou proiect profesional. Pentru asta ai însă nevoie de acordul superiorilor, pe care nu îl vei obţine dacă nu expui totul într-un mod cât mai atractiv. Astfel, îţi vei petrece ziua muncind la prezentarea pentru proiectul respectiv.

LEU. Ţi-ai asumat răspunderea cu privire la rezolvarea unor probleme pe plan personal. Această răspundere ar putea deveni de-a dreptul copleşitoare şi poate lăsa un impact asupra stării ta mentale.

FECIOARĂ. Eşti într-o stare de somnolenţă. Nu te-ai odihnit corespunzător seara trecută, iar acest lucru se observă în energia ta care lipseşte cu desăvârşire. Încearcă să nu mai petreci nopţile în faţa calculatorului şi să te odihneşti suficient pe parcursul nopţii.

BALANŢĂ. Vei primi o veste importantă din partea partenerului de viaţă. Este o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental, iar acest lucru presupune o evoluţie a relaţiei voastre. Partenerul de viaţă este gata să ducă relaţia la nivelul următor, iar acest lucru nu poate constitui decât motiv de bucurie.

SCORPION. Eşti din ce în ce mai stresat. Ai anumite griji care nu îţi dau pace. Starea ta de spirit nu este una foarte bună, iar acest lucru îţi afectează şi sănătatea emoţională. Poate că este momentul să ceri ajutorul unui specialist.

SĂGETĂTOR. Eşti admirat pentru curajul şi devotamentul de care dai dovadă la locul de muncă. Îţi asumi responsabilitatea şi eşti un bun lider pentru echipa voastră, iar acest lucru o să vă aducă o mulţime de lucruri de câştigat.

CAPRICORN. Întâmpini anumite probleme în cadrul unei prietenii proaspăt întemeiată. Utilizezi acest moment ca ocazie pentru a clarifica aşteptările celuilalt. S-ar putea să vă doriţi lucruri diferite din această relaţie şi cel mai bine este să ştiţi asta mai devreme, decât mai târziu.

VĂRSĂTOR. Încearcă să îţi stăpâneşti şi să îţi asumi sentimentele. Orice ezitare vei simţi astăzi despre vreo relaţie, aceasta va dispărea datorită unui mesaj care vă va transmite o idee foarte clară asupra situaţiei.

PEŞTI. Te afli într-o perioadă foarte ofertantă din punct de vedere al creaţiei. Există anumite idei în mintea ta care aşteaptă să fie descoperite, iar acum este momentul. Pregăteşte-te pentru că ceea ce urmează va fi de-a dreptul extraordinar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517